Par rezonātoriem
|
|
Delux | Datums: Ceturtdiena, 27.09.2012, 19:39:08 | Ziņojums # 1 |
Major general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 388
Statuss: Offline
| Izdomāju ka pietiks čalim piecūkot topiku. Tātad iepriekšējā diskusijā ieviesās maziņš apjukums, tāpēc te jau konkrētāk aprakstīšu. Gala bunduli arī sauc par rezonātoru taisnība, bet to man nevajag. Man vajag Starpposma rezonatoru, man ir taisnā izplūde ar šādiem diviem rezonatoriem pa vidu. Es gribu ielikt to divu vietā kko nopietnāku, kko no kā būtu arī kāda jēga nu kko šādu.
Kā jau minēju iemainīšu pret Isotta blue boy gala bunduli kopā ar svilpi. Bundulis protams jau padzīvojis un ir ar saviem puniem un rētām.
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
snobs | Datums: Ceturtdiena, 27.09.2012, 19:53:00 | Ziņojums # 2 |
Colonel
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 171
| pag tad tev sanāk ka katalizātora vietā esi ielicis rezonātoru? es savam sivēnam arī tagad prikšu jaunu izpūtēju visā garumā izņemot izplūdinieku un jauns ir jauns un jauns katalizātors maksā tik cik viss auto tapēc iedomājos arī taisīt taisno izplūdi un likt rezonātoru, vai viņš reāli mīkstina to skaņu? vai arī ielikt vienk taisnu trubu? kā ir? padalies ar info
|
|
| |
Delux | Datums: Ceturtdiena, 27.09.2012, 21:12:24 | Ziņojums # 3 |
Major general
| snobs, Kādu laiku atpakaļ biju uzgājis šitādu rakstiņu. Es tik labi nepastāstīšu kā tur ir sarakstīts
|
|
| |
snobs | Datums: Ceturtdiena, 27.09.2012, 22:54:56 | Ziņojums # 4 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 171
| labs raksts, bet pārāk sarežģīti uzrakstīts par vienkāršām lietām īsumā sakot, katalizātors ir vajadzīgs tikai tad ja tu satraucies par izplūdžu gāzu toksiskumu utt bet man kā padtsmit gadus veca auto īpašniekam par to jau nu būtu vismazāk jasatraucāš, bet teorētiski, jaudu auto nezaudē un attiecīgi nepalielina, ja katalizātora vietā ir rezonātors vai vienk. taisna truba, tas man tad ir skaidrs un likšu vien katalizātora vietā rezonātoru bet par to izplūdnieku arī ir interesanti, jo pēc raksta autora domām, stock kolektors nekam neder 4-1-1 zirneklis ir teorētiski labākais, tas man itkā arī ir jāmaina, bet ir viens, bet es jau kādu laiku domāju par turbo pūti, nekādu dižo jau nē, bet kkadi 0.4-0.5 bar spiedienu, jo cik info ir izlasīts hondu stock motori mierīgi iztur tādu spiedienu un degvielas arī pietiek, un zs arī salīdzinoši daudz var iegūt tākā planoju ghetto turbo, pa lēto tad arī vienīgais lielais ieguldijums tanī būs izpludes kolektors, kuru vajag specīali taisīt priekš esošās turbīnas, turbīnu jau dabūju KKK, tagad tik atliek atrast kādu kurš māk apreiķināt pareizos izmēros un uzmetināt man tādu kolektoru, domāju ka latvijā maz tādu expertu ja kādu zini, padalies ar kontaktiem
|
|
| |
Kenis | Datums: Piektdiena, 28.09.2012, 00:16:28 | Ziņojums # 5 |
Sergeant
Ziņojumu skaits: 27
| ebay var diezgan lēti dabūt turbo kolektorus, sanāktu gan jau ka letak, neka te latvijā specs aprēķinātu un uzmetinātu, kaut gan tiem ebaya lētajiem arī nekas noteikti tur nav aprēķināts.
Ziņojumu laboja Kenis - Piektdiena, 28.09.2012, 00:17:10 |
|
| |
Tumsa | Datums: Piektdiena, 28.09.2012, 08:07:15 | Ziņojums # 6 |
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| Man no audi ir tāds, ka pirmais bildē
|
|
| |
Delux | Datums: Piektdiena, 28.09.2012, 08:26:43 | Ziņojums # 7 |
Major general
| snobs, Zirneklis ir nepieciešams tiem kuri skaita katru zs un neskaita naudu makā Kas attiecas uz turbo izplūdes kolektoriem, tur nav nepieciešama nekāda matemātika vai īpašas formas, jo turbīna šīs izplūdes raus ārā. Vienīgais kas būtu jāievēro pec manām domām ir censties nesašaurināt caurules.
Man vienmēr ir licies, ka trakākais turbo projektos ir elektronika
Tumsa Man personīgi liekas, ka viņu vietā var metināt iekšā arī taisnu cauruli, starpību nejutīs
Ziņojumu laboja Delux - Piektdiena, 28.09.2012, 08:28:50 |
|
| |