edy333
|
|
edy333 | Datums: Otrdiena, 29.12.2009, 22:08:09 | Ziņojums # 136 |
Grupa: Dzēstās
| šodien kārtējo reizi aizgāja ciet, atkal rotaļājos ar diodēm, salodēju zaļās diodes ar rezistoriem iekš slēdzīsiem ,kur reāli viss bij izdedzis... nemaz pat nezināju, ka ''tur'' nāk gaismiņas kamēr haribo laacis mani neapgaismoja :d tik sapratu, ka zaļā krāsa tomēr neiet pie zila spido :d laikam būs jāpārlodē...vēl mīnuss manam veikumam, ka ieslēdzot miglas un cruise slēdzi indikator lampiņas ir pārāk spožaš un reāli cērt acīs... to labošu kad likšu zilās lampiņas..
|
|
| |
edy333 | Datums: Otrdiena, 29.12.2009, 22:20:49 | Ziņojums # 137 |
| šitā man baaaigi patīk sen tas bija....
|
|
| |
Janis_Prelude | Datums: Trešdiena, 06.01.2010, 13:16:08 | Ziņojums # 138 |
| Quote (edy333) hē, vakar veiksmīgi tika izieta T.A. wink Redzkur izraksts no csdd mājaslapas.. wink Pirmo reizi mūžā autiņš , kuram tik viegli bija iziet... protams uz otro reizi gan, bet nu im happpppyyyy wink Tas man lika pasmaidīt par to, kā es izgāju TA. Ņemot vērā, par kādu naudu es 2009.g. vasarā nopirku 3. Ludi un pirms TA rudenī ieliku remontā ap 100 Ls, vispār necerēju iziet, biju morāli nobriedis tīri aizbraukt un dabūt garum garu lapu ar defektu sarakstu. Bet ko es izdariju pirms TA - nomazgāju kārtīgi to mašīnu, izskatījās jau nu ļoti smuka. Tā nu aizbraucu uz TA Ogrē, sāka man tur skatīt visu, es pat nemācēju gabarītus atsevišķi ieslēgt sākumā :D, bet ko varēja redzēt - baigo smaidu un prieku tā vīra acīs, kad skatījos uz manu spīdošo Ludi. Tā nu viņš kaut ko tur pačamdīja un beigās pasaka - viss kārtībā Goda vārds, man liekas, ka mani izlaida cauri tikai tāpēc, ka viņam iepatikās mašīna (varbūt sen tādu modeli, smuku un spīdošu nebija redzējis), un par ritošo daļu viņam negribējās kasīties , būtu grēks tādu nelaist uz ielas kaut kāda tekoša amortizatora dēļ
|
|
| |
edy333 | Datums: Trešdiena, 06.01.2010, 14:21:49 | Ziņojums # 139 |
| :Quote (Janis_Prelude) Quote (edy333) hē, vakar veiksmīgi tika izieta T.A. wink Redzkur izraksts no csdd mājaslapas.. wink Pirmo reizi mūžā autiņš , kuram tik viegli bija iziet... protams uz otro reizi gan, bet nu im happpppyyyy wink Tas man lika pasmaidīt par to, kā es izgāju TA. Ņemot vērā, par kādu naudu es 2009.g. vasarā nopirku 3. Ludi un pirms TA rudenī ieliku remontā ap 100 Ls, vispār necerēju iziet, biju morāli nobriedis tīri aizbraukt un dabūt garum garu lapu ar defektu sarakstu. Bet ko es izdariju pirms TA - nomazgāju kārtīgi to mašīnu, izskatījās jau nu ļoti smuka. Tā nu aizbraucu uz TA Ogrē, sāka man tur skatīt visu, es pat nemācēju gabarītus atsevišķi ieslēgt sākumā :D, bet ko varēja redzēt - baigo smaidu un prieku tā vīra acīs, kad skatījos uz manu spīdošo Ludi. Tā nu viņš kaut ko tur pačamdīja un beigās pasaka - viss kārtībā cool Goda vārds, man liekas, ka mani izlaida cauri tikai tāpēc, ka viņam iepatikās mašīna (varbūt sen tādu modeli, smuku un spīdošu nebija redzējis), un par ritošo daļu viņam negribējās kasīties , būtu grēks tādu nelaist uz ielas kaut kāda tekoša amortizatora dēļ biggrin Uztaisi savu autostāstu pie kluba biedru autostāstu sadaļas.. cik esmu redzējis te pa ogri braucam ...diezgan friša izskatās, jā...
