[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    Probleemas ar gaismas staru TA!!!
    toniDatums: Sestdiena, 31.10.2009, 11:49:48 | Ziņojums # 1
    Grupa: Dzēstās

Sveiki koleegji!
    Ir radusies negaidiita probleema ar lampaam ejot TA, varbuut ir kaadi risinaajumi, kuri man nodereetu...
    Taatad pirms meenesha gaaju tehnisko savai ludei, saraxtiija tik daudz 2niekus, ka nezinaaju no kurienes saakt. Pamazaam visus defektus noveersu, viens no tiem bija izpluudis tuvaas gaismas stars, aizbraucu uz servisu, noreguleet lampas, tachu tur chalji man jautaaja kur es esmu dabuujis taadu mashiinu, no anglijas vai? blink - es uz vinjiem paskatiijos un nezinaaju ko teikt, itkaa nee... izraadaas manaam no ebaya suutiitajaam lampaam kuras ielicis iepriekseejais saimnieks, gaismas stars ir uz otru pusi itkaa mees brauktu pa kreiso pusi nevis labo, un TA man teica ka ar taadu staru nekad dziivee neizieshu TA, nu luuk arii jautaajums jums, vai ir iespeejams apgriezt staru lai vinjs spiid uz otru pusi, vai man tieshaam buus jaaliek orgjinaalaas lampas? un ja jaa tad cik tas man izmaksaas? sad

daanisDatums: Sestdiena, 31.10.2009, 13:06:50 | Ziņojums # 2

ja tev tas stars pasam netraucee brausot tad varbuut var sarunaat lai kaads aizdod lampas uz apskati...samainiit lampas ir keepa bet tas ir izdaraams...orginaalas man liekas ka nevar dabuut ja nu vieniigi kaadam garaazaa staav... wink

lietotajsDatums: Pirmdiena, 02.11.2009, 15:40:20 | Ziņojums # 3

Nu jaa tev cita probleema man arii pateica ka izpludis stars es nomainiiiju lampinju un vis!!! A tava gadiijumaa megini sarunaat ar kadu no kluba biedriem lai aizdod lampas uz tehnisko!

AsgDatums: Pirmdiena, 02.11.2009, 15:53:35 | Ziņojums # 4

Tev problēma ir tajā, ka Tev ir JDM lampas (kā zināms, anglijā, japānā un citās tizleņu zemēs stūre ir otrā pusē). Dēļ tā arī tas stars tiek mests uz otru pusi, jo pēc loģikas stūres pusē staram jāatrodas "tuvāk" (lai neapžilbinātu pretīmbraucošos & shit), savukārt pasažiera pusē staram ir jāvelk tālāk (lai varētu skaitīt briežus kuri tev uzbrūk no meža).

Cik zinu var Tavas lampas saregulēt, bet tas nemainīs faktu, ka Tavām lampām nav marķējums, lai izietu skati.
    Visvienkāršākais (lai cik arī neliktos sarežģīts) variants ir aizņemties no kāda lampas, ielikt, aizbraukt, iziet TA, samainīt atpakaļ. Oriģinālās lampas, lietotas, maksā krietni virs 100ls.

Ziņojumu laboja Asg - Pirmdiena, 02.11.2009, 15:54:11

edy333Datums: Pirmdiena, 02.11.2009, 17:25:04 | Ziņojums # 5

nu biedri...kuriem vēl ir palikušas orģinālās lampas...atsaucas?:) biggrin wink

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana: