Mega problēmas ar pečku.
|
|
Mc_Rolands | Datums: Pirmdiena, 30.05.2016, 14:10:45 | Ziņojums # 1 |
Colonel
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 151
Statuss: Offline
| Sveiki visiem! Gan jau ne man pirmajam, ne pēdējam ir problēmas ar 4gen pečku.
Sāksim ar kaitinošākajām lietām, Normāli nedarbojas režīms kurš regulēgaisa temperatūtru, Ko tur var izdarīt? Otra problēma ir apgaismojus, tas nedeg, pārbaudiju spūldzes, tās izskatās veselas. Kā atrisināt šo variantu?
Kas ir?
|
|
| |
Delux | Datums: Ceturtdiena, 09.06.2016, 10:57:58 | Ziņojums # 2 |
Major general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 388
| Pirmā problēma nav īsti saprotama, prasās smalkāks apraksts.
Otrās problēmas gadījumā es sāktu ar multimetru meklēt elektrību. Sākot ar to vai līdz spuldzēm tā nonāk, a ja nē tad kurā vietā tā pazūd.
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
_TakeR_ | Datums: Ceturtdiena, 09.06.2016, 21:50:59 | Ziņojums # 3 |
Lieutenant colonel
Ziņojumu skaits: 140
| Man bija ša problema, nekas gruti nebija. Diemžel visi bildi pazaduši kad saits nomainas.
"tev jaņem visu visu paneli, ka 21 posta uz foto, noņemt magnitoli, vis vis vis, un visu centru noņemt arā. Noņemām režģi, un tad atstājas tikai viena centras panēli.
http://preludeklubs.lv/_fr/13/s9916838.jpg
Skruvēsim vis arā, tad viņa izdalisies uz diviem daļam, mikroshema un pogas. Tur ir 3 spuldzītes (ja nopirkt vienu spuldzi Hondna centrā- maksās 5ls wacko ), vinī izskatās šadi- http://i24.photobucket.com/albums....124.jpg
bet balta krasa. Parbaud viņus, vai viņi dēg vai nē. Ja ar viņiem ir viss labi, tad skaties uz mikroshemu, kur ir bags. Piemierām, man bija savinojumā-štekera problema- http://preludeklubs.lv/_fr/13/7856016.jpg
Bet 10 minutes darbs ar lodāmuru, un vis ir kartība) Ceru, ko palīdzēju tev) "
Un ar regulēšanu auksts- silts, tur jamokas. kabelis, kuram vajag regulēt aukstu vai siltu gaisu- nebija piekonnektots pie paneli. piesledz un vis, bet jamokas lai pieslegt un uzstātēd atpakaļ.
|
|
| |
JuglaHP | Datums: Piektdiena, 22.07.2016, 23:11:17 | Ziņojums # 4 |
Private
Ziņojumu skaits: 1
| Apgaismojums nedeg? Tu domā to kad iesledz lampas un vaidztu ieslēgties spidomatra apgaismojumam un bendzina dacikam palikt tumšākam? Ja,jā man tā bija,pats netaisiju bet patēvs,viņš stāstija,ka dziļāk ierokoties penelī ir drošinātāji un man tas bija izbeidzies...nomainija un viss čotka. Ja tā ir problēma varu painterisēties kur tieši tas drošinātājs atrodas.
|
|
| |
jonja | Datums: Svētdiena, 24.07.2016, 10:40:41 | Ziņojums # 5 |
Major
Ziņojumu skaits: 92
| un par to ka neregulejas karstums, parbaudi vai tev trosiite nav nolekusi no stiprinajuma, pasazhiera pusee , pa kreisi no bardacoka tur ir cilpa kas var izlekt aaraa no vietas
|
|
| |
dev_hdd | Datums: Otrdiena, 20.09.2016, 15:31:16 | Ziņojums # 6 |
Private
Ziņojumu skaits: 15
| Izrādās ka tu esi vienīgais kam ir šādas problemas - man tas auto jau 10 gadi ir īpašumā, viss darbojas ideāli, tāpat kā uz visām pārējām manām Hondam
*Prelude IV gen. H22A LSD JDM, 200hp *FR-V '06 N22A1
|
|
| |
devil_666 | Datums: Pirmdiena, 21.11.2016, 23:17:21 | Ziņojums # 7 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| bija tadi pati problema,bija pie vainas stekeris par kuru pastastija Taker
|
|
| |
Mc_Rolands | Datums: Pirmdiena, 06.03.2017, 17:09:54 | Ziņojums # 8 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 151
| Sveik visiem paldies par Info! LAmpiņas nedega jo štekerī bija slikts kontats, un atradu problēmu kādēļ, nevareja temperatūru uzregulēt uz karstāko, problēma bija tajā, ka viena no gāzes iekārtas trubām ir novilkta gar vārstiņu kurš regulē karsto un auksto, tā truba bija novilkta tā, ka neļāva atvērs vārstiņu līdz galam.
Bet ir liela problēma par kuru pirmīt neuzrakstiju, No visiem plūsmas režīmiem ( režīmi, kuri regulē pa kurām trubām tiek pūsts gais ) darbojas tika 2, Uz logiem, un uz logiem un kājām kopā, pārējie neko nedara. Ventilācija kas ir paneļa vidū nestrādāja jau kopš pirkšanas brīža. Kas par kur meklēt šaizi?
Kas ir?
|
|
| |