OnTop IV miza
|
|
ontop | Datums: Otrdiena, 06.09.2011, 20:56:57 | Ziņojums # 1 |
Major
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 88
Statuss: Offline
| Reiz sen senos laikos ieprki sadu auto (neejosu) par mazam naudam. Sakuma bildes nav diemzel. Gaja laiks masina turpinaja luzt, un pec kada laika ilemu nedaudz parmetinat izrusejusas vietas un vel visadas sistas vietas, bet nu tur daudz ko nav stastit, visadi centos kko piepirkt klat un uzturet, bet tas auto jau i pardots veiksmigi, nezinu kas ar vinu notiek viena no pedejam bildem kas man i , un pa vidam vel interesantu donoru a iepirku MELNA MASINA IR DONORS
Un tgd manas pedejas bildes ar manu veco preludi
Sobrid man ir tiko UZDAVINATA jauna prelude, sieva sadavinaja mani ar tik milzigu davanu. Stavoklis sai masinai nav ne tuvu idealam bet lidz nakamajai vasarai man ir plans vismaz ar vinu iziet tehnisko apskati Bet ta liela mera bija doma tgd dabut detalas visas kas ir salauztas, kas vispar nav, pec tam cinities ar rusu, metinat kas metinajams, sakrasot cita krasa visu masinu un beigas nomainit karbu uz manualo.
Jau pasa sakuma ko pirmais izdariju bija izjaukts salons
Pec tam jau nemu slieksnus nost un mekleju ruusu Un atradu ari
Uz pirmo acu skatienu izskatas loti bezcerigi, bet nav tik traki, ka pats no sakuma biju domajis
Nakamo darbu ko dariju bija abu durvju maina jo abas durvis bija sacakaretas lidz pedejam, vienas bija ar loti dzilu bukti un otram bija loti liela spaktela karta vareja pat just pacelot
Nakamie darbi ko vajag izdarit ir noraut prieksejo paneli padarboties gar vadiem izvilkt visus vadus kas man vajadzigi tagad un jau nakotnei. Un gaidu detalas jau no ONKYO
Ziņojumu laboja ontop - Otrdiena, 06.09.2011, 21:56:08 |
|
| |
edy333 | Datums: Otrdiena, 06.09.2011, 23:08:51 | Ziņojums # 2 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| darba daudz, bet zinu, ka rokas tev ar no pēcpuses neaug, tā, ka uz priekšu
|
|
| |
reins | Datums: Otrdiena, 06.09.2011, 23:33:53 | Ziņojums # 3 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 164
| Nu nav nav tik bezcerīgi, labi vien ir ka ir noplēsti tuninga sliekšņi! pretīgi, lai izdodas sataisīt!
Bija HP4 nu jau Audi b5
Remonte Auto
|
|
| |
ontop | Datums: Trešdiena, 07.09.2011, 08:02:40 | Ziņojums # 4 |
Major
| pats pats pirmais ko pirmaja vakara izdariju noravu tuninga slieksnus
|
|
| |
toni | Datums: Trešdiena, 07.09.2011, 10:48:50 | Ziņojums # 5 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 196
| Aktad tu panjemi to ludi es vinju biju aizbraucis skatities,bet man pargaja gribesanu par vinju, ja nemaldos vinjai ir divas lielas problemas ka vinjai neiet karba un vinju nevar paarrakstiit, bet ja grib sev projektu tad variants labs, lai veicas!
|
|
| |
ontop | Datums: Trešdiena, 07.09.2011, 12:01:23 | Ziņojums # 6 |
Major
| nuu jaa automata problemas man pilnigi pie kajas gribu manualo :P es majas paspeju nokaut lidz pedejam automatu, ja ieprieksh neduadz vel kkas darbojas tgd nee, jo parking vai neitralaja labi sagaze vinja sak braukt Bet par parrakstisanu runajot, cik sapratu dzeks somenes bus majas no savas anglijas un visu parrakstisim, vismaz man ta teica, poo man ir vinja mashinas dokji
Ziņojumu laboja ontop - Trešdiena, 07.09.2011, 12:13:30 |
|
| |
Tumsa | Datums: Trešdiena, 07.09.2011, 12:46:20 | Ziņojums # 7 |
In the project..
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 1240
| Projektam labs, Bet jūs ir, nav normāli
|
|
| |
edy333 | Datums: Trešdiena, 07.09.2011, 17:37:36 | Ziņojums # 8 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| tur jau bij tas teiciens kkur pa forumiem.... ja būtu zirgs tad nošautu, lai nemokas :d
|
|
| |