[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    nezheligi rij
    Dj_erixDatums: Trešdiena, 21.01.2009, 18:14:08 | Ziņojums # 1
    Grupa: Dzēstās

Eh tātad, problēma man ir sekojoša, pirms pāris dienām ielēju 18 litrus, bet kad nobraukti 115 Km sāk degt sarkanā lampiņa.
    Esmu šokā, aizdzenu uz diagnostiku, samaksāju 35 latus, lai man pateiktu, ka man vis ir OK...
    kas līdzīgs bij ap pusgadu atpakaļ, vasarā, tad vienubrīdi patēriņš uzleca līdz 15 litriem, bet bija braukts diezgan agresīvi un pa cik man automāts nospriedu, ka tas i tikai OK, pēclaika patēriņš nomierinājās.
    Vidēji vislaik patēriņš pa pilsētu 10-12 L, un uz šosejas 7-8.
    BET 18..... Tas tak i PSC. Es neticu, ka mašīnas sildīsana un ziemas riepas spēj ar laiku uzsit tādu ciparu, vislaik tak bij vis kārtībā.

Nomainīju gaisafiltru, patīrīju sveces (laigan neticēju, ka palīdzēs tik lielā mērā), un tiešām atšķirības nekādas - vakar ielēju 9 L un nobraucu pie 60 km, kad lamiņa sāka spīdēt.
    Jautājums: kāds varbūt var ieteikt kādu jēdzīgu servisu par saprātīgām cenām, kas kautko arī spētu pateikt, jo uz bensonu nav vēlmes braukt, maksāt 70 LS pa digi, un ja nu viņi ar pasaka, ka vis i OK biggrin

edy333Datums: Trešdiena, 21.01.2009, 18:25:32 | Ziņojums # 2
    Grupa: Dzēstās

tev kkur panelī nemirgo kāda lampiņa? vēl.. paseko wai nav kkur valjaa degvielas padeves trubinja? paskaties arii zem autina aizmuguree uz baaku...varbuut tur ir kaads plekjis slapjsh ...wai arii baakai naak skruuve , kuru var atsist liidziigi kaa man gadijaas, pa granteeto uzsitu to skruuvi un wisu laiku benziins suucaas gar vinju aaraa...bet man nav 18 litri pateerinjsh. sad man 2.0 videejais pateerinjs ar sildiisanu ir 9-12 l ...vasaraa bija 7-10

Ziņojumu laboja edy333 - Trešdiena, 21.01.2009, 18:30:22

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana: