[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    Motoram apgriezieni kaapj tikai liidz 3k //
    WhiteAngelDatums: Ceturtdiena, 11.06.2009, 16:10:07 | Ziņojums # 1
    Grupa: Dzēstās

Tatad vakar patesteeju oranzho un nonaacu pie secinaajuma ka uzminot motora apgriezienu kaapums celjas tikai liidz 3k - taalaak jauda klaat nenaak kauthan taha lido uz priekshu.. f22a4 motors swapots ar visu accord kompi.

Man jau liekas ka probleema buus tajaa, ka injektors nedod pareizu benziina maisiijumu motoram.. kas buutu ja es no h22a4 motora nonjemtu injektoru ar visu iepluudes kolektoru un paarceltu vinju uz sho f22 motoru?

Probleema arii tajaa, ka man vinja auksta nelec normaali + arii apgriezieni raustaas pamatiigi - tad nokriit liidz 400 tad uzlec uz vajadziigo 700.. nu bik ir pamats uztraukumam.

Kaadi padomi, ieteikumi?

edy333Datums: Ceturtdiena, 11.06.2009, 18:13:58 | Ziņojums # 2

nolasi kļūdas...!

WhiteAngelDatums: Ceturtdiena, 11.06.2009, 22:46:00 | Ziņojums # 3

Saruunaats.
    Shodien Edij iztiiriiju to detalju par kuru LHK biji rakstiijis .. apgiezieni vairs neleekaa tachu jaa vajadzeetu vinju uz diagnostiku aizvest.
    Jautaajums - Vai F22a4 un H22ax iepluudes kolektors ir 1:1 vai arii nee? Vnk doma savam F22 likt veci Ludes iesprici virsu ar visu kolektoru. Ir jeega?

edy333Datums: Ceturtdiena, 11.06.2009, 23:16:41 | Ziņojums # 4

nu bet nafigam tev visu to čakaru vajag? ja tas autiņš iet, tad lai iet un liec mierā kamēr neesi kko galīgi sajājis... :d tāds nu man tas uzskats.... smile ja nedomā uz Vtec swapot, tad domāju, ka lai paliek kā ir, jo diezcik liela starpība nebūs, jo nepietiks, ja aprobežosies ar kolektora nomaiņu tāpat tur būs tam visam kkādas sekas dēļ kurām tev nāksies ne vienu vien reizi galvu lauzt... biggrin nu tā kkā....es braucu ar savu 2.0 tomātu un nedomāju vispār neparko... apmainu tik eļļu utt...un viss notiek, pat neuzprasos uz kkādiem ekspermentiem...laikam jau vecums nenāk viens biggrin

MeriksDatums: Piektdiena, 12.06.2009, 14:51:32 | Ziņojums # 5

biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin

CipansDatums: Piektdiena, 12.06.2009, 15:14:45 | Ziņojums # 6

Quote (WhiteAngel)
    Tatad vakar patesteeju oranzho un nonaacu pie secinaajuma ka uzminot motora apgriezienu kaapums celjas tikai liidz 3k - taalaak jauda klaat nenaak kauthan taha lido uz priekshu.. f22a4 motors swapots ar visu accord kompi.

Iespējams ka tev kompis darbojas "Limp mode" (drošības režims lai nenokautu motoru un tiktu līd servisam"
    esmu par to rakstijis arī LHK forumā
    Quote (Cipans)
    There is 2 types of "limp mode". limp mode comes into effect when the ECU senses a change in what signals it expects. In other words, when a substantial drop in vacuum pressure, a substantial drop in oil pressure or the O2 reading is very bad the check engine light will be thrown and limp mode will come into effect. Limp mode bumps up the oil pressure, the A/F ratio, limits VTEC and reduces the rev limiter.

Survival mode is an extreme limp mode. This comes into effect when a major system is lost. A drive belt comes lose, your thermometor gets jacked or you have extreme detonation. For example when I threw my main crank pulley and lost both my power steering belt and alternator belt my car went into survival mode. With this, the car does all the functions im limp mode plus it drops the rev limiter to around 3 grand, limits the top functional gear to 2nd and the throttle response goes to crap. This mode is designed to protect the car and make it drivable to the nearest shop.

WhiteAngelDatums: Sestdiena, 13.06.2009, 08:57:02 | Ziņojums # 7

Cipaan Limp mmode taa nav - Esmu braucis ar auto kuram ir Limp mode ierubiita. Aatraak par 70 km/h neljauj braukt, degvielu maisa .. nu - uudeni gandriiz biggrin
    Visaa kopumaa nav taa vaina - vakar noteicu kodus :

6 7 10 14

Vaina dachikos. Peec Riigas proveeshu dabuut savu veco iepluudes kolektoru ar visu ieshprici. Tikai ljoti ceru ka h22 un f22 tur buus so so vienaads un uzlikt varees. Ja nee - jaamaina dachiki.

P>S> Shon un Riit buushu Riigaa. Ja kaadas idejas nr 28484576.

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana: