Kaķi
|
|
werwolf | Datums: Sestdiena, 12.10.2013, 19:32:48 | Ziņojums # 1 |
Lieutenant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 59
Statuss: Offline
| Varbūt, kāds zin kā ar šo problēmu cīnīties!? Man pagalmmā ir kādi 10 nevienam nepiederoši kaķi kas te dzīvo un partiek no tā ko dāsnās tantiņas dod! Un šie kaķi lien sildīties uz kapota, man jau nav žēl bet tad kad tiko nomazgāta mašīna tad nav diez ko priecīgi. Un otra pati galvenā problēma ir tāda, ka kaķi dažkārt mēdz izlaist nagus un forši pašvīkāt mašīnu, pagaidām vēl tik traki nepārdzīvoju jo krāsa tā pat nav pirmā svaiguma, bet doma ir kādu dienu pārkrāsot un nebūšu īpaši laimīgs, ja tur ieraudzīšu jaunas švīkas. Tādēļ noteikti kāds ir saskāries ar šādu problēmu un zin ko darīt
|
|
| |
Edgars92 | Datums: Sestdiena, 12.10.2013, 19:51:03 | Ziņojums # 2 |
Sergeant
Ziņojumu skaits: 22
| Jā es arī gribētu uzzināt kā cīnīties ar kaķiem. Augšējam kamiņam viņi ir kadi 17 Mana Prelude visa ir saskrāpēta :@ (pirms 3mēn pārkrāsota)
|
|
| |
san3 | Datums: Sestdiena, 12.10.2013, 20:07:36 | Ziņojums # 3 |
Major
Ziņojumu skaits: 96
| Es arī katru dienu mazgāju haubi pēc viņu vakara-nakts tusiņiem. Pasildās uz haubes, nomazgā sev olas, nomīžas un prom...
|
|
| |
Klick | Datums: Sestdiena, 12.10.2013, 20:28:44 | Ziņojums # 4 |
Lieutenant colonel
Ziņojumu skaits: 127
| Tāda paša problema...un galvenais,ka viņem jau nav bailīgi...
|
|
| |
Manderiins | Datums: Sestdiena, 12.10.2013, 20:29:16 | Ziņojums # 5 |
Major general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 264
| uzliec uz kaimiņa mašīnas zīmīti - mīst un olas laizīt šeit! Paraksties kā Reksis!
Dzer, Brauc, Pievienojies! :D
|
|
| |
Delux | Datums: Sestdiena, 12.10.2013, 21:41:07 | Ziņojums # 6 |
Major general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 388
| Vajag iegadaties dzivnieku atbiedejosho tauriti, kas cilvekiem nav dzirdama. Piesledz pie 12V un iesledz kad mashina ir nolikta pie majas. Neviens 4kajainais vairs neradisies tuvuma. Ps.sorry, par garumziju trukumu manam kabatas kakjim nav uzinstalets apostrofs.
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
Klick | Datums: Svētdiena, 13.10.2013, 10:55:11 | Ziņojums # 7 |
Lieutenant colonel
Ziņojumu skaits: 127
| Veterinārā klīnikā var nopirkt tādu lietu ka "pet off" sprejs. Nakamnedeļ nopirkšu,un došu ziņu,palīdz šis sprejs vai nē.
|
|
| |
Tumsa | Datums: Svētdiena, 13.10.2013, 15:03:20 | Ziņojums # 8 |
In the project..
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 1240
| Iesmērē kaimiņa mašīnu ar balderjāņiem un problēma atrisināta
|
|
| |
kapralis | Datums: Trešdiena, 16.10.2013, 16:58:34 | Ziņojums # 9 |
Private
Ziņojumu skaits: 1
| man izstāstija traku stāstu, kā cīnīties ar riebīgiem kaimiņiem - uzliet uz viņu mašīnas balderjāņus un tad tik būs kaķu paradīze
Jaunākās ziņas internetā
|
|
| |
FBR | Datums: Ceturtdiena, 17.10.2013, 09:54:07 | Ziņojums # 10 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 205
| Quote kapralis ( ) man izstāstija traku stāstu, kā cīnīties ar riebīgiem kaimiņiem - uzliet uz viņu mašīnas balderjāņus un tad tik būs kaķu paradīze smile Ir redzeets, labak par smilspapiiru, liidz metalam..
|
|
| |