_TakeR_ | Datums: Ceturtdiena, 21.11.2013, 14:56:58 | Ziņojums # 49 |
Lieutenant colonel
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 140
Statuss: Offline
| Pirms gribu atvainoties, ja bus gruti lasīt manu latviešu valodu.... kauns, es zinu, kauns kauns
Vel, visiem labdien... vai kads jums tur laiks ir... Pirmkart gribu atvainoties, (ja kāds rūpējas par to ) kas man nebija no vasaras, jo naudas nav, ne ko nav, un dzīve turpina iet, varbut atkal došus arzemes... vel, tas ir viss demagogija, kas par lietu, tematika ir:
KAS ES PARVADU ŠO PUSGADU AR REGULU!!!!
Regula pusgads sacis ar klubu atveršanas sezonu. Es noformēju OCTA'u uz pusgadu (bet 3 menešus ari būtu pa galavu).
Bija mans bakalaura darbs, paraleli ar sigulda un gribu pateikt, ko man ļoti patika ar jums parvadīt laiku, visi ir jauki un laipni, ar savām jokam un ar labu organizēšānu (Paldies Bigalam... ka, ta domaju es) Ļoti labs bija šašliks, ka es atceros, no BigalDraudzenes, un viss bija brinišķigi, nezinu kāpēc visi pateica ko viņš bija slikti sacepts (es ar Modzho ne vienreiz parbaudijām... nu paši apedām to ). Bija ļoti žel ko nebija Delux, Devil, themarchello, Tumsa, Eddy (ar savu Saab'u ), nu ari ko jums kaut-ko bija ar ONKYO (un es zinu, ko, viņš nebutu vienalga), bet tas ir jusu lietas...
Diplom darbs es aizstavu brinišķigi (nu un kas talāk?), biju priecīgs par to. Un tagad varētu sev kaut- kas atļaut. Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun, ne, es neko nenopirku Regulu, bet pie man piebrauca mana draudzene no Ukraines. Un šeit Reguls bija superīgs, mes četri (ar manu labako draugu un viņu draudzene), gandriz visu Latviju apceļoja. Uz d-pili (un visiem pilsētām) ----------------------------------------------------------------------------------------- OFFTOPIC, kamēr atcerejos- tagad (THANK GOD!!!) mums ir SUPERTRASSA!!!! (ne autobahn, bet ari labi) no Ogre- Koknese. Ne pilsētas, 100+ km un tikai neguļ) 40-50 minutes un tu esi Koknesē. ----------------------------------------------------------------------------------------- Uz Cesis, Velmierā, Sigulda, Sigulda dabas parkā, gandriz visus pilsetus lidz Valmierai, nakamdien Lidz Kolku (pa jūresmalu), pec tam V-pili, atpakaļ caur Saldus (Lembergs kautkadu kurortu tur iztaisija, un, man liekas, ko viņš grib autobahnu tur darīt, jo viss ir sagatavots). Mans Reguls, NEBĪJA NE VIENA REIZE, lai es dzirdētu slīpēšanu vai kalšanu uz asfaltu (ar manu 5 sm ceļu gaismu). Es raudāju kad atrgiežos uz Rīgu, un redzēju (un dzirdēju) visus bedrus. Pēc tām, sakas staigāšana pa Vecrīgu, un kada superīga, saulaina diena, atstaju Regulu pie ONKYO logas (ka no krasta uz centru braukt, kurš nezin), un pec divam stundam, atrgiežos.... Ari TIK TAK apedusi >( Aizgaju tur, pie policijas, pateicu, tik un ta, nav magnitola... Uz mani paskatijas, un turpmāk dialogs: -ne ko nevaram izdarīt, ej prom -nu ka neko? 99% ko magnitola ir uz bloška, ejam, saķersim -tu varesi rādīt ko tas ir tava? -ja, man ir bildes, ka es viņu ietaisīju -vajāg dokumenti, ir? -nav... -ej prom. Jā, es no zagļiem nevaru zagst, dabūšu pa purnu, bet viņi var un viņiem nekas. (Vēlāk, es uzzināšu, kas dokumentus un kasti- nav pieteikams! Vajadzes vel daudz ko, lai saņemt savu nozagtu magnitolu atpakaļ, bet vēlāk pastastīšu) Nu darīt nav kas, dzive turpinas, mana draudzene ar man, nekas... vis bus labi. Nakamdien, grībējam paklausit ogranu Domes. Kavējam, laiku nav meklēt "P", atstāju okupacijas muzēju, samaksāju par stavvietu, un aizskrienam prom... CENAS TUR, es pateikšu... 