|
Atskats uz LHK DragRace "333"
|
|
| themarchello | Datums: Piektdiena, 26.09.2008, 13:01:07 | Ziņojums # 16 |
|
Grupa: Dzēstās
| Naruss vs Melna (video)
|
| |
|
|
|
|
| LITTLEDEVIL | Datums: Piektdiena, 26.09.2008, 15:07:58 | Ziņojums # 18 |
|
| edgars aiz sevis atstāja visus type R
|
| |
|
|
| PITBULLS | Datums: Svētdiena, 28.09.2008, 20:52:33 | Ziņojums # 19 |
|
| edgars aiz sevis atstāja visus type R ????????????????
|
| |
|
|
| edis | Datums: Svētdiena, 28.09.2008, 21:37:16 | Ziņojums # 20 |
|
| Quote (xedgars) Pasākums bija laabs Sveicieni Narusam par kausa iegūšanu Šada tipa pasākumā pats piedalījos pirmo reizi, pieredze iegūta No manas ludes tika izspsts viss, ko varēja izdarīt vienā vakarā pirms sacīkstēm un vērās vnk laaabi (liels paldies Maday par ieguldījumu un entuziasmu ) Startēju 5 braucienus, nevienu nenočakarējo un saslēdzos arī visos labi Vienīgi ar tiem pretiniekiem varēja paveikties nedaudz vairāk, bet tā jau laimes spēle Arī es tiku labāko 16niekā Paldies organizatoriem p.s. cerams, ka nākamājā šāda veida pasākumā manā rīcībā būs arī labāka tehnika edgar cepuri nost tavaa prieksaa,naakamgad buus man ar jameegina piedaliities
|
| |
|
|
| xedgars | Datums: Pirmdiena, 29.09.2008, 10:49:47 | Ziņojums # 21 |
|
| Quote (PITBULLS) edgars aiz sevis atstāja visus type R ???????????????? vnk bija tāda interesanta punktu skaitīšanas sistēma, līdzarto man nospīdēja 
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Pirmdiena, 29.09.2008, 10:57:01 | Ziņojums # 22 |
|
| Quote (themarchello) Naruss vs Melna (video) ha, nez kapēc nav video, kurā šitas bija otrādāk? jo kvalifikācijas braucienā viņa bez piepūles Narusu salika. un pusfinālā, ja nebūtu nočakarējusies ar ātrumiem, tad arī Naruss brauktu mājās
|
| |
|
|
| ONKYO | Datums: Pirmdiena, 29.09.2008, 11:24:44 | Ziņojums # 23 |
|
| Ai sievietes, sievietes!!!  Added (29.09.2008, 11:24:44) --------------------------------------------- Gribēju vēl piebilst, ka es ar zaudēju Akordam, kuru varēju izlikt, bet tas vēl nenozīmē, ka esmu ātrāks!!! 
|
| |
|
|
| xedgars | Datums: Pirmdiena, 29.09.2008, 11:45:08 | Ziņojums # 24 |
|
| Quote (Angel) pusfinālā, ja nebūtu nočakarējusies ar ātrumiem, tad arī Naruss brauktu mājās kas būtu, ja būtu..... tāpēc jau tās ir sacīkstes, kur cilvēciskajam faktoram arī ir diezgan liela loma.... kāpēc nav kvalifikācijas video ---> jo fināls bija svarīgāks 
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Pirmdiena, 29.09.2008, 11:55:12 | Ziņojums # 25 |
|
| Quote (xedgars) kas būtu, ja būtu..... tāpēc jau tās ir sacīkstes, kur cilvēciskajam faktoram arī ir diezgan liela loma.... wink kāpēc nav kvalifikācijas video ---> jo fināls bija svarīgāks cool neapstrīdu, sports ir sports. un tāda veida sacensības tāpēc arī ir nežēlīgākas, jo pie mazākās kļūdas, tev netiek dota iespēja kaut ko labot. vnk - brauc mājās.
|
| |
|
|