|
Jaunais_Preludists
|
|
| BJ | Datums: Sestdiena, 18.01.2014, 04:19:27 | Ziņojums # 16 |
|
Sergeant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 21
Statuss: Offline
| Quote savsisavs (  ) Čau visiem,iespējams arī visām! Nesen nopirku sev Honda_Prelude,kaut kā šis autiņš vienmēr ir paticis.. Pārdevu savu Mk3 (golf) un meklēju ar ko aizstāt un atcerējos par hondam. Tā nu biju noskatijis šo aparātu,devos uz Rīgu pakaļ.. Vienīgais kas par problēmu ir,kad motors uzkarst tad tas slāpst nost,nezinu kapēc ceru ka viss atrisināsies..... Dzirdēju no paziņām,ka kadam arī tā ir bijis,vainīga esot bijusi signalizācija... Citi runā ka drosele jatīra.Sestdien jaķeras būs pie skrūvēšanas biggrin :D Apsveikumi arī no manīm Ir dzirdēts, ka cilvēks ir laimīgs abos variantos, gan pārdodot un arī nopērkot auto , bet jebkurā gadījumā, svarīgākais ir braukt ar tādu mašīnu kāda patīk. Tas ir tāpat, kā darīt to darbu kas pašam vislabāk padodas un patīk! Veiksmi skrūvēšanā! Apskaties tukšgaitas vārstu(IACV), lambda zondi, varbūt kāda no vakuma šļauciņām vainīga, un kā jau pieminēja Manderīns kontaktgrupu.Pievienots (18.01.2014, 03:19:27) ---------------------------------------------
Quote zenons (  ) Ievēroju ka nav orģinālais filtrs, man ar doma uzlikt kādu konisko, bet vai ir tolkas? man stāstīja, ka šie filtri esot katru mēnesi jamazgā ar speciālu šampūnu, un jaaeļo ar speciālu eļļu, kas izmaksā apmēram 10ls, un katru pusgadu esot jamaina nost! Ja runājot par sporta filtriem, atkarībā cik kvalitatīvs elements un kādos apstākļos tiek ekspluatēts, iesēdīsies ''kamazam'' astē uz grantenes, vari uzreiz (labāk)mazgāt šeit es piekrītu Tumsas rekomendējumam.
|
| |
|
|
| savsisavs | Datums: Sestdiena, 18.01.2014, 12:43:39 | Ziņojums # 17 |
 Lieutenant
Ziņojumu skaits: 75
| Quote Manderiins (  ) šodien nomainīju kontaktgrupu. Problēmu vairs nav. neslāpst ne silta ne auksta! smile
oho,super Es vakar arī runāju ar cilvēkiem,tie arī svērās ka kontaktgrupa ir beigta Cik izmaksāja tas joks tev ?Pievienots (18.01.2014, 11:43:39) --------------------------------------------- Šorīt gribēju tikt ludē,bet nekā,mašīnai aizsalušas abas durvis... Pults atslēdz.bet atvērt nevar...Un nekāds mitrums/ūdens netek salonā.
Jūsu idejas ka tikt iekšā ? (izņemot stikla izsišanu )
Bija doma ar karsto ūdeni patecināt,bet padomāju,ka neizdodas,tad piesals vel pamatīgāk 
Honda_Prelude IV/2.0i 16v/1992
|
| |
|
|
| Bigal | Datums: Sestdiena, 18.01.2014, 14:00:25 | Ziņojums # 18 |
|
Colonel general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 935
| Es ar roku padauzu gar durvju malaam, un valjaa ir. Bet vispar sapuut silikonu uz gumijam un nekas nesalst:)
Ride or Die
|
| |
|
|
| Modzho | Datums: Sestdiena, 18.01.2014, 14:03:16 | Ziņojums # 19 |
 Major general
Ziņojumu skaits: 327
| Quote zenons (  ) Ievēroju ka nav orģinālais filtrs, man ar doma uzlikt kādu konisko, bet vai ir tolkas? man stāstīja, ka šie filtri esot katru mēnesi jamazgā ar speciālu šampūnu, un jaaeļo ar speciālu eļļu, kas izmaksā apmēram 10ls, un katru pusgadu esot jamaina nost! zenons, WTF? Kādu speciālo šapūnu? To mazgā ne biežāk kā reizi 3 mēnešos ar tīru ūdeni! Man ir koniskais filtrs jau gandrīz 3 gadus, un joprojām, kad to izmazgāju, tas ir kā jauns. Vnk. vajag to pareizi kopt. Jā- tā eļļa maksā 10 Ls, bet ar to flakonu pietiek kādiem 2 gadiem, ja pat ne ilgāk. Kāda tolka? Palasi te, lai nebūtu jāatkārtojas... http://preludeklubs.lv/forum/38-1384-20769-16-1385482696
Drive it like you STOLE it!
