pienācis laiks atzīties... es nez, daudzi jau nav pat pamanījuši, ka tāds edy333 te neeksistē jau vairākus mēnešus... bet nu pa kluso jau es te caur savu slēpto nickname čekoju kādas stulbības jūs visi te darat(šis mans jaunais profils)... gribat zināt godīgi? reizēm gribas uzšaut kādam lasot to visu kas tiek rakstīts, jautāts, un atbildēts nezinot neko -tikai tukši diršot par lietām...tāpēc es vnk nevarēju izturēt un piereģistrējos ... bet ok... tāda ir dzīve...
Vienu vārdu sakot šeit es pārtopu par rechijs-tas pats edy333 tikai rechijs...Pievienots (10.02.2011, 19:56:46)
---------------------------------------------
pa šo laiku jau ir daudzkas arī manam aparātam uztapis...daudzkas ir nomainīts un salabots... izieta tehniskā,kārtējo reizi nomainīta eļļa un uzstādīta gāzes inžektora iekārta....
Pievienots (10.02.2011, 19:58:21)
Rezultātā esmu ticis pie
* jauna CD diska ko ieinstalēju savā noooutbukā... + USB kābeļš ar ko savienot ierīces..
Tās labās lietas ko es varu darīt ar to kabeli un arī citi labumi.
A- vislabākā lieta- uzlieku pats sevis izvēlētu ierobežotāja režīmu avārijas gadījumam un ikdienas braukšanai.
B- noregulēt opciju - benzīns/gāze pārslēgšanos pie manis izvēlētas motora temperatūras... šobrīd uzliku 20grādus...
C- regulēt to cik gribu lielu to gāzes patēriņu - respektīvi cik % šis nu dos to gāzi iekšā.. un attiecīgi mainiisies gāzes pedāļa jūtīgums...
nuu un iešanas ziņā tiešām nav nekādas starpības, ir pat labāk nekā uz benzīna.(rij gan ja dod iekšā)
D- es salonā redzu to cik man gāze daudz tur tajā balonā.
E- gāzes slēdzis arī ir super mini. ... ar indikatoriem un tikai vienu smuku podziņu ar kuru veic visas darbības...
iesaku pamēģināt...
nez, kkad kādā dienā salikšu moš kādas bildes ar jaunumiem... bet nu tas tā īsumā...
Pievienots (10.02.2011, 19:58:50)
es domāju, ka šeit pavisam noteikti Haribo lācim būs ko piebilst...