SEASON OPEN
|
|
edy333 | Datums: Piektdiena, 13.07.2012, 16:05:17 | Ziņojums # 16 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
Statuss: Offline
| buushu es, mārtiņš un renchuxx bet mees uz vakaru!
|
|
| |
Delux | Datums: Piektdiena, 13.07.2012, 20:09:42 | Ziņojums # 17 |
Major general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 388
| man būs vēl +1 Šodien pirms gulēt iešanas visi pielūdz laikapstākļu dievu lai tas mākoņus pūš tālāk prom un tiekamies rīt!
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
Modzho | Datums: Piektdiena, 13.07.2012, 20:20:47 | Ziņojums # 18 |
Major general
Ziņojumu skaits: 327
| Es pat "Ādiņu" uztaisīju
Drive it like you STOLE it!
|
|
| |
Tumsa | Datums: Piektdiena, 13.07.2012, 21:15:11 | Ziņojums # 19 |
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| Es varētu būt uz afterparty... šodien aizvedām visu aparatūru, puse esam apstrādājuši.. kr4 sazvanīsimies )
|
|
| |
Bigal | Datums: Piektdiena, 13.07.2012, 23:49:23 | Ziņojums # 20 |
Colonel general
Ziņojumu skaits: 935
| Tumsa, Vienalga mīkstais
Vakarā bez aliņa nerādies.
Ride or Die
|
|
| |
themarchello | Datums: Sestdiena, 14.07.2012, 08:13:58 | Ziņojums # 21 |
Generalissimo
Ziņojumu skaits: 608
| Lietus netraucē spēlēt Peintbolu.. galvenais lai kājas siltas!!! Peec tam jau uz T47. Izsildiisim kaulus!!! Tiekamies pie RigaPlaza. Mekleejam UF-88!
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
|
| |
Tumsa | Datums: Pirmdiena, 16.07.2012, 01:38:13 | Ziņojums # 22 |
In the project..
| Lielākā atšķirība no citu gadu atklāšanām ir tā, ka sākot no šī gada Preludesklubs.lv ir atguvis savu otro elpu, kura, mūsuprāt, ir ļoti svarīga lai iegūtu vēl jo labākus rezultātus nākotnē. Paldies visiem kas atbrauca! Themarchello vadībā tapa šedevrs, kuram viņš bija gan arhitekts, inženieris un vienkāršais strādnieks. Visi pārējie arī ar dažādiem ieteikumiem un trīsstāvīgiem uzmundrinājumiem gan palīdzēja gan traucēja viņa radošo izpausmi. (šeit es domāju sevi un Madaru) Rezultāts kā vienmēr labs, jo visi klātesošie šķērsoja šo cilvēka un daba simbiozes kopproduktu (ar dažiem izņēmumiem) (Runāju par peinbola parku un lietu) ° Dažiem arī "gadījās" )) nosponsorēt latvijas valsts policiju, tāpēc atbalstīsim viņu, un jūs jau zināt.... Kontiņš te: LV63HABA0551022596973 ALANS ŠULCS
Neskatoties uz ne visai labvēlīgo laika prognozi un mākoņaino rīta cēlienu, diena tomēr izvērtās skaista un vakars pavisam silts, nakī līstot mums jau bija vienalga...
Officiālās atklāšanas atskaņas gan jau būs pēc kāda laika, kad kaimiņš atklās šampanieša korķus savā pagalmā.. Nedaudz atpūtušies ar slāpes veldzējošiem dzērieniem un šoreiz bez "interesantā šašlika", bija tikkai parastais kā arī citas uzkodas pēc peintbola, devāmies aplūkot viens otra veikumus ar saviem auto un apspriedām plusus un mīnusu...
Nedaudz pirms pusnakts devāmies kolonnas braucienā iekarot Vecrīgu... Māris kā Gids Gideons, vecrīgā, atstāstīja senas teikas un patiesus notikumus. Veiksmīgi sasnieguši finišu krodziņā "SPOT", un ar patīkama noguruma sajūtu devāmies pie bāra Daži vakara gaitā sagura aizvien vairāk..
Baaa.. nevaru atrast savu USB vadu.. ((
|
|
| |
themarchello | Datums: Pirmdiena, 16.07.2012, 08:31:13 | Ziņojums # 23 |
Generalissimo
| Miilzu paldies tiem kas palīdzēja visu saorganizēt.. Pasākums izdevās uz visiem 100%!
Neaizmirtam arii interesanto ACCORD "iecelšanu" T47 pagalmā! Tas gan bija jāfočē!
AIRBAG-MAN lidošanu un sapīpinājienu no garāmbraucošās fūres!
Delux un Bigal air intake SWAPu utt..
IETEIKUMS: Izskatās ka aizsāksim tradīciju 1x vai 2x mēnesī braukt Prelužu kolonnas parādē pa Rīgu (uz Vecrīgu vai kādu Bowlingu). Runājot ka esot baigi forša sajūta!!!
JAUTĀJUMS: Kā patika Peintbols? Cik katram zilumi? Un vai tiešām peintbols ir tik sāpīgs cik runā (apgāzīsim stereotipus ar mūsu pieredzi!!!)
|
|
| |
Bigal | Datums: Pirmdiena, 16.07.2012, 09:48:46 | Ziņojums # 24 |
Colonel general
| Jā, za to man no filtra tagad ir sexīga skaņa. Tas mazliet liek aizmirst škrobi, par manu dzelteno papīru, kurš gandrīz atņēma manas tiesības vadīt auto..
Ride or Die
|
|
| |
Delux | Datums: Pirmdiena, 16.07.2012, 10:12:50 | Ziņojums # 25 |
Major general
Ziņojumu skaits: 388
| Zilumi nav, bet nezinu kā būtu ja apakšā nebūtu jaku vilcis
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
themarchello | Datums: Pirmdiena, 16.07.2012, 10:18:12 | Ziņojums # 26 |
Generalissimo
| Delux, es ar ar dzemperi apakshaa speeleeju.. tas ir labaakais variants.. karst gan ir.. bet ja traapa, juut bet nesap!! p.s. zilumu nav! Peintbols ir jaatkaarto!!! Gribeetaaji piesakaas [PM]!!! ja buusim vismaz 8 speeleetaji.. varam braukt uz 2h.. Rupji sanaak 10 ls no cilveeka!
|
|
| |
Bigal | Datums: Pirmdiena, 16.07.2012, 10:43:42 | Ziņojums # 27 |
Colonel general
| themarchello, Es 8 reizes izlaidīšu
Ride or Die
|
|
| |
Modzho | Datums: Otrdiena, 17.07.2012, 23:57:34 | Ziņojums # 28 |
Major general
Ziņojumu skaits: 327
| Pasaakums uz URRAAA!!! Zilumi no peintbola nav- laikam taa riktiigi nemaz netraapiija Paldies superiigajai trolejbusa vadiitaajai, un manai smagajai kaajai- tagad numura plaaksniite ir taisna Nosleegumaa- Jagermeister + Red Bull, un veel "karstaas" dejas SPOTaa Super- gaidu naakamo pasaakumu...
Pievienots (17.07.2012, 22:57:34) --------------------------------------------- Beidzot izdevaas augshupielaadeet bildes no sezonas atklaashanas pasaakuma. Te buus [img]http://failiem.lv/u/ttgndtf[/img]http://failiem.lv/u/ttgndtf
Drive it like you STOLE it!
|
|
| |
Tumsa | Datums: Trešdiena, 18.07.2012, 22:19:36 | Ziņojums # 29 |
In the project..
|
|
|