|
Prelude 5 orginālai atslēgai čips.
|
|
| Prezidents | Datums: Pirmdiena, 11.11.2013, 18:52:12 | Ziņojums # 1 |
|
Private
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 19
Statuss: Offline
| Sveiki, nesen tik uzzināju,ka 5 preludei, atslēgai ir čips, ir tā,ka gribēju uztaisīt rezerves atslēgu, jo vienu noslīcināju, kkur gaujā vasarā. Bet izrādās,ka ir čips, kāds var pastāstīt sīkāk, cik izmaksā, uztaisīt atslēgu, jo cik saprotu,bez čipa nevarēs pielaist. Bija doma, sataisīt šādu atslēgu,bet dēļ čipa nesanāks, jo bija doma tikai novīlēt, utt.
http://foto3.inbox.lv/reyz....-12.jpg
Ziņojumu laboja Prezidents - Pirmdiena, 11.11.2013, 18:53:02 |
| |
|
|
| Bigal | Datums: Pirmdiena, 11.11.2013, 20:21:26 | Ziņojums # 2 |
|
Colonel general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 935
| Pirmā dzirdēšana par čipiem
Ride or Die
|
| |
|
|
| Klick | Datums: Pirmdiena, 11.11.2013, 20:45:47 | Ziņojums # 3 |
|
Lieutenant colonel
Ziņojumu skaits: 127
| Es dzirdeju,ka 5 preludei ir trešais(tāds sarkans) taustņš,kurš bloķe auto un vairs nedrīkst to sāc..bet par čipu neko neesmu dzirdējis...
|
| |
|
|
| kristaqs | Datums: Pirmdiena, 11.11.2013, 20:46:56 | Ziņojums # 4 |
 Major general
Ziņojumu skaits: 254
| Bigal, Latvijā lielāko ties ienāk hondas ar beigtām signalizācijām, jo savai dabūju uzstādīt jaunu, un meistars stāstija, kad vienu brīdi esot izteikti hondas modeļiem licis jaunas signalizācijas, jo honda ir laba, kamer nesāk brukt elektronika, tā kad nav ko brīnīties ja ir cips iekšā
Prezidents, nu jauna atslēga varētu izmaksāt no 60-80ls, plus tavs patērētais laiks un degviela
honda prelude 2.0l 4gen 92gads honda prelude 2.0l 5gen 98gads honda prelude 2.0l 5gen 98gads(automāts)
|
| |
|
|
| Klick | Datums: Pirmdiena, 11.11.2013, 20:49:28 | Ziņojums # 5 |
|
Lieutenant colonel
Ziņojumu skaits: 127
| Es dzirdeju,ka 5 preludei ir trešais(tāds sarkans) taustņš,kurš bloķe auto un vairs nedrīkst to sāc..bet par čipu neko neesmu dzirdējis...
|
| |
|
|
| Prezidents | Datums: Pirmdiena, 11.11.2013, 22:14:56 | Ziņojums # 6 |
|
Private
Ziņojumu skaits: 19
| Nu es arī nezināju,bet pie atslēdznieka pārbaudīju, un viņš ielika aparātā kkada un pateica,ka ir čips iekšā, jo iedarbinot mašīnu,tapēc tā zaļā gaisma spidometrā vienmēr parādās, vnk domāju, vai gadījumā čipu nevar pārlik jaunajā atslēgā, izņemot viņu ārā? jo es gribu uztaisīt atslēgu tādu,kā tajā bildē, signalzāciju ieliku utt, tik jāpiestiprina pie tā slēdža, varbūt ar veco atslēgu var kko to sataisīt.?
Ziņojumu laboja Prezidents - Pirmdiena, 11.11.2013, 22:19:03 |
| |
|
|
| CiiiPZ | Datums: Otrdiena, 12.11.2013, 13:51:45 | Ziņojums # 7 |
 Private
Grupa: Users
Ziņojumu skaits: 10
| Ariii biju uztaisiijis otru atsleegu! Durvis atsleegt vareeja, bet iedarbinaat nevareeja! Atslegaa ieksaa ir imobilaizers!
Honda Civic Type-R FN2 Honda Prelude BB9
|
| |
|
|
| Bigal | Datums: Otrdiena, 12.11.2013, 14:00:47 | Ziņojums # 8 |
|
Colonel general
Ziņojumu skaits: 935
| Man labi, es savu ar skrūvgriezni varu pielaist
Ride or Die
|
| |
|
|
| san3 | Datums: Otrdiena, 12.11.2013, 15:33:17 | Ziņojums # 9 |
 Major
Ziņojumu skaits: 96
| Quote Bigal (  ) Man labi, es savu ar skrūvgriezni varu pielaist LABAIS
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Otrdiena, 12.11.2013, 16:06:09 | Ziņojums # 10 |
 Generalissimo
Ziņojumu skaits: 608
| 5gen preludeem ir 3 ar aizsardzibu saistitas sistemas kuras atbild par droshibu.
1. Atslega ar chipu. 2. Immobilaizera sledzenes nolasitajs. t.i. nolasa atslegas chipa kodu, plastmsas gredzens pie sledzenes. 3. immo bloks, kas sanjem signalu un nosuta uz ECU. 4. ecu parbauda vai kods atbilsts un palaiz auto.
visaam shim sisteemām jaabuut no viena auto, kko mainot var nepielaist auto. daudzaam preludeem kas ir paarcietushas paarbuuves vai kaaadas citas modifikacijas immo chips no ECU tiek iznjemts aataa un original key immo nertraadaa. lielakoties chips tiek atsleegts un darbojas aftermarket security immo.
tas viss no manis...
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
| |
|
|