[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

arturs001 Lude
    edy333Datums: Piektdiena, 09.01.2009, 18:02:01 | Ziņojums # 16
    Grupa: Dzēstās

nuu jau sāk iet karsti biggrin ;)mieru ļaudis, mieru smile angel2 chef wine wow

arturs001Datums: Piektdiena, 09.01.2009, 18:17:15 | Ziņojums # 17

Es jau esmu mierigs biggrin Vienkarsi vienam otram nepatik patiesiba biggrin biggrin

MAYDAYDatums: Piektdiena, 09.01.2009, 18:43:45 | Ziņojums # 18

Klausies Artuur, beidz melot pats sev, saviem vecaakiem un arii draugiem!!! -Tas taa starpcitu.
    Gribi parunaat, ok!
    Tu saki triis meeshu darbs, tad padomaa, kursh man liidz decembrim kompostreeja smadzenes ar naudas iemaksaam un samaksaam un visaadiem suuda krediita njemshanaam un aiznjemshanaam?????
    Kursh izdomaaja beigaas uz izpuvushas miskastes paarlikt bamperus un iecelt motoru???
    Kursh teica un noleema no saakuma visu izpuvusho miskasti iztirgot pa detaljaam????
    Automashiinas brille sasista lupataas - vairaakkaart paarmetinaata, arkas taa nopuvushas, ka nav kur bamperu pieskruuveet.
    Arii luuka saruuseejusi. Bampers prieksheejais nav nostiprinaats????- vinjsh tika pielikts tieshi u tiem pashiem stiprinaajumiem, kuri tev jau bija iepriksh. Meeginaasi nepiekrist?! ielikshu bildes pirms Kipras ludes demontaazhas un peec donora montaazhas, lai tu izbeigtu vaavuljot!!! Kas, tev aizmugureejais dublju sargs nokrita??? ES TEV KO, NO A LIIDZ Z VISU MASHIINU PAARLASIJU??? VAI TAADA BIJA NORUNA??? Nav ko briiniitie, ja nopeerk da ruchkai nojaatu luuzni!!!
    Ventelaators tev nedarbojaas? Tu paldies pasaki, ka liidz maajaam tiki, ka atrisinaaja tev kaut vai iislaiciigi sho probleemu! To , ka tavam motoram nobeidzies sensors un beigta releja, par to tu pats zinaaji un tiki informeets NE TAA???
    Runaajot par elektroinstalaaciju- DESMITO REIZI TEV SAKU- MOTORA PRAVODKAS INSTALAACIJA!!!
    Manis peec tev piepiipeetaajs var nestraadaat un veel nezin kas, pats njem un darbojies.
    Un gudriniek, kur tev paarspiesta dzeseeshanas trubinja virs sadaliitaaja????
    Mantas es tev mashiinaa liku, jeb kaads no maniem darbiniekiem??? Beidz vienreiz muldeet!! mantas busaa tu liki pats un vadi ar skaljrunjiem akuraati staaveeja salonaa, kaa arii privaataas mantas tika saliktas pa maisinjem un saliktas bagazhniekaa.
    Sliekshnjus tev nemaakulis njeemis nost??? Ak tu nabaga profesionaalis, da tev kaa muljkim vinji kipraa ar samareziem un kilogramu shpahteli samonteeti, tu ko man piedaavaa shpahteli no kuzava noburt akuraati nost, jeb to silikona kaudzi no sliekshnjiem??? Kjekavas autotuunings taisa labaak!!!

Pievienots (09.01.2009, 18:37:22)
    ---------------------------------------------

Quote (marissio)
    Vakar ieluureeju sho ludi.....
    redzeeju dabaa arii Kipras Ludi
    Ko lai saka....
    Sadir.... darbs un materiaali, bet prieks par uznjeemiibu un shkrobe par "mega" meistariem kas neko nejeedz, bet teelo lielos kingus un speciaalistus.
    Archij, tā tik turi un pārādi kur vēži ziemo

Nelien, kur nevajag, ja nezini staastu!!

Pievienots (09.01.2009, 18:38:36)

Quote (arturs001)
    nebutu nemaz parakstijies un pats butu visu paveicis
    Bet par meistariem runajot,man liekas ka vinji ir par daudz neta salasijusies!

