|
gen5 2.2l atts?
|
|
| kristaqs | Datums: Otrdiena, 15.10.2013, 22:25:05 | Ziņojums # 1 |
 Major general
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 254
Statuss: Offline
| sveiki esmu dzirdejis kad preludam ir sistema atts, man intrese ka vina darbojas? varbut varetu kadu linku kur ir paradits ka atts darbojas?
honda prelude 2.0l 4gen 92gads honda prelude 2.0l 5gen 98gads honda prelude 2.0l 5gen 98gads(automāts)
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Otrdiena, 15.10.2013, 23:26:35 | Ziņojums # 2 |
 Generalissimo
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 608
| kristaqs, ATTS buutiibaa ir sporta bloķis. Abiem velkoshajiem ritenjiem tiek pievadiita vienaada jauda no motora. Parastajaa piekaree visa jauda ir uz taa ritenja,k uram lielaaka sakjere.. piem var kkur ieraksties ar vienu riteni, tas viens arii tikai spolees.. otrs aaraa neizvilks. ATTS sistema abi ritenji ir velkoshie. 100% Youtube ir kaads ATTS video. Arii Vikipedia zinas kko pastaastiit.. Maate Google angliski izstaastiis....
Mans viedoklis.. ja ir ATTS, ir labi, ja nav, isti atshkjiriibas nejutiisi, ja nu vieniigi auto buuvee kkaadiem dragiem vai tml. bet tad jau auto nepareizais.. dragiem pakaljeejo vai 4x piedzinju jaatuunee..
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
| |
|
|
| kristaqs | Datums: Otrdiena, 15.10.2013, 23:55:43 | Ziņojums # 3 |
 Major general
| themarchello, tad sanak, kad tas ir 100% blokis, prieksejiem ratiem? vins neatsledzas un nesasledzas automatiski, kad vajaga? tad sanak, kad piekare ar neatskiras no parasta gen5 2.2l? ja mekleju google, bet sviestaini iztulko, un youtube ir video kur tikai par trasi mauc, bet kko sikak neatradu!
honda prelude 2.0l 4gen 92gads honda prelude 2.0l 5gen 98gads honda prelude 2.0l 5gen 98gads(automāts)
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Trešdiena, 16.10.2013, 10:35:24 | Ziņojums # 4 |
 Generalissimo
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 608
| kristaqs, tiehsi tā. Blokjis kas neatsleedzas. Pekare taada pati kaa visaam 5gen. nju tu jau visu pareizi esi sapratis...
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
| |
|
|
| kristaqs | Datums: Trešdiena, 16.10.2013, 18:57:05 | Ziņojums # 5 |
 Major general
| themarchello, tad man jautajums kada ir karbas izturiba un motora? kam japievers uzmaniba? un ta vispariba perkot 5gen ar 2.2l motoru japievers uzmaniba? pats tikai gadu ar 4gen 2.0l pabraucu,nekadas sudzibas pa motoru, tik pa piekari, par stabilizatora atsaitem aizmugure un rusu aizmugurejas arkas
|
| |
|
|