10 ls no cilvēkas, un tas nebija koncerts, tikai ikdiena demonstracija... un es ne redzēju lai tur spelētu, liekas, ka tas bija fanēra... mda... ok, dzivu Rīgā, nekad nebiju tur- nav žel) Atnacām atpakāļ... sods... 40 Ls.... Nevaru saprast par ko, par stavvietu bija samaksāts, nokavēju tika 5 min. Vai tiešām par 5 min nokavēšanu 40 ls sods? atradīju policiju, pienaku, tik un ta- kāpēc? .... pagaidiet... vel... vel... (tas ne policija man teica, ta es intrigēju) INVALĪDU VIETA.... KADS STULBS ES ESMU??? KĀPĒC NEIRAUDZĪJU...... STULBS STULBS STULBS stulbs... Divas nedeļas aizlidoja... Cerams, kas, būs visa muža (vai viņa sak macities Latvišu valodu, vai es... ciest ukrainu sabiedrību ... tfu tfu tfu.. nenenenenene , labāk Australija)
Tur nav redzams, bet šajā bildē tris cilveki))) mašinā sež mana drauga draudzene
Vel, draudzene aizbrauca, darbu nevaru atrast, nekur es neesmu vajadzīgs, sakas svetki Carnikavā, (tur dzivo mani radi), braucu braucu braucu... un... sajūgs sāk izkrist... Nu, agrāk tas bija ļoti bieži, un palidzēja pumpēšana... šajā reize- ne O_O... viss ir, eļļa ir, kāpēc nē? nu labi, Tallinna trase ir pakaļ, esmu Carnikavā, kaut-kad aizbraukšu. Piebracēju pie radiem, tur saku domat... un kamēr domāju... vis... sajugs nokrīta povisam... piebraca bralis, sakām dzīt ārā gaisu.. nekas... pieejam pie noslēgumu, kas visiem cilindriem kirdik... (ta un sanaca), pirms bija problēma (kad nopirku auto) ka tikai ar ejošo cilindru pie transmisijas, gandriz kerduk, jo no tur ari eļļa eja. Bet es neko ar to nedarīju... Laiks pagais un galvanais cilindrs ari.. tju tju... Nu darīt nav ko, man nav kur auto paceļt, vajadzētu braukt servisa. Pec nedeļu, ar bralim, pa nakti piebraucam, uz trosi, un no Carnikavas lidz, gandrīz, Spices, atvedām mašinu. Gandrīz divas stunas sanaca. Regulu atstājam, sledzenus pastī. un līdz rītam. Nakam rīt, viss bija izdarīts, parbaudīts, viss ir superīgi, tikai cilindrus samainīt. Jautajuma cena bija - 80 Ls. P.s. Paldies dievam, ko, kad pa Latviju celoju, viss bija superīgi) >(Pievienots (21.11.2013, 13:56:58) --------------------------------------------- Vel, vasara gandriz klāt, naudus gandrīz nav, muzikas ari nav Regulā.... Vajadzētu kaut-kas darīt Sameklēju labu audioveikalu, un nopirku magi pa 60 Ls (ar akciju) Pioneer DEH-3400UB
http://www.youtube.com/watch?v=fmgcRYLISm8
Ietaisīju, viss ir super, ļoti patik, daudz labāk neka iepriekšeja sony (bet skaļruni vajag samainīt... kaut-kad... cita dzīvē ) P.s. Kad pirku, jataju, vai viss ir, lai es varētu pierādīt, ko tas ir mans Magis? Un atbilds bija tads: -tev vajag pierakstīt sirial kods, UN TAS NAV VIS, jo sirial number, var saplēst, un neko tu ne pierādisi. Vajag vel viens numur, kas IEGRAVETS (viņu nav uz kasti), un tas ari VARBUT nav vis, jo, kad-reiz, pie mums piebrauca virietis, pateica, ko viņš atradīja savu magi, bet policijai nepietiek kasti un sirial numurs, ka ari čeks, un viņš, gandrīz raudāt, pateica, lai mēs iedevam kaut-kas, lai nebija viņiem šaubas, ko tas ir viņa magi.
