[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

edy333
    edy333Datums: Svētdiena, 31.05.2009, 15:27:28 | Ziņojums # 61
    Grupa: Dzēstās

vienīgi aizdze galiigi netīra, bet to neriskēju slapināt... biggrin wink

screwyDatums: Svētdiena, 31.05.2009, 18:44:04 | Ziņojums # 62

Man tieshi tas pats plaanojas smile Tu kkaadu kiimiju ar lietoji vai tikai ar uudeni?

edy333Datums: Svētdiena, 31.05.2009, 22:26:08 | Ziņojums # 63

man ķīmija nebij....vnk ar augstspiedienu...karcher ar rotējošo strūklu.... man jau gadijās tā, ka tās svečvadu ligzdas pielija pilnas ar ūdeni kgan tur diezgan hermetizēts viss... galā ar kompresoru izpūtu un viss kārtībā....tik pirmajā brīdī klausos un nesaprotu kāpēc visi stobri neiet... biggrin

edy333Datums: Svētdiena, 31.05.2009, 22:28:11 | Ziņojums # 64

principā jau forši būtu ar ķīmiju, jo tik un tā galā viss ir ar tādu kā pārklājumu ...itsevišķi plastmasas nav smuki melnas, bet pelēcīgas....

edy333Datums: Otrdiena, 09.06.2009, 18:31:37 | Ziņojums # 65

daži jau zin, daži nē.... vakar braucu, pavisam mierīgi pa bolderājas nemierīgajām steidzīgajām ieliņām...klusiņām mūziciņa skan.... ah , apstādina policists-nez no kādiem krūmiem pēkšņi izleca, cerēja, ka man tiesības nav cik sapratu, jo mašīnas dokumentus nemaz neprasija biggrin bet nu tas viss ok, braucu tālāk....kkās baigi sāk smirdēt....es jautāju blakussēdošajam cilvēkam-kas jums te tajā bolderājā pažižņ smird tā? biggrin šis saka, ka ganjau kāds bomārs akal vadus svilina.. biggrin neko....braucam tālāk.... smird un smird....smird aizvien trakāk... sāku jau skatīties , bet neko nesaprotu...braucu tālāk un skatos dūmi no paneļa sāk nākt....apstājos pašā ceļa vidū ar avareikām un pētu satraukumā....skatos jobanais maģis kūp kā traks....fiksi kapatu vaļā.... klemmi nost-ar visu to, ka pievilkta bij-tik intensīvi groziju kamēr nogroziju... trakākais, ka iepriekšējais saimnieks labi gribēdams to maģi tā labi pieskrūvējis , ka ārā nu nekādi-pirmajā brīdī mēģināju izraut biggrin galā kkā no priekšpuses izrāvu vadus šim ārā.... biggrin bet nu pārbīlis jau baigais, ka saproti, ka nav ne dzēšamā nekā.....ej un saz, noteikti iegādāšos ugunsdzēšamo:D

JumisDatums: Otrdiena, 09.06.2009, 20:10:13 | Ziņojums # 66

Motortelpu esmu mazgājis ar ķīmiju un godīgi sakot, ļoti labi! Nevajag pat nekādu kārčeri (kaut gan pats mazgāju ar kko līdzīgu)...

HariiicDatums: Otrdiena, 09.06.2009, 20:44:47 | Ziņojums # 67

Nu motors pa smuko, es ari savu ar dizeli esmu mazgajis (elju ljoti labi var nomazgat), bet nu kimija vel labak smile

edy333Datums: Otrdiena, 16.06.2009, 20:47:30 | Ziņojums # 68

redzkur ....šitā notiek kad uzticies kādam-saucās aizbraucu pirmoreizi mūžā uz autoservisu lai man salabo -apmainija lodbalsta šarnīru, un nepagāja ne pāris ned, ka nācās konstatēt faktu -redzams video....

edy333Datums: Otrdiena, 16.06.2009, 20:54:12 | Ziņojums # 69

tūlīt būs arī video...

edy333Datums: Otrdiena, 16.06.2009, 21:00:26 | Ziņojums # 70

View My Video

daanisDatums: Otrdiena, 16.06.2009, 21:07:32 | Ziņojums # 71

tas jau tādēļ ka latvījā tirgo visādus sū...piedotiet pa izteicienu,bet tā ir...

edy333Datums: Otrdiena, 16.06.2009, 21:15:52 | Ziņojums # 72

nē, vaina ir tur, ka cilvēks pievelk lodbalstu, tad izdomā, ka jānošplintē, paskatās, saprot, ka šplits neiet vietā jo robiņi nav pret caurumiņu un tad izdomā , ka drusciņ jāatvelk vaļā uzgrieznis....rezultāts lūk šāds... izjakarēts plaukts, + bonusā jāpērk atkal jauns lodbalsts... un vislielākais bonuss, ka riepas dažu dienu laikā plikas...

WhiteAngelDatums: Otrdiena, 16.06.2009, 22:38:30 | Ziņojums # 73

NU ja Latvijas servisi ar to ir slaveni biggrin
    Es jau ar tam cauri esmu izgaajis taadeelj labaak taisu pats.

daanisDatums: Otrdiena, 16.06.2009, 23:41:24 | Ziņojums # 74

tas gan... wacko surprised wink

edy333Datums: Trešdiena, 24.06.2009, 17:40:50 | Ziņojums # 75

hei... luuk dazhas bildes no muusu gala liigo vakara...drusku kko pavizinaajaamies, pabijaam pie Birzgales estraades, prieceejaam vieteejo acis, varbuut par daudz ziimeejaamies biggrin tad aizbraucaam uz Valli, Kruuzas liici, sviniigi skatiijaamies ugunskuraa... bij piemiiliigi band beer biggrin

Meklēšana: