Neizspiezh sajuugu
|
|
kasiks | Datums: Ceturtdiena, 28.01.2010, 22:55:43 | Ziņojums # 1 |
Grupa: Dzēstās
| kas par hernju, peec -30 aukstuma naakamajaa dienaa sajuuga pedaalis vispaar itkaa karaatos gaisaa.Vakar paspaidiiju itkaa veel straadaaja, sodien vispaar pedaalis karaajas ka punkjis uz kocinja. Vai tiesaam sajuuga kurvis vareeja sasalt, vai varbuut DOT skjidrums izteceejis? Varbuut kaadam taa ir gadiijies?
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Ceturtdiena, 28.01.2010, 23:36:35 | Ziņojums # 2 |
| kā tas ir?Quote (kasiks) naakamajaa dienaa sajuuga pedaalis vispaar itkaa karaatos gaisaa. a DOTiņu var pārbaudīt atverot kapotu!labajā pusē mazākais bačoks (nu tas tā ja tiešām nezināji) man līdzīgi bij pāgājušo ziemu,uz pavasara pusi! tik vispār robos nevarēju ielikt!vanīgs bij sjūga cilindrs,tip ar dubļiem aizdirsies
|
|
| |
kasiks | Datums: Ceturtdiena, 28.01.2010, 23:42:05 | Ziņojums # 3 |
| jaa vaidzees apskatiities skjidrumu. es ar robos nevaru ielikt, varbuut tiesaam cilindriks, riit vaidzees apskatiities
|
|
| |
themarchello | Datums: Ceturtdiena, 28.01.2010, 23:45:22 | Ziņojums # 4 |
| driizaak sajūga cilindrītis, turpat pie pedāļa.. man tā ar bija... sen atpakalj gan..
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Ceturtdiena, 28.01.2010, 23:55:31 | Ziņojums # 5 |
| man tipa bija un joprojām ir,pēc gandriz gada braukāšanas ,pušu cilindrīša piļņiks! vēl toreiz atceros gudri čaļi teica ka pēc 2-3 mēneši būs atkal jātaisa,jārestaurē!piļņiku kkā nedabūju a remkom joprojām pa baganu mētājas nu pasties gan,sāc ar škidrumu un apskati kā izskatās cilindrīts!Pievienots (28.01.2010, 23:55:31) ---------------------------------------------
Quote (themarchello) cilindrītis, turpat pie pedāļa. māri!kko nejauc?vai var es! es biju domājis ka cilindriks tā ir tā daļa,kas starp izlūdnieku un radžu,ja no augšas skatās!vismaz es par to daļu runāju p.s.mani noteikti izsmies,ja es kko jaucu
|
|
| |
lietotajs | Datums: Piektdiena, 29.01.2010, 09:04:24 | Ziņojums # 6 |
| Ja pedalis atpakalj nak pats tad tas nav cilindrits!!! Ir iespejams ka ir janomaina dotinjsh! jo ar laiku vinjsh iegust kondensatu un piesalst bisku! Varbut ari ka sajucis izpiedej gultnis!! tur istenibaa ir tik daudz variantu ka naV IESPEJAMS TAA CAUR NETU NOTEIKT!!!
Ziņojumu laboja lietotajs - Piektdiena, 29.01.2010, 09:05:22 |
|
| |
edy333 | Datums: Piektdiena, 29.01.2010, 09:28:38 | Ziņojums # 7 |
| man jau liekas, ka haribo laacha variantā būs tas vecais dots...any marty variantaa arii vareetu pamēģināt nomainīt dot4, jo šim arī sajūgs tāds dīvains... kasik....liec automātisko kārbu...nebūs problēmu es braucu bez bēdām... :d
|
|
| |
lietotajs | Datums: Piektdiena, 29.01.2010, 10:50:52 | Ziņojums # 8 |
| Godigi sakot es ar manualo karbu ar bez beedam!! bet nu mazums gadaas! :D :D
|
|
| |
kasiks | Datums: Piektdiena, 29.01.2010, 16:05:48 | Ziņojums # 9 |
| jaa edy automaatam es domaaju ar nebuutu ne vainas, bet jaatiek skaidriibaa ir ar sito joku, buus briivaaks briidis vajadzees skatiities katru mezglu, varbuut sisteema aizsalusi..varbuut..varbuut
|
|
| |
daanis | Datums: Sestdiena, 30.01.2010, 14:17:05 | Ziņojums # 10 |
| šajā augstumā jau viss kas var gadīties
|
|
| |
kasiks | Datums: Sestdiena, 30.01.2010, 17:36:35 | Ziņojums # 11 |
| jaa cerams kljuus siltaaks. taatad sa4iniiju- atgaisoju un atsuudoju sisteemu, vairaakas reizes lejot dot4, tagad straadaa labi. Nezinu iespeejams sekundaarajam cilindrikam manzete laiz, bet taa neredz, pagaidiisu siltaaku laiku, tad vaidzees visu kaartiigi skatiit un smazivatj.
|
|
| |