Nu kas, bija tikai slikti... kad bus labi? Labi! Gribu remontēt kruizu. Jancs1988 pateica man labu elektriķi biķirnieku iela, un man bija šoks, ka tur, hren znaet kur, v polnoj zhope, kakih-to debrjah, zakidanij boks! bija divas nedeļas jagaid, lai viņš tevi pieņema. Nu, es ne kur steidzus. Pagaidiju, un viss bija izdarīts (gandriz), Airbag darbojas (es ceru), klaksons darbojas, (nevis ta poga pie atrumkarba), un vualja- kruiz deg, uz paneli- deg, kad sajugu vai bremžu nedaudz spiegu- nedeg, SUPERĪGI!!!.... tikai... ne darbajos to.... kaut kas ar vakumusuceju, vai kruizu- trosi... nezinu... naudus vairs nav, darīšu pa naudu))) Jautajumu cena- 20Ls, (ar stūru lentu).
Šajā laikā, zem logām, taisīja ceļu, un nekur bija mašinu atstāt. Un mana stavvieta bija pie veikala) Signalizacijas man nav, viens atslēgas caurums man ir sabojāts (zaglis), vienmer aizvēru durvi no iekšā. Es zinēju ka kad-dien šis laiks pienaks, un es grībēju jau ne pirmo menesi izderit sev rezerves, bet kad es eju kadreiz pie meisteru, es dzirde "nakam nedeļ"... un es atstāju savu jaku mašinā... un tur bija ne tikai auto-atslēgas, bet arī... ghm... no mājas... ... ko darīt? aj, atslegs jau sabojats, eju pie meisteri, tik un ta- atver man- nē, es neprotu! - tu esi atslegu meisters un neproti? - ne, ej mebeļu nama.. Piegāju- same story... Viņš man iedeva numuriņu kurš DARA to.. zvanu, tik un ta- palidzi man. - 25 ls - CIK ****??????????????? - 25Ls - Kāpēc tik dargi? - nu man piebraukt, instrumenti un t.t. - KADI INSTRUMENTI? MENESI ATPAKAĻ MAN NOZAGA MAGI PAR DIVIEM MINUTIEM AR SKRUVGRIEZIENU, UN TU MAN SAKI PAR KADIEM INSTRUMENTIEM!!!!!!!! pec kadu laiku, viņš parzvan man, un juta, cik es gribu samaksāt, pateicu ka 5, NU MAXIMUM 10 lati. Viņš pateica "skaidrs" un viss... Es ne uztrakos, jo man ir cilveki, kuri prot to darīt. Un parvadīt nakti, man butu kur. Piegāju pie draugu, paņiemeju no viņu "-" skruvgriezienu un stiepli, divas stundas, un durvis atverts (paldies honda prelude inginieriem). Ļoti "smiekligs" stasts. Kamer es tur bija ar stiepli, divas stundas NEVIENS, NEVIENS PIE MAN ne pigāja, un ne jauta, vai tas ir mana mašīna, un vai varu es to pieradīt? Es jau nesaku par to, lai policiju, vai parastu sargu pie man pasūtīt... pie veikali, saulaina diena... es ne sapratu musus cilvēkus...
Vairs braukt nekur, un Reguls stavēja garažā menesi.
Laiks ej, oktobris klat.... TA uz deguni... Ļoti baili... ļoti ļoti... sava servisa, kadreiz, viņiem teicu lai parabaudija man ejošo, parabaudija man ejošo. Viena momenta, viņi uzbrēka uz mani, ko vis ir super, nothing to worry about... UN TA SANACA, YAHOOOOOO!!!!!!!!! aizgaju TA bez neviena punktu! Tikai kas ir eļļa uz transmisijas (zināms kāpēc) un bikses bojati (ar zināms kāpēc). Viss, es esmu priecīgs, es milu savu Regulu, un laikam, viņš man arī) TA aizgāju, un viss... braukt nav kur, un viņš stav garāžā. Vakār atvienoju akkumuljatoru, ieliecu uz domkratiem, lai stav lidz nakamgad..
Ziņojumu laboja _TakeR_ - Ceturtdiena, 21.11.2013, 14:56:40 |
|
| |