[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 2 no 2
    • «
    • 1
    • 2
    panelis
    themarchelloDatums: Svētdiena, 15.02.2009, 20:51:59 | Ziņojums # 16
    Grupa: Dzēstās

Quote (edis)
    un gribi laitagad apvelk ar to materiaalu preludei saloonu ??? biggrin biggrin

Pievienots (15.02.2009, 20:43:03)
    ---------------------------------------------
    lai gan vareetu buut normaali bet tad viss salons jaaparvelk,un naudiu protams jebkursh grib nopelniit smile

Tā nav reklāma, jo darba pietiek.. vnk šis ir praksē pārbaudīts un Autobraucēju atzīts veids kā atrisināt ši problēmu...

Ja vari, iesaki, jo citu... Varbuut ar olu baltuma, cukura un miltu sajaukumu, kas vareetu buut leetaak, tachu tieši tā arīizskatītos....

(p.s. pēdējā laikā no tevis dzirdami diezgan nepatīkami komentāri.. ar pārāk dziļu ironiju)

edisDatums: Svētdiena, 15.02.2009, 20:56:30 | Ziņojums # 17

Quote (edy333)
    :d nuum, war jau tikai paneli..un pats biggrin

paga es tev aizvediisu vecaasmaates segu un tu savai ar PVA liimi to izdariisi
    crazy haha

Pievienots (15.02.2009, 20:56:30)
    ---------------------------------------------

Quote (themarchello)
    Tā nav reklāma, jo darba pietiek.. vnk šis ir praksē pārbaudīts un Autobraucēju atzīts veids kā atrisināt ši problēmu...

Ja vari, iesaki, jo citu... Varbuut ar olu baltuma, cukura un miltu sajaukumu, kas vareetu buut leetaak, tachu tieši tā arīizskatītos....

(p.s. pēdējā laikā no tevis dzirdami diezgan nepatīkami komentāri.. ar pārāk dziļu ironiju)

sorry,te jau to labaak nerunaasim un nerisinaasim smile nu var jau ar ar to olu clap nu ir ir tas dinamics labs risinaajums smile

themarchelloDatums: Svētdiena, 15.02.2009, 20:59:54 | Ziņojums # 18

Quote (edis)
    sorry,te jau to labaak nerunaasim un nerisinaasim smile nu var jau ar ar to olu clap nu ir ir tas dinamics labs risinaajums smile

Es vnk saku, ko esmu pamanījis un man tas nepatīk... esmu tiesīgs izteikt savu viedokli tik pat ljoti cik tu.. kā nekā Jūsu majaslapā "demokrātija" ir populārākais vārds... tad šo principu buusi iemācījies... wink

edisDatums: Svētdiena, 15.02.2009, 21:04:36 | Ziņojums # 19

Quote (themarchello)
    Es vnk saku, ko esmu pamanījis un man tas nepatīk... esmu tiesīgs izteikt savu viedokli tik pat ljoti cik tu.. kā nekā Jūsu majaslapā "demokrātija" ir populārākais vārds... tad šo principu buusi iemācījies... wink

viss ok.vari izteikt savu viedokli, cigar nezinu ko domaaji ar to demokraatiju muusu lapaa bet mums tur viss ir ok,neviens netiek apspiests cik zinu! crazy [crazy] sito vajadzeetu uz spama sadalu paarnest artist

edy333Datums: Svētdiena, 15.02.2009, 21:08:31 | Ziņojums # 20

viss ir ok... peace girls biggrin wink cool

daanisDatums: Svētdiena, 15.02.2009, 21:24:08 | Ziņojums # 21

themarchello cik varētu izmaksāt tāds prieks tikai paneli pārvilkt 4gen ludei???

• Lappuse 2 no 2
    • «
    • 1
    • 2
    Meklēšana: