akumulātora pašizlāde
|
|
BJ | Datums: Otrdiena, 31.12.2013, 00:08:24 | Ziņojums # 1 |
Sergeant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 21
Statuss: Offline
| nepatīkams gadījums, šodien ierodoties garažā, konstatēju ka aķis ir totāli izlādējies, atverot durvis jau sajutu ko nelāgu, salona apgaismojums pat neiedegās un pagriežot aizdedzi, vispār kapa klusums esmu pārliecināts, ka visu tiku izslēdzis, bet diemžēl tā nav pirmā reize, citreiz esmu ņēmis klemmi nost kad nebraukšu ilgāku laiku, lai nebūtu šādu variantu, bet tagad, bēda kur tu rodies prieks kāpēc kavējies
|
|
| |
themarchello | Datums: Otrdiena, 31.12.2013, 00:29:22 | Ziņojums # 2 |
Generalissimo
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 608
| Quote BJ ( ) nepatīkams gadījums, šodien ierodoties garažā, konstatēju ka aķis ir totāli izlādējies, atverot durvis jau sajutu ko nelāgu, salona apgaismojums pat neiedegās un pagriežot aizdedzi, vispār kapa klusums cry esmu pārliecināts, ka visu tiku izslēdzis, bet diemžēl tā nav pirmā reize, citreiz esmu ņēmis klemmi nost kad nebraukšu ilgāku laiku, lai nebūtu šādu variantu, bet tagad, bēda kur tu rodies prieks kāpēc kavējies
domaaju ka kaut kas tomēr "eed" tev elektriibu, parasti pirmais aizdomās turāmais ir signalizacija.
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
|
| |
BJ | Datums: Otrdiena, 31.12.2013, 00:51:40 | Ziņojums # 3 |
Sergeant
| signalizāciju šoreiz nebiju ieslēdzis
|
|
| |
Mau5 | Datums: Otrdiena, 31.12.2013, 12:38:35 | Ziņojums # 4 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 235
| un pats akumulaators normaals ?
|
|
| |
edy333 | Datums: Otrdiena, 31.12.2013, 17:43:13 | Ziņojums # 5 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| Maģis, pastiprinātāji, kondensatori, signalizācija...
|
|
| |
Bigal | Datums: Otrdiena, 31.12.2013, 18:11:24 | Ziņojums # 6 |
Colonel general
Ziņojumu skaits: 935
| Man draudzenes preludei tāds pats pārsteigums, bet te vismaz zinams, ka pie vainas "profiņš" kurš lika maği
Ride or Die
|
|
| |
BJ | Datums: Otrdiena, 31.12.2013, 18:55:10 | Ziņojums # 7 |
Sergeant
| Quote edy333 ( ) Maģis, pastiprinātāji, kondensatori, signalizācija... tā arī būs kā edy333 saka, sen jau šķībi skatos uz to audio sistēmu, pilns grabažnieks , knapi čemodānu var ievietot, citi saka, prieškam tev tāda mašīna ka neko lāgā ielikt nevar, bet es saku rock&roll vecīt, tas ir tā vērts atgriežoties pie sāpīgā, kā varētu šo problēmu novērst, ielikt kādu papildus slēdzi pirms tā resnā vada kas iet no aķa uz aizmuguri? Pievienots (31.12.2013, 17:55:10) ---------------------------------------------
Quote Mau5 ( ) un pats akumulaators normaals ? 4 mēneši
|
|
| |
Bigal | Datums: Otrdiena, 31.12.2013, 20:36:41 | Ziņojums # 8 |
Colonel general
Ziņojumu skaits: 935
| BJ, domāju, ka vnk pareizi jāsaslēdz:D jo pie izslēgta viņam nevajadzētu tērēt aķi:)
Ride or Die
|
|
| |
BJ | Datums: Otrdiena, 31.12.2013, 21:22:37 | Ziņojums # 9 |
Sergeant
| Quote Bigal ( ) BJ, domāju, ka vnk pareizi jāsaslēdz:D jo pie izslēgta viņam nevajadzētu tērēt aķi:) Laikam būs vajadzīga ''daktera'' palīdzība, jo viens no attēlā redzamajiem pastiprinātājiem šodien ir pārstājis funkcionēt, aizmugure neskan fakts ir tāds, ka nesen ieliku gāzes iekārtu, bet lai to varētu izdarīt, bija jāpābūvē visa audio iekārta, nevar jau uzreiz vainot gāzeniekus, bet nu k-kas ir nogājis greizi un ir jāatrod vainīgais.
|
|
| |
edy333 | Datums: Trešdiena, 01.01.2014, 04:37:08 | Ziņojums # 10 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| Gāzes iekārtai ir tikai viens + barošanas vads(vadiņš).. Tur nekas nevar tev ietekmēt akumulatora uzlādes līmeni. Visi pārējie vadi ir tikai informācija... Noteikti pačeko to pastūzi...
|
|
| |