Chaw vēlreiz, klau kādam nav tā gadijies, kad ieslēdzot xenonus, viena lampa ieslēdzas, bet otra tāka grib slēgties iegšā, nomirkšķinās, bet iekšā neislēdzas? Vnk wtf situācija, moš kāds zin, var padalīties ar pieredzi?
Nē itkā normāls variants, iegādājos caur themarchello galiem, viss itkā čikiniekā, bija arī pusgada garantija kura beidzās pirms mēneša man arī liekas ka vaina varētu būt blokā jo ja lampiņa būtu beigta viņa pat neiemirgotos, bet esmu dzirdējis, ka ja lampiņa iet uz beigām tad viņa arī shitā sākot mirgot un beigās izdeg.... nu es šodien pamēģināšu pamainīt vietām lampiņas....
Nē itkā normāls variants, iegādājos caur themarchello galiem, viss itkā čikiniekā, bija arī pusgada garantija kura beidzās pirms mēneša bash man arī liekas ka vaina varētu būt blokā jo ja lampiņa būtu beigta viņa pat neiemirgotos, bet esmu dzirdējis, ka ja lampiņa iet uz beigām tad viņa arī shitā sākot mirgot un beigās izdeg.... nu es šodien pamēģināšu pamainīt vietām lampiņas.... pinch
paskaties kas tur ir, lampinja via bloks.. un padod PM.. paskatishos mosh izdosies apmainiit veel pa Garantiju..
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs