Čiu, man tāda problēma, sabira tās plāksnītes kas nāk pusas galā kur liekās kārbā labajā pusē! Man ir h22a2 dzinējs,no kādiem dzinējiem der pusasis,vai viņas visas ir vienādas? 4gen prelude. Dzinējs ir pārlikts pirms tam bija 2.3
šī tēma kādu brīdi atpakaļ tika apspriesta. Verdiktu neatceros un topiku arī atrast nevaru, bet lietotājs janchux tagad svapoja motorus un man liekās, ka viņš salīdzināja pusasis, var viņam pajautāt. Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
IV Preludei F20A4 (2.0), H23A2 (2.3) un H22Ax (2.2) ar manuālo kārbu pusasis ir pilnīgi vienādas.
p.s. Man ir viens pusasu komplekts uz pārdošanu. Itkā čalis jau norezervēja, bet jau mēnesi nevar savākt. Ja ir interese, tad pārjautāšu viņam un ja tuvāko dienu nevarēs savākt, tad varu pārdot. Miroņgalvas būs bez ABS rievām, tādēļ ar šīm pusasīm ABS nedarbosies. H22A
Pievienots (13.04.2012, 15:12:50) --------------------------------------------- pat no automāta labās puses pusass (īsā) der!-ja ir komplektā vienā garumā. kiškas gan drusku savādākas.