SPIEGOJAM 2009
|
|
xedgars | Datums: Svētdiena, 11.05.2008, 22:01:45 | Ziņojums # 31 |
Grupa: Dzēstās
| Tikai pēc tam , kad ierakstīju atcerējos, ka sēdēji blakus un māji pa lūku p.s draudzene arī māja
|
|
| |
xedgars | Datums: Svētdiena, 11.05.2008, 22:21:09 | Ziņojums # 32 |
| Quote (dev_hdd) Apstiprinu, vicinaju rokas pa luku, tikai pasazhieris biju es bet pie ragiem draudzene biggrin biggrin Starpcitu aiz tevis aizmugure izbrauca ari viena IV gen prelude. Brivdienas satikti Madonas Preludisti, sabarti par to ka nav ieradusies uz aplimesanu biggrin biggrin , apspriestas dazhadas aktualas preluzhu lietas un kartejo reizi nolikti BeeMuuWee biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Tā prelude vēl kādu gabaliņu brauca aiz manis, es viņam ar avareikām midžīnāju, bet nebija nekādas reakcijas Kas jauns Madonā? Visi tā arī brauc 5dienās tusēt uz Cesvaines klubu "Grifs" ??? (ceru, ka nosaukumu pareizi atcerējos)
|
|
| |
brknz | Datums: Svētdiena, 11.05.2008, 23:02:10 | Ziņojums # 33 |
| Grifu parnemushi 14 gadigi jaunieshi
|
|
| |
Cipans | Datums: Pirmdiena, 12.05.2008, 01:13:01 | Ziņojums # 34 |
| Quote (xedgars) vēl redzēta lietotāja prelude noparkota biķernieku trasē zem tribīnēm. Tomēr nebiju vienīgais uz šodienas driftšovu dry ja taa bija melna V prelude ar uzlimi uz aizmugures stikla tad saspiegota (pareizaak sakot daudzene ierudzija ka brauc garaam un prasija man kam taa ir sakuma domaju ka DimanC no LHK ari atbraucis
|
|
| |
Angel | Datums: Pirmdiena, 12.05.2008, 09:35:13 | Ziņojums # 35 |
| Sestdien Ventspilī satikts un ietusēts kopā ar Artūru - IV Prelude. (satiksim viņu arī pirts pasākumā un noteikti kā kluba biedru jau) pagaidām nezinu, kā viņš te forumā reģistrējies
Ziņojumu laboja Angel - Pirmdiena, 12.05.2008, 09:35:29 |
|
| |
dev_hdd | Datums: Pirmdiena, 12.05.2008, 23:15:46 | Ziņojums # 36 |
| tiko satikts Tevs, pamuldets par visadam loti ""āktualam" lietam un aplimets jaunais biedrs un uzlipinatas manas nika nakljenes Nu sita nevar godajamais biedri ar IV gen. un PlayBoy zakji uz bazhnja vaka, shodien atkal ieksh Dinaz DUSa pie Zelta Boulinga, vismaz butu uzpipinajis, redzeju tik tad kad brauci ara no tanka :D :D
Ziņojumu laboja dev_hdd - Pirmdiena, 12.05.2008, 23:16:09 |
|
| |
themarchello | Datums: Otrdiena, 13.05.2008, 10:06:09 | Ziņojums # 37 |
| Njaa.. DimanC redzeets, kameer gaidiju dev_hdd.. tip pa Barona ielu brauca.. un veel viena hondinja.. V gen. peleka ar melnu haubi.. nr laikam --> GG8276.. Par burtiem esmu 100% paarliecinaats, par cipariem, nju taa taa.. nepaspeeju preciizi saskatiit.. pabrauca garaam.. bet kkas liidziigs nooteikti!
|
|
| |
|
xedgars | Datums: Otrdiena, 13.05.2008, 19:50:14 | Ziņojums # 39 |
| Quote (dev_hdd) pirms 2 stundam uz bikernieku ielas IV gen melna, aptaureju biggrin biggrin , bija nolimeta ar musu nakljenem ,anuka atzistas biggrin biggrin biggrin Varētu būt Admirals????
