[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    ANTI- Serviss
    KentuckyDatums: Otrdiena, 26.10.2010, 01:20:52 | Ziņojums # 1
    Sergeant
    Grupa: Checked
    Ziņojumu skaits: 20
    Statuss: Offline
    Domāju šajā topikā rakstīt visiem nelāgas pieredzes servisos, lai izvairītos no nepatīkamām situācijām kā man...
    Njā... šodien man liela bēda...
    Pirms apt 2viem gadiem kādā ūber tūner servī (esem) nomainiju sajūga disku, izspiedēju, eļļu (kārbai) utt...
    Pēc neilga laika sāka kkas malties kārbā... kantorī (esem) man apgalvoja ka vainīgs laikam izspiedējs, būšot sūdu nopircis (SKF gultnis gross- 28ls)...
    Kopš sajūga komplekta uzlikšanas esmu nobraucis apt 5us mēnešus un šodien... hmm, kļins!!! Noravēju kārbu, a tur... vnk viss izbirst.. izspiedējs vnk nav, pulveris... visi saļņiki tek ka prieks, sajūga disks dēļ eļļas noēsts, izspiedēja paliekas kurvi ar labi paskādējušas... īsāk sakot... Nācās tikt pie jaunas kārbas!!! šodien tika sazvanīts edy333, tiku arī pie izspiedēja(Paldies)
    atliek tagad visu tik PAREIZI salikt kopā un damn black is back!!! Paldies par uzmanību

www.nokraso.lv auto/moto krāsošanas un vizuālie darbi par demokrātiskām cenām!

qwestsDatums: Otrdiena, 26.10.2010, 09:34:01 | Ziņojums # 2
    Private
    Ziņojumu skaits: 6
    * izstaastiitu arii savu traumu, bet negribaas sadzijushas reetas pleest ... Protams, man netik saapiigi kaa topic autoram, bet resursos, es laikam iekritu vairaak ... (izpluude, iepluude) manaa gadijumaa ...

haribo_lacicDatums: Otrdiena, 26.10.2010, 22:06:22 | Ziņojums # 3
    Colonel
    Ziņojumu skaits: 156
    Quote (qwests)
    * izstaastiitu arii savu traumu, bet negribaas sadzijushas reetas pleest ... Protams, man netik saapiigi kaa topic autoram, bet resursos, es laikam iekritu vairaak ... (izpluude, iepluude) manaa gadijumaa ...

kur taisīji,ko taisīji,kas nebij ok? cool

Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is

KentuckyDatums: Trešdiena, 27.10.2010, 14:00:52 | Ziņojums # 4
    Sergeant
    Ziņojumu skaits: 20
    Quote (qwests)

Njā, man ar ieplūdnieks ir d***... rij, neiet... utt

www.nokraso.lv auto/moto krāsošanas un vizuālie darbi par demokrātiskām cenām!

edy333Datums: Ceturtdiena, 28.10.2010, 21:12:23 | Ziņojums # 5
    Grupa: Dzēstās

savukārt es tiku pie h7 lampačkas wink par to paldies kentuki.. wink
    Tieši šī iemsla pēc es pats visu vienmēr taisu... lai nebūtu pārsteigumui... bet vispār jau man bij licies, ka SKF ir diezgan nesūdīga firma... a varbuut es neko nesajēdzu... biggrin bēt haribo varētu arii padalīties ar pieredzīti ... kā mums tur gāja pēc motora swapošanas kādā servī, ka 10 l tosola vienā rāvienā izgāzās uz zemes, pāris metrus no servisa... nerunājot par detaļām, kuras pa ceļam krita nost.. biggrin

haribo_lacicDatums: Ceturtdiena, 28.10.2010, 22:20:17 | Ziņojums # 6
    Colonel
    Quote (edy333)
    bēt haribo varētu arii padalīties ar pieredzīti ... kā mums tur gāja pēc motora swapošanas kādā servī, ka 10 l tosola vienā rāvienā izgāzās uz zemes, pāris metrus no servisa... nerunājot par detaļām, kuras pa ceļam krita nost..

tas bij sen,viss izlabots un man nav tik būtiski wink

Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is

edy333Datums: Ceturtdiena, 28.10.2010, 22:27:42 | Ziņojums # 7
    Grupa: Dzēstās

Quote (haribo_lacic)
    tas bij sen,viss izlabots un man nav tik būtiski wink

nav jau jāsaka kurs cilveeks vai kantoris, vnk situaaciju kaa taadu vareeji pastaastiit, vesels aņuks dienas garumā biggrin

haribo_lacicDatums: Ceturtdiena, 28.10.2010, 22:33:15 | Ziņojums # 8
    Colonel
    Quote (edy333)
    nav jau jāsaka kurs cilveeks vai kantoris, vnk situaaciju kaa taadu vareeji pastaastiit, vesels aņuks dienas garumā

butu labi ,ja vienas dienas biggrin

qwestsDatums: Ceturtdiena, 28.10.2010, 22:57:26 | Ziņojums # 9
    Private
    Ziņojumu skaits: 6
    Jums vismaz visi ritenji bija pieskruuveeti, kad izbraucaat no servja... manaa gadijumaa sanaaca palikt uz diska ... nebija skruuves VISPAAR pievilktas ! Labi, ka tas bija centraa, nevis uz shosejas ! Ja taa buutu vieniigaa "fignja" es par to tik pasmietos, bet...

Ziņojumu laboja qwests - Ceturtdiena, 28.10.2010, 23:00:08

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana: