Nu ta 36 stundas atpakalj tumashaa nakts melnumaa manaa iipashumaa nonaaca luuk kas - honda prelude 2.0 , 1991 gada modelis .
Itkaa viss notika tikai uz cilveeka uzticeshanos un pa telefonu ko runaajaam taa tas arii palika . Pats straadaaju riigaa bet dziivoju ventspilii un treshdienas vakaraa atbraucot maajaas bija pienaacis tas briidis kad jaabrauc pakal peec hondas un devos celjaa . . .
Iebraucam lauku vienseetaa skatos jaa - staav mana naakamaa masiina . . .
nu neko biju diezgan noguris un daudz neko nerunaajot paspiedaam rokas un devos maajaas .
Ceturdienas riits -
Atpuuties pamodos nu jaaiet skatiities kas ir kas . . .
no saakuma papeetot jaa nu ir shaadi taadi vizuaali defektinji nu nekas iipashs bet buus kur roku pielikt un visu dienu pavadot kopaa ar preludi sapratu ka shis ir kkautkas loti interesants un ne taads kaa vairums ielaas braucosho auto un sajuutas ir diezgan patiikamas .
Lai arii pirms preludes biju diezgan negatiivi noskanots pret japaanju auto shis paveersiens man lika mainiit savu priekshstatu par japaaaniem un es domaaju ka ar sho auto veel buus LOTI daudz dazaadu piedziivojumu un jauku atminju ko taalaa taalaa naakotnee atcereeties .
Te buus paaris bildes
UN TURPINAJUMS SEKOS