|
| |
|
|
| savsisavs | Datums: Sestdiena, 18.01.2014, 14:19:57 | Ziņojums # 20 |
 Lieutenant
| Quote Bigal (  ) Es ar roku padauzu gar durvju malaam, un valjaa ir. Bet vispar sapuut silikonu uz gumijam un nekas nesalst:)
Jā man ir jau nopirkts tas silikons,bet netieku iekšā salonā nevarētu būt ka signalizācijas meh.iesalis ? Es it kā dauziju pa malām.bet nekā
|
| |
|
|
| Modzho | Datums: Sestdiena, 18.01.2014, 14:29:46 | Ziņojums # 21 |
 Major general
| Starpcitu, Tavējam ir slēgtā tipa koniskais gaisa filtrs, tikai bez korpusa. Šādus filtrus liek, lai konkrēti norādītu, ka gaiss tiks ņemts tieši no priekšpuses- akcents uz auksto gaisu. Ja nav tā korpusa, tad labāk likt filtru ar lielāku filtrēšanas laukumu- retāk būs jāmazgā un, iespējams, arī vieglāk elpos. Un, jā- to filtru labāk nodalīt no motortelpas, jo aukstāks gaiss = vairāk skābekļa = ražīgāks degmaisījums = lielāka jauda
|
| |
|
|
| savsisavs | Datums: Sestdiena, 18.01.2014, 15:27:12 | Ziņojums # 22 |
 Lieutenant
| Quote Modzho (  ) Starpcitu, Tavējam ir slēgtā tipa koniskais gaisa filtrs, tikai bez korpusa. Šādus filtrus liek, lai konkrēti norādītu, ka gaiss tiks ņemts tieši no priekšpuses- akcents uz auksto gaisu. Ja nav tā korpusa, tad labāk likt filtru ar lielāku filtrēšanas laukumu- retāk būs jāmazgā un, iespējams, arī vieglāk elpos. Un, jā- to filtru labāk nodalīt no motortelpas, jo aukstāks gaiss = vairāk skābekļa = ražīgāks degmaisījums = lielāka jauda smile
Tad tu iesaki parlikt citu filtru ja ? it kā jau doma ir mainīt tāpat,jo nezinu cik ilgi iepriekšējais braucis ar viņu
Pievienots (18.01.2014, 14:27:12) --------------------------------------------- Un jā,beidzot durvis arī dabuju vaļā,iesmērēju ar silikona zīmuli,un viss bus bumbās
|
| |
|
|
| Manderiins | Datums: Sestdiena, 18.01.2014, 18:25:21 | Ziņojums # 23 |
|
Major general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 264
| savsisavs, man viņai bija garantijas atsaukums. Nomainīju bez maksas!
Dzer, Brauc, Pievienojies! :D
|
| |
|
|
| Modzho | Datums: Sestdiena, 18.01.2014, 19:04:52 | Ziņojums # 24 |
 Major general
| savsisavs, Tu mani pārprati, tāpēc te nedaudz pielaboju Maini tik to filtru nost, jo pēc bildes izskatās, ka tur uz filtra sieta pat rižiks ir uzmeties- neizskatās, ka tas būtu redzējis filtru eļļu Iesākumā vari paņemt kaut vai lēto galu- maksā kādi 15-20 EUR, un nopērc to eļļu, citrādi arī to jauno filtru drīz varēsi izmest.
|
| |
|
|
| FBR | Datums: Sestdiena, 18.01.2014, 22:04:45 | Ziņojums # 25 |
 Colonel
Ziņojumu skaits: 205
| Par sasalšanu,ar silikonu visas gumijas apstradaju viss ok,bet centrala atslega nestarada no pirmas reizes no pult,vajag kadas tris rejzes uspiest,tad veras valja,ar atslēgu ari grūtak atslēgt. Apstrāda gumijas,savadāk noplesisi nost
|
| |
|
|
| savsisavs | Datums: Sestdiena, 18.01.2014, 23:29:45 | Ziņojums # 26 |
 Lieutenant
| Es šodien kad dabuju vaļā durvis,izņēmu aķīti ārā un atstāju durvis atslēgtas vaļā,tāpat man garāžā stāves viņa Braukšu ar viņu tikai sākot no pavasara  Pievienots (18.01.2014, 22:29:45) --------------------------------------------- Kas no accord detaļām der Ludei ?
|
| |
|
|
| Bigal | Datums: Sestdiena, 18.01.2014, 23:46:07 | Ziņojums # 27 |
|
Colonel general
Ziņojumu skaits: 935
| savsisavs, Ja Tev ir 2.0 tad no Accorda ar 2.0motori vienādi (F20A4)
Ride or Die
|
| |
|
|
| Tumsa | Datums: Sestdiena, 18.01.2014, 23:51:29 | Ziņojums # 28 |
|
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| savsisavs, liela daļa hadenes der Ludei.
|
| |
|
|
| savsisavs | Datums: Svētdiena, 19.01.2014, 00:04:44 | Ziņojums # 29 |
 Lieutenant
| Paldies par info
|
| |
|
|
| zenons | Datums: Svētdiena, 19.01.2014, 21:11:39 | Ziņojums # 30 |
|
Grupa: Dzēstās
| der arī suporti no accord, daudzām prelūdēm esmu novērojis ka ir, pat pašiem nezinot!
|
| |
|
|