[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

SPIEGOJAM 2009
    DimanCDatums: Ceturtdiena, 14.08.2008, 14:00:16 | Ziņojums # 271
    Grupa: Dzēstās

šodien pa Jelgavas ielu ap 11:30 pretī brauca gaiši srakana IV ar PreludeClub uzlīmi uz bampera. dev_hdd?

p.s. man nepatīk jūsu spiegošanas neaktivitāte

ellishDatums: Ceturtdiena, 14.08.2008, 16:44:43 | Ziņojums # 272

Quote (xedgars)
    Lūk tādi piedzīvojumi

Wow, Luusiit, es reaali saaku domaat, ka Tevi naakotnee jaasaak citeet - karo4e, tev jaakjeras pie graamatas rakstiishanas. book

Savukaart 007 shodien uz Upes ielas ~pl.13tiem maniija sudrabainu V generation Preludi bez uzliimeem- pie stuures puisis, kuram pamaaju & kursh mani atsveicinaaja atpakalj brows

Added (14.08.2008, 16:44:43)
    ---------------------------------------------

Quote (DimanC)
    p.s. man nepatīk jūsu spiegošanas neaktivitāte

007 ir aktivitaates kalngalaa shobriid - katru dienu kko iespiegoju angel Veel redzeesi, Tevi ar saspiegoshu happy (btw, saspiegoju pat iemuuzhinaaju - paskaties atskatu uz futbolu & pikniku) bb

AngelDatums: Ceturtdiena, 14.08.2008, 22:32:27 | Ziņojums # 273

Quote (xedgars)
    Luusha vakarvakara piedzīvojumi

es gar zemi no tāda notikumu apstāsta.... respect
    gāž no kājām Lūša texti...

AngelDatums: Ceturtdiena, 14.08.2008, 22:34:01 | Ziņojums # 274

Quote (DimanC)
    šodien pa Jelgavas ielu ap 11:30 pretī brauca gaiši srakana IV ar PreludeClub uzlīmi uz bampera. dev_hdd?

uj kāds tu neacīgs...
    pat nepamanīji, kas ar to brauca.... crazy crazy crazy

AngelDatums: Ceturtdiena, 14.08.2008, 22:36:25 | Ziņojums # 275

p.s. es vienmēr redzu daudz Ludes pa ceļam uz darbu un no darba, bet, ja tā nav kluba biedru lude, tad sorry, numura zīmes atcerēties nevaru.... wacko wacko wacko

šodien satikti Admirals, Dev_hdd... ai, bet viņus jau es tāpat katru dienu satieku biggrin drīzāk vajadzēs rakstīt, ka kādu dienu viņus neredzēju! biggrin

xedgarsDatums: Piektdiena, 15.08.2008, 09:14:05 | Ziņojums # 276

Quote (ellish)
    Wow, Luusiit, es reaali saaku domaat, ka Tevi naakotnee jaasaak citeet - karo4e, tev jaakjeras pie graamatas rakstiishanas.

Quote (Angel)
    gāž no kājām Lūša texti...

Nu paldies, paldies cool biggrin Bet es jau tikai aprakstīju visu kā bija.... happy Centīšos savus turpmākos spiegojumus izklāstīt arī kādā interesantā veidā wink Jāpadomā, varbūt biju redzējis arī vēl kādu pa šīm dienām.............

ellishDatums: Piektdiena, 15.08.2008, 12:45:33 | Ziņojums # 277

007, iedvesmojusies no Luusha, nospodrinaaja savas sarkanaas brilles un uzlika taa paaugstaak uz deguna.. un she tev.. Vakar ap pusseptinjiem braucoshaa staavoklii pie luksafora pretii Minskas Rimi tika nospiegota sudrabaina lude ar bukti uz kreisaa saana &, manupraat, arii kluba uzliimeem..
    Peec tam 007 meegjinaaja Bondam liidziigaa stilaa notiities, lai netiktu maniita & izbrauca ar maziem liiklochiem pa agjentu celjiem, tachu, griezhot aaraa uz Stirnu ielas (pie otra Purvciema Rimi), veelreiz tika iespiegotataa pati Lude ar blondu sievieshu kaartas paarstaavi pie stuures (V/N GP988),kas palidoja garaam mezhoniigaa aatrumaa, laikam nobiistoties no Miss El (labi, ka nepielipa kkur gaisaa pie NLO, kaa vakar taa Lude, kas no Luusha sabijaas) happy

