|
Streetrace
|
|
| xedgars | Datums: Piektdiena, 20.06.2008, 09:04:50 | Ziņojums # 16 |
|
Grupa: Dzēstās
| Quote (Deivids) Kad buus nakamais streetrace? tgd laikam sanāk, ka 26.06.2008.
|
| |
|
|
| Deivids | Datums: Piektdiena, 20.06.2008, 20:46:32 | Ziņojums # 17 |
|
| Quote (xedgars) Quote (Deivids) Kad buus nakamais streetrace? tgd laikam sanāk, ka 26.06.2008. Pie spices?
|
| |
|
|
| Kristaps | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 09:34:00 | Ziņojums # 18 |
|
| Rītvakar tiekamies 22:30 pie LULU picas, kas atrodas pie Viadas pirms Lidostas viadukta! Added (27.06.2008, 09:34:00) --------------------------------------------- Vakar džeki atkal labi pamērijās! 
|
| |
|
|
| DimanC | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 09:38:43 | Ziņojums # 19 |
|
| nja, žēl, ka no Preludistiem tik maz bija [2.2. nevienu neredzēja ] bet respekt tiem, kas bij. xedgars - vai tiešām man vajadzēja vēlreiz ar Tevi skrieties [Angel uzbļāva, ka man esot vajadzējis ļaut revanšēties ] VAI TIEŠĀM PRELUDE ĪPAŠNIEKUS NEINTERESĒ, VAI VAR IZKOST JAUNO TYPE-R SIVIKU, VAI 2.3. IET LABĀK PAR 2.0, KURĀ ROBĀ VAR AIZIET GARĀM MELNAM EF SIVIKAM, utml.? tā ir laba iespēja samērīties, patarkšķēt vai vienkārši paburzīties NU ATBRAUCIET, PĀRI JUMS NEVIENS NEDARĪS, GAIDAM CIEMOS! next event - afer 2 weeks.
Ziņojumu laboja DimanC - Piektdiena, 27.06.2008, 09:41:53 |
| |
|
|
| xedgars | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 10:43:41 | Ziņojums # 20 |
|
| Quote (DimanC) xedgars - vai tiešām man vajadzēja vēlreiz ar Tevi skrieties [Angel uzbļāva, ka man esot vajadzējis ļaut revanšēties ] Domāju, ka tam īpaša jēga nebija, varbūt izdotos atstarpi samazināt par kādu pus korpusu Šie pēc tam teica, ka es startā esot baigi nospolējis, kaut arī pats to īpaši nejutu p.s. Piekrītu DimanCam. Sarosās arī 'preludes, pasākums diezgan jautrs un arī ar parasto 2.0 var paskrieties Laiks arī manuprāt diezgan piemērots un 4dienas vakarā laikam jau nekādi dižie darbi vienmēr nevar būt. Pie mums Latvijā sezona jau nav nevamz tik ilga.... Šaubos vai tiks rīkotas īpašas skriešanās tikai ludēm, jo paskrieties var arī ar pārējiem hondistiem Tā kā neraustamies un pēc divām nedēļām ceru uz lielāku atsaucību no mūsu puses 
|
| |
|
|
| DimanC | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 11:18:26 | Ziņojums # 21 |
|
| Quote (Deivids) Pie spices? Tu biji?
|
| |
|
|
| Kens | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 17:22:29 | Ziņojums # 22 |
|
| Es biju, bet maskējos ar civic un vispār man bija nelāga oma, tapēc ar nevienu nerunāju, just looki'n !!!! Bija tiešām ok it īpaši sākums ar aizdošanos līdz turienei, bij ko turēt un man ar pārsteidza ka nebija prelūdes!!!! C'mon... Prelude, power of dream!!! Ceru uz nākamo pasācienu ripot ar savu Vienīgi.... hmmm, laikam būs bez T/A un apdrošināšanas, pēc remonta visam nauda nepietika :D:D:D:D
|
| |
|
|
| edis | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 19:46:25 | Ziņojums # 23 |
|
| nju ja juus zinaatu kaa es gribeetu aizbraukt, bet man nesanaak dabuut savu ludi uz pekaam
|
| |
|
|
| DimanC | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 19:46:35 | Ziņojums # 24 |
|
| Quote (Admirals) Vakar bija jautri respect tikai es apšokejos kā Xedgara prelude iet wacko tātad manējā neiet angry es jau neko sliktu par Tavai meitenei negribu vēlēt, bet skrienoties vajag atstāt viņu šosejas malā - tie 50+ kg tomēr daudz ko izšķir, jo svar ziņā jūsu Ludes ir gandrīz vienādas [ja nemaldos, V ar 2.0 ir pat nedaudz vieglāka nekā IV ar 2.3..]
|
| |
|
|
| xedgars | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 19:46:45 | Ziņojums # 25 |
|
| Quote (DimanC) es jau neko sliktu par Tavai meitenei negribu vēlēt, bet skrienoties vajag atstāt viņu šosejas malā - tie 50+ kg tomēr daudz ko izšķir, jo svar ziņā jūsu Ludes ir gandrīz vienādas [ja nemaldos, V ar 2.0 ir pat nedaudz vieglāka nekā IV ar 2.3..] Es jau arī pēc tam balastu paņēmu Divas reizes vilku ar līdzbraucēju un alēniem šim kabatā 
|
| |
|
|
| Admirals | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 19:46:55 | Ziņojums # 26 |
|
| Mēs ar tevi Lūsi vēl tiksimies, kad balastu atstāsim laikā un kad man sajūgs neslīdēs, tad tu tikai redzēsi manu PlayBoy zaķi, kas atrodās uz bagažnieka...
|
| |
|
|
| xedgars | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 19:47:05 | Ziņojums # 27 |
|
| Quote (Admirals) Mēs ar tevi Lūsi vēl tiksimies, kad balastu atstāsim laikā un kad man sajūgs neslīdēs, tad tu tikai redzēsi manu PlayBoy zaķi, kas atrodās uz bagažnieka... Sarunāts ielikšu sev taisno trubu un skaļi rūkšu !!!
|
| |
|
|
| Admirals | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 19:47:15 | Ziņojums # 28 |
|
| Nē neliec to troksni, laigan man vienalga, tāpat kad būšu piekšā es nedzirdēšu p.s. kāds tad finišā bija tas gala ātrums km/h ?? Es neredzēju jo skatijos dabā 
|
| |
|
|
| xedgars | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 19:47:25 | Ziņojums # 29 |
|
| Quote (Admirals) Nē neliec to troksni, laigan man vienalga, tāpat kad būšu piekšā es nedzirdēšu p.s. kāds tad finišā bija tas gala ātrums km/h ?? Es neredzēju jo skatijos dabā par to troksni es jau ar vēl tik domāju, arī jau nav nekāds lētais prieks... es jau arī it kā lūrēju uz tahometru un ceļu bet cik atceros, tad laikam kādi 130 - 140 km/h toč bija a varbūt arī nē.... jāpajautā stūrmanim 
|
| |
|
|
| Admirals | Datums: Piektdiena, 27.06.2008, 19:47:35 | Ziņojums # 30 |
|
| Gadijumā nebija jau 3 ātruma beigas, tad gan toč varētu būt kādi 140km/h un vairāk!
|
| |
|
|