|
|
| |
edy333 | Datums: Svētdiena, 10.01.2010, 19:47:56 | Ziņojums # 140 |
| 5dien aizbraucu uz laukiem....viss normāli...a naktī uz sestdienu pamatīgs sals.... reāli no rīta startēju un nekā...nav dzirksteles... iestūmām garāžā ludi...domāju aties... nekā...paiet viena stunda, otra trešā un zb jau ...sāku pētīt...diezcik gudrs netiku... rādija 20 check engine koda kļūdu....:D galā tika izpīpēts, ka sadalītājs jāmaina...tad kāds labs cilvēks man to atveda no ogres ....nomainiju un ruuc atkal kā puķīte..
|
|
| |
edy333 | Datums: Otrdiena, 12.01.2010, 13:25:13 | Ziņojums # 141 |
| kāda ziemīga bilde.... šeit tā labāk redzams sniega daudzums...
|
|
| |
Janis_Prelude | Datums: Otrdiena, 12.01.2010, 15:39:21 | Ziņojums # 142 |
| A cik ilgi jums akumulatori darbojas šajā salā? Man jau pa vienu nakti šajā salā akumulators no rīta ir tukšs un esmu no rītiem spiests lūgties piepīpēt...kaut iepriekšējā dienā normāli esmu pabraukājies un akumulators it kā ir uzlādējies....varbūt vienkārši švaks aķis....
|
|
| |
edy333 | Datums: Otrdiena, 12.01.2010, 15:54:53 | Ziņojums # 143 |
| man nav bijušu problēmu ar akumulatoru kopš man ir jauns.. bet sals tā dara...es droši vien vainotu aķi tavā gadijumā.
|
|
| |
daanis | Datums: Otrdiena, 12.01.2010, 15:59:45 | Ziņojums # 144 |
| vai arī paskaties vai aķim ir līmens...varbūt tev sauss viņš ir... num...zīme nav redzema... skati jau skaisti
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Otrdiena, 12.01.2010, 22:33:41 | Ziņojums # 145 |
| kam gan numurzīme,ja sniega lāpsta ar 2viem skursteņiem labi redzama
|
|
| |
maarels5 | Datums: Otrdiena, 12.01.2010, 23:12:19 | Ziņojums # 146 |
| Kur dogijam aste?
|
|
| |
edy333 | Datums: Trešdiena, 13.01.2010, 09:23:08 | Ziņojums # 147 |
| tas ir dogijs no laikiem kad vēl varēja apšņikāt..
|
|
| |
edy333 | Datums: Piektdiena, 22.01.2010, 12:21:08 | Ziņojums # 148 |
| °kautkādā vienā dienā -15 grādos tika nomainiits ECU uz p11... rezultātā samazinājās max apgr tacho no 7.2 uz 6.8 un nav vairs VTEC kļūdas...tik benziina pateeriņš gan nemainīgs..konstants...ibio...miza..
|
|
| |
Meriks | Datums: Piektdiena, 22.01.2010, 23:57:45 | Ziņojums # 149 |
| man ar p11 staaveeja... un eeda kkur 10 ziema Pievienots (22.01.2010, 23:57:45) --------------------------------------------- P.S. tu tak teici ka tev p14 staaveeja virsuu kur tur var buut vetc kluuda?????
|
|
| |
edy333 | Datums: Sestdiena, 23.01.2010, 09:34:24 | Ziņojums # 150 |
| P14 uz f20a4 met vtec kkādu kļūdu un knock sensor klūdu...reizēm arī 20 kļūdu....tā lūk priecājies, ka tev nebija p14
|
|
| |