Brīdinājums par Vgen melno Vtec preludi kas tirgojas SS
|
|
rudick | Datums: Ceturtdiena, 19.05.2011, 21:09:31 | Ziņojums # 1 |
Grupa: Dzēstās
| Kā bijušais Prelūdists jūtu pienākumu pabrīdināt ja kāds skatās ņemt melno Vgen Vtec prelūdi no SS reklāmas tad zinat, ka viņai spidometrs atkruķīts no vismaz 200 tūkstošiem uz reklāma stāvošiem 100 tas tā info tikai Jums http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/honda/prelude/flgif.html
|
|
| |
Sammuner | Datums: Ceturtdiena, 19.05.2011, 21:46:12 | Ziņojums # 2 |
Major
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 88
Statuss: Offline
| un kam nav?
http://bststyle.tumblr.com/
|
|
| |
melnais | Datums: Ceturtdiena, 19.05.2011, 22:05:41 | Ziņojums # 3 |
Lieutenant
Ziņojumu skaits: 45
| Quote (Sammuner) un kam nav? un kam nav?tu antinsh esi?dzeks te tikai iedeva info kaa pienaaktos dariit jebkuram,tavs stulbais komentaars galiigi te no go!
|
|
| |
makx | Datums: Ceturtdiena, 19.05.2011, 22:12:03 | Ziņojums # 4 |
Private
Ziņojumu skaits: 6
| nez kurš tajam nobraukumam tic 2000 gada mašīnām ir lielāki nobraukumi, un jābūt dziļi jocīgam lai kkam tādam noticētu tākā jāpiekrīt Sammuner
|
|
| |
reins | Datums: Ceturtdiena, 19.05.2011, 22:24:17 | Ziņojums # 5 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 164
| Bet ir daži indivīdi, kam tāda Prelude ir 7dienas auto, un varētu būt tie 100k un pat mazāk! Pats pazīstu vienu Toyotu Celicu 1.8VVTi, čalis nopirka nullīti un līdz šim ir tikai 34000 km! jo darba auto tiek jāts vislaik!
Bija HP4 nu jau Audi b5
Remonte Auto
|
|
| |
rudick | Datums: Ceturtdiena, 19.05.2011, 23:25:20 | Ziņojums # 6 |
Grupa: Dzēstās
| ticat ka man galiigi pohui jo te nav runa par to kaadi mashiinaam ir nobraukumi sastopami es noraadu uz jauno biznesmenju talantiem attitude u know
|
|
| |
devil_666 | Datums: Piektdiena, 20.05.2011, 09:55:28 | Ziņojums # 7 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| rudick, paldies par info,es uz to pat ieskatijos pāris reizes!
|
|
| |
themarchello | Datums: Piektdiena, 20.05.2011, 11:05:45 | Ziņojums # 8 |
Generalissimo
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 608
| par nobraukumiem.. manai ar nobraukums 100 000.. un nekrukjiits!! :P tieshi taa arii bija.. ka tas bija sveetku - 7dienas auto. saimnieks ikdienaa ar Mersedesa dzjipu brauca..
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
|
| |
toni | Datums: Piektdiena, 20.05.2011, 14:02:57 | Ziņojums # 9 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 196
| themarchello, a tev prelude beig beigās tagad lec? kas par vainu?
|
|
| |
devil_666 | Datums: Piektdiena, 20.05.2011, 16:39:11 | Ziņojums # 10 |
Lieutenant general
| vovo ka ar tavu vāģi???
|
|
| |
edy333 | Datums: Piektdiena, 20.05.2011, 23:59:30 | Ziņojums # 11 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| Tos spidometrus ar aizveertaam aciim var griezt pa labi pa kreisi, un vispaar jau muusdienaas peerkot auto noskreejienu vispaar nav jeegas skatiities. Themarchello, ja tev buutu nobraukums ludei 100'000 tad tev nebuutu mirongalvaam veel nobraukuma paziimes!!! Un aarzemees pa baaniem tie kilometri skrien ka nemetas. manai ludei saakumaa bij 159'000 nobrauciens... ha , domaa esmu tik naivs? sievasteevs pa gadu 150'000 nobrauc tgd staav spidometrs ar gandriiz 400'000 noskreejienu... vot tas jau ir tuvaak patiesiibai...
|
|
| |
themarchello | Datums: Sestdiena, 21.05.2011, 00:32:54 | Ziņojums # 12 |
Generalissimo
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 608
| Quote (toni) themarchello, a tev prelude beig beigās tagad lec? kas par vainu? Quote (devil_666) vovo ka ar tavu vāģi??? smile maneeja LEC.. bija 2in1. tpc arii nevareeja aatri atrast.. sadalitaajs un signalzaacijas blokjis.. abi divi KIRDIK.. mainiiju vienu. nelec.. testeeju otru.. nelec. abus reizee elektrikjis peec 2 dienu muljaashnaas izdomaaja paarbaudiit. p.s. izraadaas, ka muusidenaas pat paziistamiem preludistiem nedriikst neko dot, ne paarbaudiit, ne patesteed.. shiaa iedevu sadaliitaaju, tip uz paaris dienaam.. izraadijaas ka meistari manam ejoshajam sadaliitaajam spoli samainiijushi.. takaa paliku ar 2viem, neejoshiem sadaliitaajiem.. riebiigi, ka taa dara...
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
|
| |
devil_666 | Datums: Sestdiena, 21.05.2011, 08:25:02 | Ziņojums # 13 |
Lieutenant general
| Labi ka lec,bet par to dosanu taa ari ir. Pievienots (21.05.2011, 08:25:02) --------------------------------------------- man arii szanija pazistamajs ,prasija sadalitaju no manas masinas,teica ka vajag atvest luudi no Liepaajas,es protams nedevu,jo zinu kaadas sekas var buut!
|
|
| |
Kentucky | Datums: Sestdiena, 21.05.2011, 20:28:09 | Ziņojums # 14 |
Sergeant
Ziņojumu skaits: 20
| Quote (themarchello) p.s. izraadaas, ka muusidenaas pat paziistamiem preludistiem nedriikst neko dot, ne paarbaudiit, ne patesteed.. shiaa iedevu sadaliitaaju, tip uz paaris dienaam.. izraadijaas ka meistari manam ejoshajam sadaliitaajam spoli samainiijushi.. takaa paliku ar 2viem, neejoshiem sadaliitaajiem.. riebiigi, ka taa dara... Njā, nepatīkama situācija, sorry, es to nezināju un man kā starpniekam ir ļoti neerti! Lai arī abas puses saka ka neko nezin, esmu pa vidu un vairs toč nevienu ārā neručīšu, jo pa vidu palikt idiotam kram borzī abas puses nav forši!!!!
www.nokraso.lv auto/moto krāsošanas un vizuālie darbi par demokrātiskām cenām!
|
|
| |