4 gen 94g 2.0 sadalītājs
|
|
valdiņš | Datums: Ceturtdiena, 13.09.2012, 17:45:44 | Ziņojums # 1 |
Private
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 8
Statuss: Offline
| Prelūdei uzberot raustās un ik pa laikam iet uz 3 cilindriem! Biju servisā ,teica ka pie vainas sadalītājs! Bet nu tagad atdūros pie tā ka nevaru atrast tieši tadu ka vajag! Vienu atradu it ka tieši no 4gen un 2.0 ,bet atšķirās nedaudz vizuāli un servisa arī nevarēja uzlikt! Jautājums - cik veidu sadalītāju ir? Un vai varetu būt ka man ir ielikts accorda motors,ka to var noteikt (motora numuriem vai ka savādāk)???
valdiņš
|
|
| |
hpa | Datums: Ceturtdiena, 13.09.2012, 18:55:04 | Ziņojums # 2 |
Private
Ziņojumu skaits: 5
| s leva gde korobka nomer dvizhka estj, esli ne owibajusj dolzhen bitj f20a4
|
|
| |
valdiņš | Datums: Ceturtdiena, 13.09.2012, 19:46:53 | Ziņojums # 3 |
Private
| Man ir rakstīts F20A4 un zem vina vel 9201392! Biju aizbraucis līdz šrotam ''Elkšņi''tur lielais SPEC elektroniķis, ieraugot sadalītāju uz manas prelūdes teica, ka viņam ir savādāki-mazāki (it kā viņš teica, ka varētu man derēt viņu sadalītāji,bet ja nederēšot, apakaļ neņemšot ) !! Ar piebildi,ka viņiem ir vairāku veidu hondas 2.0 sadalītāju! Tapēc es vēl meklēju sadalītāju,un mēģinu saprast, kas tas man par unikālu sadalītāju! Varbūt var kāds palīdzēt???
valdiņš
|
|
| |
sparky | Datums: Ceturtdiena, 13.09.2012, 20:06:48 | Ziņojums # 4 |
Major general
Ziņojumu skaits: 296
| tev motors wita izskatas?
|
|
| |
valdiņš | Datums: Ceturtdiena, 13.09.2012, 20:19:44 | Ziņojums # 5 |
Private
| vizuāli jā bez koniska utt. bet ja! pirmo sadalītāju ko dabuju, viņš tikai nedaudz atšķīrās pēc izskata,cik sapratu no servisa štekeri derēja utt. Godīgi sakot ,tik gudri pateica, ka es nesapratu (ķipa kaut kādi devēji nesapasēja vai ka tamlīdzīgi). Pirms atstāju prelūdi servisā,parādiju jauniegūto sadalītāju,uz pirmo skatu, tur tas kas pieņem auto apskatijās- teica, ka varētu derēt,tikai pec tam pazvanija, ka nederot!
valdiņš
|
|
| |
sparky | Datums: Ceturtdiena, 13.09.2012, 20:25:01 | Ziņojums # 6 |
Major general
| nu nezinu man garaza metajas sadalitajs izjaukts bejgts gultnis.ta bija ejow.gultni nekur nevareju dabut tadel pirku citu bet dereja viss no pirma.
|
|
| |
snobs | Datums: Ceturtdiena, 13.09.2012, 22:19:41 | Ziņojums # 7 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 171
| dīvaini, kāda kārba tev ir ? kādi devēji nesapasēja? cik zinu hondām iekš sadalītaja ir devējs tahometram, ja nu vajag baigi mašīnu, tad vari pabraukt kādu laiku bez tahometra, bet toties ar sadalītaju un kas tieši vizūāli izskatijās savādāks? man uz manas hondas stāv virsū no citas hondas sadalītājs, sapas tikai uz 3 skrūvēm, 4 nav, bet tas jau neko neietekmē grūti pateikt kapēc servisā vīri nezulika, ja jau štekeri visi sapas, varbūt negribēja čakarēties :/ varbūt vari sabildēt?
|
|
| |
valdiņš | Datums: Piektdiena, 14.09.2012, 18:45:02 | Ziņojums # 8 |
Private
| Kārba nu ar 5 atrumiem,ka vel viņas atšķiras???! nu it ka pa servisu neko sliktu nevaru teikt iepriekejos auto remontēju un sievas auto neko sliktu nevaru teikt! pa devējiiem īsti nesapratu kuri tieši! Varbūt kādam ir ? Vai ir kādi zināmi varianti kur dabūt sadalītāju!??? Baigi negribās braukāt ar sievas mazdu
valdiņš
|
|
| |
valdiņš | Datums: Piektdiena, 14.09.2012, 18:52:42 | Ziņojums # 9 |
Private
| Nu ta izskatās!
valdiņš
|
|
| |
sparky | Datums: Sestdiena, 15.09.2012, 00:42:43 | Ziņojums # 10 |
Major general
| nu sadalitaja vacinw savads izskatas.palurewu garaza moz no 2 vienu var salikt bet neatrak par pirmdienu,
|
|
| |
valdiņš | Datums: Sestdiena, 15.09.2012, 16:38:08 | Ziņojums # 11 |
Private
| Paldies! Sadalītāju dabuju!
valdiņš
|
|