Cau visiem! nu arii es izleemu uzrakstiit savu mazo staastinju. viss saakaas ar preludi 4 gen. nezinaaju neko par to masiinu, vienkarsi iemileejos! Noleemu ka vajag pameeginat. Visi pazini atsaka mani, tipa nevajag, bus dargi apkopee, loti retas detalas un tt… bet mani loti gruuti paarliecinaat un peec kadaam divaam nedelaam es iegaadaajos sev super sexiigu 94 gada ar 2.0 dzineeju, jo domaaju ka pareejie (2.2 un 2.3) daudz pateree. Protams tagad es buutu paneemis 2.2 vtec
Viss bija gandriiz perfektaa stavoklii un neprasiija nekaadus ieguldiijumus. Uzreiz pieregistreejos preludeklubs.lv majaslapaa. Nu tad bija ziema, bija diezgan garlaiciigi, jo uz ielaam reti vareeja sastopt preludistus. Bet braukt pa sniegu ar preluudi bija reaali patiikami! Peec tam bija pavasaris, iegaadaajos citus discus ar vasaras riepaam, kas bija pa kabatu
Uzstaadiiju sporta gaisa filtru un keros pie muzikas. Nu visu pareejo juus, cieniitie lasiitaaji vareejat redzeet kkada no PP tisinaam vai vel citur. Kkur septembrii ar sievu noleemam braukt uz UK un biju piespiests paardot savu preluudi labi ka atradaas labs pirceejs (cerams driiz arii paradiisies muusu klubaa). Un peec kadas nedeelas uzzinaaju kaa ar UK nekas nesanaaks… nu ko, nez kaapeec paneemu sev audi A6 2.4 quattro.
Neko sliktu par to nevaru teikt iznemot lielu pateerinu un loti dargas spareparts… un braukt ar to automobile bija loti garlaiciigi… gandriiz menesi es biju braukaajis ar to, kameer neatradu pirceeju un uzreiz nakamaa dienaa devos uz Lietuvu peec 5 gen ludinjas. Jo prelude ir ka diagnose! Vienu reizi pameegini vairs neapstaasies!
Nu vot, piektdien no riita es ar draugu devos uz Vilniusu. Kadas 4 stundas mees braucam liidz noteiktai vietai un vel peec kadas stundas es jau sedeeju pie sutures savaa jaunaja mazulitee ar pietiekami jaudiigo dzineeju! Pa celam vel paneemu paaris alus pudeles no lietuvas (15 gb) )) un mees ravamies uz dzimteni! Pa lietuvu braukt bija patiikami, nekaadas policijas un tam lidziigo nebija, bet uzreiz Bauskaa mani aptureeja celu policija it kaa par aatruma paarsniegsanu (68 km/h) pienaaca viens no viniem un dialogs izklausaas piem taa:
-labvakar, kaapeec vel neibrauci no pilseetas, bet jau paarsniedz aatrumu?
Atbildeeju:
-prieksniek, tikko nopirku auto, baigi jaudiigs, nejuutu aatrumu un tt
-bet kas tev, spidometrs nestaadaa?
-nu ja. – atbildeeju
-labi, ieprieks sodi bija?
-ne..
-juusu tiesiibas un tehnisko luudzu.
Es vinam iedevu visu ko prasiija un vins devas uz savu masiinu. Pec kadaam 5 minuteem pienaaca otrais:
-kur ir apdrosinaasana?
-kaada apdrosinaasana? Tikko nopirku auto, re, viss ko man iedeva.
-bet kaa tad juus bez apdrosinaasanas?
-neko nezinu! Man latu nav, ir 20 Ltl, varam ko sarunaat?
-nu pagaidiet veel luudzu.
Un vins devas pie sava koleeg’a.
Gaidiiju vel 10 minuutes un beidzot man atnesa papiiru uz kuras bija rakstiits: P. Bobrovs datums, laiks, cela virziens, 68 ais kilometrs gaaja pa cela apmalu BEZ ATSTAAROTAAJA!!!
Tas bija vienkaarsi bridinaajums, nekaadu sodu un tam lidziigo! Un vel uzdavinaaja man octa atstaarotaaju un noleema laimiigi celu! Es devos padziit savu draugu, kurs gandriiz jau liidz Iecavai ticis. UN kkur pie Iecavas man sapliisa riepa. Un man nacaas mainiit to pilnaa tumsaa, vel bija lietus un tt. Bija nepatiikami… bet beigu beigaas esmu maajaas un dzeru lietuvas balto alinju ar loti gaisaam domam par manu ludinju…
turpinaajums sekos…