|
Skaistumkonkurss!!!!
|
|
| dev_hdd | Datums: Otrdiena, 22.07.2008, 22:32:57 | Ziņojums # 16 |
|
Grupa: Dzēstās
| Quote (brknz) es domaju mana vareja pretendeet nedelju atpakalj! biggrin bet tagad ir 16 diski un 55 riepa wacko Tu viennozimigi vareji braukt savu atradit - tiesham konfekte, patreiz man nav zinama neviena tik laba stavokli. Tikai sakarto lukturus un bus OK. Added (22.07.2008, 22:20:24) ---------------------------------------------
Quote (themarchello) vairs nav laika ZULLIK.. aizsuutiiju muusu 3 mashiinas. 1, 3 un 5 GEN.. Tad redzees, ja buus 3 eiluugumi, tad VISAS, ja 2vi tad 1 un 5 GEN HMM interesanti a kur paliek IV un III gen, vai tava auto kataloga un kluba biedru saraksta domine tikai I un V ??? Un pec kadiem kriterijiem tu noteici dalibniekus? Kautka atklatu balsosanu neesu nekur redzejis. Added (22.07.2008, 22:32:57) ---------------------------------------------
Quote (themarchello) Abas mashiinas buus STOCK mashiinas.. Tuunetaas preluudes veel nevienam nav gatavas. gaidiisim un naakamgad [piedaliisimies atkal.. Hello Mari mums ir V gen ATS kas ir krietni smukaka STOCK varianta par parastu VTI, ja tu macetu pareizi runat to dzeku no Madonas mierigi varetu sarunat.
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Otrdiena, 22.07.2008, 23:15:01 | Ziņojums # 17 |
|
| un es vēl zinu vienu IV Ludi, kas būtu okey tieši priekš šī pasākuma. mašīnai nav jābūt stockam nekādā gadījumā. p.s. izlasiet kārtīgi - kāds mašīnu konkurss būs!!! AUTOKLUBU STILĪGĀKO AUTIŅU IZSTĀDE! tāda lūk nominācija. tā tas ir formulēts. palasiet paši 
|
| |
|
|
| edis | Datums: Otrdiena, 22.07.2008, 23:21:35 | Ziņojums # 18 |
|
| mayday lude?
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Otrdiena, 22.07.2008, 23:24:10 | Ziņojums # 19 |
|
| manuprāt šī ceru, ka jums rāda....
|
| |
|
|
| edis | Datums: Otrdiena, 22.07.2008, 23:27:01 | Ziņojums # 20 |
|
| shii ventspilii maniita manliekas,vai baigi liidziiga nju shii buutu godam!!
|
| |
|
|
| dev_hdd | Datums: Otrdiena, 22.07.2008, 23:28:20 | Ziņojums # 21 |
|
| Quote (Angel) manuprāt šī wink ceru, ka jums rāda.... Attachments: 0348401.jpg(26Kb) Perfekti un plusa vel V gen ATS no Madonas, seksigi sarkana, ar smuku prieksejo lupu. JDM migliniekiem, nosedinata un ar pareizajiem ljitakiem, takshto mums jau butu ko paradit. Nebus nekads kosmos, bet bus gaumigi.
Ziņojumu laboja dev_hdd - Otrdiena, 22.07.2008, 23:29:29 |
| |
|
|
| Angel | Datums: Otrdiena, 22.07.2008, 23:28:45 | Ziņojums # 22 |
|
| reku vēl -> jā, Ventspils Artūra Lude. es neko nesaku, bet tūnings kvalitatīvs (nav kaut kāds LV kantoru garadarbs) un turklāt to tiešām var saukt par Stilīgu Auto. 
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Otrdiena, 22.07.2008, 23:29:32 | Ziņojums # 23 |
|
| Quote (dev_hdd) Perfekti un plusa vel V gen ATS no Madonas, seksigi sarkana nosedinata un ar pareizajiem ljitakiem, takshto mums jau butu ko paradit. Nebus nekads kosmos, bet bus gaumigi. jā, par Madonas sarkano es arī ar visām 4rām PAR!!!!
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Otrdiena, 22.07.2008, 23:31:16 | Ziņojums # 24 |
|
| bet diemžēl.... mūsu domas te neko nevar ietekmēt. ja tiks teikts, ka viss - par vēlu. nu sorry - mēs jau ar Edmundu to pirmdien kafejnīcā teicām, ka to Madonas čali vajag noteikti. tā kā par agrumu vai vēlumu te neiet runa.
|
| |
|
|
| edis | Datums: Otrdiena, 22.07.2008, 23:31:18 | Ziņojums # 25 |
|
| nju bljaaaa, kapeec mmuusu klubam tos stock vaidzeeja suutiit,shie buutu izdeaali, a tagad jagaida nakamais gads
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Trešdiena, 23.07.2008, 00:08:12 | Ziņojums # 26 |
|
| Klau.. Man bija 24h laika lai atrastu 2vus daliibniekus.. Zvaniju arii Madonas dzekam.. teica ka ludei ir nonjemti ljitaki un nav gatavs braukt, taa ari atbildes zinju laiciigi nedeva.. Un shis topiks jau staaveeja kaadu laiku.. visi sarosaas jau tad, kad pieteikumi jau aizsuutiiti.. ko juus njematyies.. kad jautaajums ir aktuaals, neviens neuzsakta par vajadziigu izteikties.. kad viss jau noticis, tad visi gudri runaataaji.. bu bu bu... //buus shoreiz 2vas ludes STOCK.. un izleemu par to, kuras suutiit peec Bowlinga.. kad cepaam galju.. takaa nevareetu teikt, ka visu es tik uz savu galvu...
|
| |
|
|
| xedgars | Datums: Pirmdiena, 04.08.2008, 14:11:12 | Ziņojums # 27 |
|
| Šobrīd pēc neoficiālās info izskatās, ka mūsu dzeltanais gandrīz retro auto būs ieguvis 2. vietu
|
| |
|
|
| Happy | Datums: Pirmdiena, 04.08.2008, 17:23:06 | Ziņojums # 28 |
|
| Njā tieši ta Mārios nav vainīgs, jo es visu organizēju kopā ar Vinju un man terminji spieda, tur bijajādomā laicigi, citadi vispār nebutu musu klubs apstiprināto sarakstā, turklāt nevienam organizatoram nepatīk ja kāds kavejas. Un vispār preludeclub nopelnija godpilno 2tro vietu.Un par stock bija doma tada lai pārstavetu savu klubu butu acton - pirmā un pedejā gjenerācija jeb kā izskatijā evalūcijas sakumā un kā beigās!! Tie kas domu neuztvēra, diemžēl pashi vainīgi!
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Pirmdiena, 04.08.2008, 20:02:59 | Ziņojums # 29 |
|
| Dienas Prieks! par to, ka beibreisingā ir arī kāds domu uztveršanas meistars. +++
|
| |
|
|
| brknz | Datums: Trešdiena, 06.08.2008, 19:38:54 | Ziņojums # 30 |
|
| a kur kaada bilde no pasaakuma!?
|
| |
|
|