maardzarii | Datums: Trešdiena, 14.09.2011, 22:08:16 | Ziņojums # 1 |
Dūūūdiņa!
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 133
Statuss: Offline
| visi liek aprakstus par saviem auto, man arī kaut kas jāieliek. Tā ka savu dūdiņu neesmu īpaši uzlabojusi, kopš nopirkšanas kaut vajadzētu, nevaru dalīties auto stāstā , bet...
no rīta braucot uz skolu, sadzirdēju dīvainu skaņu no auto aizmugures, it ka kaut kas vilktos pa zemi vai kaut kas tam līdzīgs. sākuma nesapratu, bet kad izkāpu laikā, ieraudzīju ka aizmugurējais rats pilnībā mīksts. lai neapturētu auto plūsumu uz čakenes, kas ir diezgan aktīva rīta pusē, lēnām aizbubinaju līdz tuvakajam parkingam un mēginaju izdomāt, ko lai dara. pārmaiņa pēc, man bija gan lietojama zapaska, gan domkrats, kā arī ratatslēga. Bet ... domkrats tāds dīvains savukārt ratatslēga neder... ta jau iet ar tiem lietajiem diskiem...
labi, ka 2 dienas ieprieks telefona biju saglabājusi themarchello numuru. nu ko -zvans draugam! lai gan pamodinaju vinu, themarchello uzreiz piekrita atbraukt, protams, pārprasot , kas man mašīnā, un kas viņam jāņem lidzi.
tad , kad beidzot riepa bija nomainīta, lekcijas visas arī bija nokavētas. tādēl braucām brokastīs...
secinājumi : preludes kluba apkalpošana vnk prefekta :D, manau dūdai piestāv oranžs cīsiņs un man jāiegādās ratatslēga, kas man der
Kam negadās...
|
|
| |
edy333 | Datums: Trešdiena, 14.09.2011, 22:24:51 | Ziņojums # 2 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| Izpaliigs themarchello;)
|
|
| |
Asgard | Datums: Trešdiena, 14.09.2011, 22:53:25 | Ziņojums # 3 |
Private
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 19
| Mārim cepuri nost.
|
|
| |
devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 15.09.2011, 08:47:36 | Ziņojums # 4 |
Lieutenant general
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 788
| ugu maardzarii, ja tev ir atsleega uz 21 tad varam samanities jo man ir originalaa,nu protams ja tev vajag
|
|
| |