Added (15.08.2008, 11:42:43)

Quote (Angel)
    tad sorry, numura zīmes atcerēties nevaru

yep, es ar nevaru atcereeties - reizeem, ja luksafors pagadaas ar sarkano gaismu, tad pierakstu tel spiegoshanas pieziimees

Added (15.08.2008, 11:51:20)

Quote (ellish)
    Lude ar blondu sievieshu kaartas paarstaavi pie stuures (V/N GP988)

Izraadaas, es akkal esmu Urmasu (vai vinja draudzeni?) iespiegojusi

Added (15.08.2008, 12:45:33)
    Ak jaa, 007 pakasiija savas peleekaas shuuninjas & atcereejaas, ka vakar vakaraa peec 22iem redzeeja ieparkotu Luusha mashiinut.s. podjezdaa, tik vairs neatceros kur - Mezhciemaa laikam ?! ?! ?! wacko

AngelDatums: Sestdiena, 16.08.2008, 19:27:54 | Ziņojums # 278

šorīt ap 10.30 uz Brīvības ielas zaļa V Prelude ar kluba uzlīmēm un nickneimiem, bet tik ātri pabraucām viens otram garām, ka nepaspēju izlasīt, kas tas tāds bija... wacko

AngelDatums: Sestdiena, 16.08.2008, 19:29:23 | Ziņojums # 279

tad vēl ap to pašu laiku (10.40) uz Lāčplēša ielas uzgriezās ķiršsarkana nobamperēta IV Lude HB-xxxx.

AngelDatums: Svētdiena, 17.08.2008, 20:30:12 | Ziņojums # 280

man te staasta, ka 5dienas naktii Riigas centraa esot maniits vesels barinjs ar preludeem + Celicas paaris. Kas tas par tusinju bijis? wacko

dev_hddDatums: Svētdiena, 17.08.2008, 22:29:52 | Ziņojums # 281

vuii ka Madona pa brivdienam nodoti zibeni ar Madonas hondistiem crazy crazy crazy

AngelDatums: Svētdiena, 17.08.2008, 23:46:40 | Ziņojums # 282

tikko salūts saspiegots...

LatiinjaDatums: Pirmdiena, 18.08.2008, 09:45:30 | Ziņojums # 283

Quote (Angel)
    man te staasta, ka 5dienas naktii Riigas centraa esot maniits vesels barinjs ar preludeem + Celicas paaris. Kas tas par tusinju bijis? wacko

Esot kautkads IV Prelude klubiņš, pārsvarā visu krievu tautības cilveki tur tusējot.Bralis tusē Celica kluba, tad nu šis ar tiem parmijis pāris vārdus, rezultātā tās Preludes uzsēdušās Celicai tais piekdienas vakarā astē biggrin

Added (18.08.2008, 09:45:30)
    Vakardien pirms 22.00 saspiegota V Prulde pie LU stāvvietā uz Merķeļa ielas, izskatījās pēc Lūša vai Ellisha Ludes.:)

Arī gandrīz pie Laimas pulksteņa ejot jau no salūta saspiegots Arcijs ar sieviņu!!!

ellishDatums: Pirmdiena, 18.08.2008, 14:13:37 | Ziņojums # 284

Quote (Latiinja)
    Vakardien pirms 22.00 saspiegota V Prulde pie LU stāvvietā uz Merķeļa ielas, izskatījās pēc Lūša vai Ellisha Ludes.:)

Mees vakar tieshaam bijaam centraa, bet ar AUDI tongue

Bet zato pa celjam es tik daudz preluudes saspiegoju, ka nevienu neatceros - savairojushaas kaa seenes peec lietus wacko

LatiinjaDatums: Pirmdiena, 18.08.2008, 14:29:18 | Ziņojums # 285

Es šodien laika posmā apmēram 15min Pļaviniekos arī saspiegoju 5 Preludes visas IV bez kluba uzlīmēm, bet tā, kā man švaki ar numuru atcerēšanos tad numurus nezinu....

Piekdien (15.08.08) uz Kr.Valdemāra RIMI tika pelēkas krāsas IV Prelude ar numuru ER 1818, to vienīgo ko atceros.

Meklēšana: