|
Automātiskā kārba V-gen preludeo
|
|
| Ksander | Datums: Ceturtdiena, 09.08.2012, 21:35:30 | Ziņojums # 16 |
|
Private
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 12
Statuss: Offline
| Ellja ira liimenis ir normals, bet takaa mashiina ir tikko nopirkta ir aizdomas ka tur var buut pat saulespukju ellja ielieta Riit braukshu uz servisu lai nosaka elljas kvalitaati No avarijas rezhima es vinju iznjeemu.
|
| |
|
|
| Emag | Datums: Ceturtdiena, 09.08.2012, 21:51:12 | Ziņojums # 17 |
|
Major
Ziņojumu skaits: 85
| pastaasti, kaa izpauzas tas avaarijas rezziims?
Peec efekta naak defekts :D
|
| |
|
|
| Bigal | Datums: Ceturtdiena, 09.08.2012, 22:01:55 | Ziņojums # 18 |
|
Colonel general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 935
| Emag, Neziny, ka luudei, bet man chomam tomaats avarijas reziimaa stradaaja tikai ar 1atrumu un visu laiky piiksteeja.
Ride or Die
|
| |
|
|
| sparky | Datums: Ceturtdiena, 09.08.2012, 22:43:42 | Ziņojums # 19 |
 Major general
Ziņojumu skaits: 296
| ka nosaki ka ella ir limeni?
|
| |
|
|
| snobs | Datums: Ceturtdiena, 09.08.2012, 23:00:52 | Ziņojums # 20 |
 Colonel
Ziņojumu skaits: 171
| kārbai eļļu parbaudīt nav tas pats kas motoram kur nu vel automātam, bez bedres tur neiztikt un kur nu vel bez zināsanām kā to izdarīt
|
| |
|
|
| Ksander | Datums: Ceturtdiena, 09.08.2012, 23:39:30 | Ziņojums # 21 |
|
Private
| nu pirmkaart avarijas rezhims : nevareeju iznjemt no parkinga kameer pie kaarbas neatveru vaacinju un neatspiedu blekji, otkraart brauc 1 aarumaa ne aatraak kaa 40Km/h. Par ellju, peec tam kad esmu nobraucis gabalu un iesildiijis mashiinu, apstaajos staavvietaa, un izdzenaaju caur visiem robiem kaarbu tad ieliku parkingaa un aizgaaju zem kapota izvilku eljas meeriitaaju noslauciju, un iebazu atpakalj, kr4 eslja tur itkaa ir nu vismaz taada metode ir aprkastiita preludes manuaalii avarijas rezhimu man viens meistars izsledza, un pateica ka karbai raustoties viena jauka pridi vinja sevi noblokjeeja. Tas var atkartoties jau riit var arii peec meenesha. Riit braukshu uz automatisko karbu servisu lai paskataas eljas kvalitaati, un iespejams lai uztaisa karbai diagnostiku, tad atrakstiishos kaa man gaaja
|
| |
|
|
| Delux | Datums: Ceturtdiena, 09.08.2012, 23:54:34 | Ziņojums # 22 |
 Major general
Ziņojumu skaits: 388
| Ksander, Varētu jau arī neko neteikt, bet tev dzīvē noderēs.. Kārbai nav eļļas "kociņš", kārbai eļļas līmeni var bārbaudīt no mašīnas apakšas izskrūvējot eļļas uzpildīšanas skrūvi.
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
| |
|
|
| Ksander | Datums: Piektdiena, 10.08.2012, 01:13:23 | Ziņojums # 23 |
|
Private
| Esmu patiesham jauninjais " Delux " un pat antifriza ielieshana man sagadaja shadas tadas grutibas tapec es uz savu galvu neko nedaru bet noladeju Preludes manualo ar visiem paskaidrojumiem un ir viens spiekjis kurs paraada eljas limeni motora un uz daudz dziljaak nedaudz zem motora ir otrs spiekjits kurs parada eljas limeni automatiskaja karba, vinjs ir gan paskaidrojumaa atzimeets gan arii man zem kapota tieshi tajaa vietaa kaa graamataa.
|
| |
|
|
| snobs | Datums: Piektdiena, 10.08.2012, 02:31:53 | Ziņojums # 24 |
 Colonel
Ziņojumu skaits: 171
| katru dienu uzzinu ko jaunu, izradās hondam ar amt tiesham ir atsevishķs puļķītis ar ko pārbaudīt kārbā līmeni Ksander, eļļu pārbaudiji ar iedarbinātu motoru? jo kārbai japarbauda ar iedarbinātu dzinēju
|
| |
|
|
| Ksander | Datums: Piektdiena, 10.08.2012, 09:19:39 | Ziņojums # 25 |
|
Private
| jaa ar iedarbinatu, itaaa jaapaarbauda ir ieliekot draivaa un turot bremzi bet man nebija otra cilveeka kursh izies un paarbaudiis tapeec ieliku parkingaa un skreeju parbaudiit
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Piektdiena, 10.08.2012, 09:30:06 | Ziņojums # 26 |
 Generalissimo
Ziņojumu skaits: 608
| Ksander, Pazvani man 29638884... es Tev jau ellju esmu pasuutijis, jau staav bagazniekaa.. Vnk samainiisi ellju un domaaju ka probleemas pazudiis...
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
| |
|
|
| Delux | Datums: Piektdiena, 10.08.2012, 15:04:46 | Ziņojums # 27 |
 Major general
Ziņojumu skaits: 388
| Ksander, Tādā gadījuma sorry, bet kārtējo reizi izbrīna honda inženieru veikums, AT ir un MT nav.. sivēni
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Svētdiena, 12.08.2012, 00:15:06 | Ziņojums # 28 |
 Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| Quote (Ksander) jaa ar iedarbinatu, itaaa jaapaarbauda ir ieliekot draivaa un turot bremzi bet man nebija otra cilveeka kursh izies un paarbaudiis tapeec ieliku parkingaa un skreeju parbaudiit par to ka jāliek ātrumā pilnīgs sviests, bet piedarbinātam jābūt toč
|
| |
|
|
| Ksander | Datums: Svētdiena, 12.08.2012, 01:42:02 | Ziņojums # 29 |
|
Private
| Nu ko vakar nomainiju elju shodien no rita pameginashu iedarbinat un tad jau uz aukstu mashiinu buus redzams vai no taa bija kaada jeega vai nee
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Svētdiena, 12.08.2012, 22:20:30 | Ziņojums # 30 |
 Generalissimo
Ziņojumu skaits: 608
| Quote (Ksander) Nu ko vakar nomainiju elju shodien no rita pameginashu iedarbinat un tad jau uz aukstu mashiinu buus redzams vai no taa bija kaada jeega vai nee
njus.. kads rezultaats?
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
| |
|
|