|
|
| |
DimanC | Datums: Otrdiena, 13.05.2008, 21:48:57 | Ziņojums # 40 |
| Quote (themarchello) Njaa.. DimanC redzeets, kameer gaidiju dev_hdd.. tip pa Barona ielu brauca.. kad tad? ... vakar tik mazmazītiņu gabalu pabraucu pa Barona ielu [ap 21iem] - vai tiešām paspēja kāds mani saspiegot? šovakar [otrdien] ap 18iem..19iem rikardo izbrauca caur Pērnavas ielas Statoilu. tādas visādas interesantas uzlīmes čalim izskatās, ka dažos gadījumos VALDE atļauj paturēt hondaclub uzlīmes p.s. kāpēc tiem smailijiem tādi jokaini rāmji apkārt? un melnais fons atgādina kaut kādu hackers.lv lapu pirms 5 gadiem
|
|
| |
dev_hdd | Datums: Otrdiena, 13.05.2008, 23:11:16 | Ziņojums # 41 |
| Quote (DimanC) kad tad? ... vakar tik mazmazītiņu gabalu pabraucu pa Barona ielu [ap 21iem] - vai tiešām paspēja kāds mani saspiegot? Mes esam visur
|
|
| |
xedgars | Datums: Otrdiena, 13.05.2008, 23:23:05 | Ziņojums # 42 |
| Quote (DimanC) šovakar [otrdien] ap 18iem..19iem rikardo izbrauca caur Pērnavas ielas Statoilu. tādas visādas interesantas uzlīmes čalim v izskatās, ka dažos gadījumos VALDE atļauj paturēt hondaclub uzlīmes unsure p.s. kāpēc tiem smailijiem tādi jokaini rāmji apkārt? un melnais fons atgādina kaut kādu hackers.lv lapu pirms 5 gadiem Man nez kāpēc likās, ka tā mazā hondaclub uzlīmīte tika noplēsta pie aplīmēšanas <_< , bet tas laikam bija cits biedrs. šim smailijam nav balā maliņa par pārējiem jāprasa Adminam
|
|
| |
dev_hdd | Datums: Otrdiena, 13.05.2008, 23:28:51 | Ziņojums # 43 |
| Quote (xedgars) šim smailijam nav balā maliņa crazy par pārējiem jāprasa Adminam biggrin Japalabo smailiju templeiti un jauztaisa .png formata bez fona vai gifu ar melnu fonu un viss bus bumbos
|
|
| |
Angel | Datums: Trešdiena, 14.05.2008, 00:34:47 | Ziņojums # 44 |
| šodien visu dienu pa Rīgu vizinājos un daaaudz PRELUDES redzēju. visādi centos pievērst pat uzmanību, bet neiespējami.... mani ar bembi diemžēl neviens neatpazīst Pelēka V Lude uz krastenes ap 11.15, pie stūres džeks ar brillēm sēdēja un spītīgi uz manu blakām braucošo bembi neskatījās :'( pārējās pat neuzskaitīšu
Ziņojumu laboja Angel - Trešdiena, 14.05.2008, 00:35:24 |
|
| |
DimanC | Datums: Trešdiena, 14.05.2008, 00:38:03 | Ziņojums # 45 |
| Quote (Angel) šodien visu dienu pa Rīgu vizinājos un daaaudz PRELUDES redzēju. visādi centos pievērst pat uzmanību, bet neiespējami.... mani ar bembi diemžēl neviens neatpazīst :D:D:D Pelēka V Lude uz krastenes ap 11.15, pie stūres džeks ar brillēm sēdēja un spītīgi uz manu blakām braucošo bembi neskatījās pārējās pat neuzskaitīšu es arī uz bembjiem neskatos. pelēkā masa
|
|
| |