Saaksim ar to, ka tu muldi vairaak, nekaa dari. Artuur nav naudas, nav rezultaata!

Pievienots (09.01.2009, 18:40:46)

Quote (arturs001)
    Es jau esmu mierigs Vienkarsi vienam otram nepatik patiesiba

Zini kaada ir patiesiiba, ka tu pats maaki runaat, nevis dariit. Divu meeneshu soliijumi, meloshana saviem vecaakiem, tagad jau arii draugiem. Vot kur ir patiesiiba.

Pievienots (09.01.2009, 18:43:45)

Quote (arturs001)
    Vajag tikai laiku,naudu,vietu un gribasspeku

Bija laiks, bija iedvesma, tikai naudas kaa nav taa nav!!!

edy333Datums: Piektdiena, 09.01.2009, 18:48:40 | Ziņojums # 19

njaaa.... neko nevaru piebilst...

MAYDAYDatums: Piektdiena, 09.01.2009, 18:49:10 | Ziņojums # 20

Veel maza nianse- esi tik laipns Pirmdien atbrauc pakalj savaam mantaam un noreikjinies beidzot PATS !!! Gaidu tevi liidz 18.00. Preteejaa gadiijumaa tiek sastaadiits akts par nepiederoshu auto servisa teritorijaa un tas tiks evakueets.
    P.S. Padomaa ko runaa te un citur un ja staasti, tad staasti patiesiibu, nevis slima sunja murgus! Bildes man ir pietiekoshi smalkas, lai paraadiitu, kas un kaa izskatiijaas un kaa tas tika pa jaunam uzstaadiits.

Ziņojumu laboja MAYDAY - Piektdiena, 09.01.2009, 19:12:46

marissioDatums: Piektdiena, 09.01.2009, 19:25:44 | Ziņojums # 21

Nu johaidii... te iet kartsi :d
    Jāiet mājā piemest malku kamīnā, savādāk forumā ir karsti, bet mājās salstu biggrin
    pēc pieredzes varu teikt tikai vienu - visiem - sacept vajag vienošanos vai kaut kādu darba apjoma lapeli, kur abas puses parakstās un viss bumbās.
    Piem.: sliekšņu demontāža - un pie komentiem pieraksta, ka kaudze ar špakteli, drīkst raut brutāli nost (un iekavās ieraksta - saskaņots ar pasūtītāju) un viss bumbās.
    uz papīra uzrakstīts nekad par skādi nebūs. Labāk biežāk un par katru "sūdu" piezvanīt pasūtītājam un informēt viņu vai saskaņot tālāko rīcību un miers.

arturs001Datums: Piektdiena, 09.01.2009, 20:16:19 | Ziņojums # 22

Ivar tu tur pats mazak muldi!Tev visus tris menesus prasiju lai pasaki cenu!Ta tu ari vinju neteici!Un noruna bija pavisam cita!To es seit ari neminesu!brilli masinai nogriezi pats bez manas zinasanas,ventelators man stradaja pirmstam un daciks ir tiesi tas pats ta ka netaisi te gudro!Par pakalejo bamperi tev neko neparmetu!pa celam nokritra plastmas kas ir prieksejas arkas un ta ir tikai tava vaina,jo sparnus mainiji un nepiestiprinaji!Un kas ietilpst motora pravotkas instalacijaa???? SASPRAUST DIVUS STEKERUS?????????? Tame rakstits MOTORA uzstadisana,tatad taja ietilpst ari vinja pievienosana!!Trubinja nebija virs sadalitaja GUDRINIEK!

Pievienots (09.01.2009, 20:16:19)
    Ja pats nejedz parbaudit tad ta ari vari domat.Trubinja bija beigta pie sprices!Par kadu melosanu tu runa??Butu labak pastavejis klusu un ned....s tik daudz!Vecaki tevispar nekur nav iejaukti.Vinjs informaciju ieguva no citiem kam ar tevi ir bijusi darisana!Cik reizes tev zvaniju un tikai saki ka tasi manu autinju!!Pats tu esi riktigs melis!Un par manam finansem tev vispar nekas nav jazin un ari nezini! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Man jau liekas ka pasam naudas nav ka tavs SKAISTULIS jau gadu ka stav un ir japarvietojas ar pazinju masinam! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Par maz tu mani pazisti Vecit biggrin biggrin biggrin biggrin

themarchelloDatums: Piektdiena, 09.01.2009, 20:16:49 | Ziņojums # 23

STOP. PIETIEK! Sheit nebūs savstaprēju domstarpību risināšanas vieta. Atrisiniet visu privāti.

