|
HariiiC lude
|
|
| Hariiic | Datums: Svētdiena, 26.04.2009, 10:27:48 | Ziņojums # 1 |
|
Grupa: Dzēstās
| Man atkal bij tā! Braukāju ar veco CRYSLER Voyager busiņu, un domāju ka man vajag ko citu, zināju ka gribu mazu, sportisku autiņu, mekleju pa ss.lv visadas markas un jau biju nosliecies uz celicu, bet tad jauka diena iegaju pie hondam un ieraudzīju preludi, un tad man nāca apskaidribas brīdis " Es pirkšu šo auto" Tikai vajadzēja atrast, sakarigu mašīnu, pa sakarigu naudu!! Tad pec kadam 5 dienam, sežot ss.lv atradu ka LIEPĀJĀ ir viena kura man iepatikās, tad izdomaju ka jābrauc paskatīties viņa, pl. bij jau kādi 20.00, sarunaju ka kads mani aizvedis, un ta ap kadiem 22.30 es vinju ieraudziju un teicu ta bus mana!!! Brālis kā jau mehāniķis visu izložņaja un izskatījas un teica ka ir OK!! tad nu visu sarunajam , ka perku vinju, rīt no rīta ar pirmo autobusu braukšu uz Liepāju un tad viņu parakstīsim!!!! Vakrā atpakaļceļš no Liepājas un nakts gan bij smaga Jo nevareju izmest domas no galvas ārā Līdz pienāca nākama diena, pagāja paris stundas un auto bij mans :):):) Braucot jau no Liepājas ar savu jauno auto, izbaudīju visu kas vien bij iespejams, bet tad kad iebraucu riga, jutu čota kautkas smird, un sapratu ka tas ir bremzes, ķilē iekša, biju jau drausmīgi sabēdajies, ka esmu nopircis kautkādu S... , tajā pašā diena nomainīju visus kulučus, exīpašnieks bij iedevis līdzi!!! Bet tad laikam ejot un braukājot es sapratu, ka ar šo mašīnu es neesmu iegrābies, jo pagaidām man viņa kalpo ļoti labi!!! Nu jā vienīgais kas man ir tās ir arkas :D:D Pa retu reizīti kādas buksītes, kas piederas pie lietas Ar laiku jau bus kautkādi papildinājumi
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Svētdiena, 26.04.2009, 15:33:15 | Ziņojums # 2 |
|
| nu beeet skaisti, ko lai saka
|
| |
|
|
| Meriks | Datums: Svētdiena, 26.04.2009, 17:25:32 | Ziņojums # 3 |
|
| PAR arkaam! es tikko tiku galaa ar savaam arkaam murgs kkads.. lai kko dabuutu sakariigu ko ielikt vietaa.. japakaras... staigaajot apkaar ieraudziiju ka aizmugureejai labajai ir liidziiba ar kr prieksheejo.. amats rokaa... nopirku sakariigu priekshejo spaarnu.. (ko dabuut ir 100x vieglaak kaa pakaleejo) un tad saakaas metinaashana.. izgriezu kaadus 10 cm un meeeginaaju likt prieksheejo vietaa.. bet bik kkas ne taa.. priekshejaa bik garaaka un lezenaaka.. vajadzeeja bik pagraiziit bet beigu beigaas sanaaca tiiri ok pats paarkraasoju visu apkaart un tgd gaidu kad meistars bik pielabos lakojumu.. un tad varees gaazst kaadus 10 gadus droshi.. :))
|
| |
|
|
|
|
| Administrators | Datums: Pirmdiena, 27.07.2009, 23:44:17 | Ziņojums # 5 |
|
Colonel
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 166
Statuss: Offline
| oo, nice to hear.. pateicoties Hariitim, man izspiedeejgultnis atrasts.. pieljauju domu, ka buushu uz ritenjiem riit vai veelaakais pariit!! Wiii....
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Otrdiena, 28.07.2009, 19:10:48 | Ziņojums # 6 |
|
| SUPER
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Otrdiena, 28.07.2009, 19:11:46 | Ziņojums # 7 |
|
| bet galvenais, ka es vainiigs pie taa ka gofra caura , kautgan pats ar savu autinu tev nopakal braucu
|
| |
|
|
| Hariiic | Datums: Otrdiena, 28.07.2009, 21:54:46 | Ziņojums # 8 |
|
| Ne jau tu edy pie ta esi vainīgs Vienmēr laipni izpalīdzēt ar DETAĻĀM
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Otrdiena, 28.07.2009, 23:20:15 | Ziņojums # 9 |
|
|
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Sestdiena, 01.08.2009, 11:28:28 | Ziņojums # 10 |
|
| bēt....eu, šodien braucu uz laukiem, paņemšu to aizsargu tavai ludei priekš kolektora doon't wory beeeeee haaappyyy
|
| |
|
|
| Hariiic | Datums: Trešdiena, 10.03.2010, 12:02:54 | Ziņojums # 11 |
|
| thank You  Pievienots (10.03.2010, 12:02:54) --------------------------------------------- Nu tātad, kā jau puse zin, ka mašīna man bija nolikta malā uz kādu ilgu laikumotora dēļ,bet paldies dievam tagad viņa rūc Tākā pirmstam ļotiinteresējos vai prelūdei der motors no accord un neviens nevarēja padalīties informācijā, tad tagad es varu pateikt ka der no accord cc7 laikam ar MOTORA kodu F20Z1. pameklēšu vēlak kādu bildi, liekas ka bij mašīna bezmotora bij nofočēta! nākamais man jāķeras klāt arkām, ko jau es saku gadu :D:D Bet kam negadās. Pēc šodienas nobrauktajiem km man dun galva, sporta bundulis nedar uz šosejas , ceru šodien nomainīt. P.s. pie error code piemetīšu piezīmi.
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Piektdiena, 13.08.2010, 17:04:07 | Ziņojums # 12 |
|
| auto pārdots, tēma slēgta....
|
| |
|
|