Es personīgi SM arī esmu šo to labojis, problēmu nav bijis un uzticību nesmu zaudējis. Šis tad laikam ir atsveišķs gadījums, par kuru Jums jāties skaidrībā pašiem. SM joprojām ir biedrības sadarbības partneris un savstarpēja kašķēšanās nav neviena interesēs.

Ceru ka Jūs problēmas atrisināsiet bez nepatīkamiem starpgadījumiem.

p.s. Turpmākie aizvainojumi tiks dzēsti vai rediģeti.

arturs001Datums: Sestdiena, 10.01.2009, 20:10:04 | Ziņojums # 24

Par parliksanu uz so Ludi tur gan tev ir taisniba,to nolemu pasas beigas.Nu vismaz kaut kadu taisnibu pateici!Par to tev +1 biggrin

Pievienots (09.01.2009, 20:19:06)
    ok happy

Pievienots (10.01.2009, 07:21:54)
    Tas ta starp citu!Luka rusejusi nav,un bampers bija piekerts uz tiem pasiem stiprinajumiem,nevis pielikts!
    Par arkam ja tev ir taisniba! Un veca brille tika pardota man nezinot,nevis sasista angry

Pievienots (10.01.2009, 20:10:04)
    Sodien atkal neliels darbinjs izdarits happy Tika izgriezta rusa no arkam ,salabots bagaznieka vaks,pakalejie suporti un bremzu diski,nomainitas kalotkas aizmugure,nummura apgaismojums,nonemts un sakts labot pakalejais bamperis cool
    Ir ari attirita rusa aizmugure uz savienojumu vietam.
    Nakamnedel saksies metinasanas darbi un spaktelesana cool
    Diemzel aizmirsu majas fotoaparatu un bildes neuztaisiju,tacu pirmdien bus!! cool

edy333Datums: Sestdiena, 10.01.2009, 21:43:12 | Ziņojums # 25

nu forši... Bet es Tulit salikshu bildes sev.. smile

Pievienots (10.01.2009, 21:43:12)
    laikam būs Artur pie Tevis jābrauc krāsot Ludi smile ko saki?

arturs001Datums: Sestdiena, 10.01.2009, 23:12:45 | Ziņojums # 26

Ko tiesi gribi krasot?? smile

Pievienots (10.01.2009, 23:12:45)
    Tas te ta ne pa temu.
    Bijam ari maza auto izstade! smile

edy333Datums: Svētdiena, 11.01.2009, 00:52:46 | Ziņojums # 27

pakaļu pārkrāsot.un purnu...karo4 visu...

arturs001Datums: Svētdiena, 11.01.2009, 01:39:07 | Ziņojums # 28

Tu doma visu masinu???

edy333Datums: Svētdiena, 11.01.2009, 10:15:24 | Ziņojums # 29

nu man winja viasa ir drausmīgā paskatā...bet domat jau var... :d

arturs001Datums: Pirmdiena, 12.01.2009, 19:56:37 | Ziņojums # 30

Tika noslipeta 1cm bieza spakteles karta,izgriezta Rusa no sparniem,un griezisu ari ieksejos!Un tad ari saksies metinasanas darbi![img][img]http://i44.tinypic.com/ddlvdv.jpg
    [/img][/img][img][/img]
    Tika ari attirits salauzta bagaznieka vaks,ko mazgajot Statoila salauzu ar savu spoileri angry Lai varetu sametinat plaisas
    [img][/img]

Pievienots (12.01.2009, 19:55:32)
    Sodien biju Riga un parvedu majas savu Kipras Ludi. cool
    [img][/img]

Pievienots (12.01.2009, 19:56:37)
    Tikai diemzel Riga vairs nevaru radities,jo viens otrs mani gaidisot pie Rigas zimes! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin Bernudarzs!! biggrin biggrin biggrin biggrin

Ziņojumu laboja arturs001 - Pirmdiena, 12.01.2009, 19:53:29

Meklēšana: