|
Par PreludeClub Atklāšanas pasācienu...
|
|
| xedgars | Datums: Svētdiena, 15.06.2008, 21:20:37 | Ziņojums # 91 |
|
Grupa: Dzēstās
| Quote (Angel) normāli papļāpājām, kamēr tu gulēji! tongue šon normāli izgulējos, tas gan + izņēmu maģīti no mašīnas, lai varētu uz garantijas remontu aizstiept + biju patrenēties, bet grūti gan šodien gāja,, nez kāpēc 
|
| |
|
|
| ellish | Datums: Svētdiena, 15.06.2008, 22:18:47 | Ziņojums # 92 |
|
| Quote (Angel) un pēkšņi skatamies spoguļos, ka pa ielu starp mašīnām ar pudeli rokā planē tas čalis sarkanajā jakā un baltajās biksēs (kas vislaik Ufo$Fredi slēdza laukā no rīta). mēs gar zemi no smiekliem. nez ko šis tur pastaigājās starp joslām.... Khm, khm.. man tai mirklii gandriiz sirds apstaajaas.. iedomaajies, peekshni durvis valjaa & kaada roka ar Dzhinu iekshaa Tip, iedzeriet, kameer sarkans.. Peec tam liidz asaraam iereeceem Un vispaar - FORSHIE CILVEEKI JUUS VISI!!! Paldies par lielisko pasaakumu!!! Angel, bija taads prieks pie Riigas atkal satikt BMW - taada kolloniiga sajuuta atkal bija 
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Svētdiena, 15.06.2008, 22:21:58 | Ziņojums # 93 |
|
| Quote (ellish) Angel, bija taads prieks pie Riigas atkal satikt BMW - taada kolloniiga sajuuta atkal bija vajadzēja mums turpināt sekot. Mēs pēc tam satikām vēl divas Ludes un uzrīkojām neoficiālu Afterparty ar kārtīgu papusdienošanu sākumā un pēc tam - vazāšanos lietū pa stāvvietām, jaunu biedru vervēšanu un visādām citādām jautrībām :D
|
| |
|
|
| dev_hdd | Datums: Svētdiena, 15.06.2008, 22:31:59 | Ziņojums # 94 |
|
| Quote (Angel) vajadzēja mums turpināt sekot. Mēs pēc tam satikām vēl divas Ludes un uzrīkojām neoficiālu Afterparty ar kārtīgu papusdienošanu sākumā un pēc tam - vazāšanos lietū pa stāvvietām, jaunu biedru vervēšanu un visādām citādām jautrībām Nebij nevainas - man patika Lusis pasta 
|
| |
|
|
| xedgars | Datums: Svētdiena, 15.06.2008, 22:35:02 | Ziņojums # 95 |
|
| Quote (dev_hdd) Nebij nevainas - man patika Lusis pasta biggrin biggrin biggrin biggrin es patiku arī tai meitenei pastā p.s. tika jautri pavadīts laiciņš
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Svētdiena, 15.06.2008, 22:36:03 | Ziņojums # 96 |
|
| Quote (dev_hdd) Nebij nevainas - man patika Lusis pasta Lūsis ar atbalsta grupu! man tak ir arī video, kā jūs uzbrukāt Prelūdistēm tām abām bet te jau laikam nevar ievietot 
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Svētdiena, 15.06.2008, 22:36:54 | Ziņojums # 97 |
|
| Quote (xedgars) es patiku arī tai meitenei pastā nu to mēs arī pamanījām!
|
| |
|
|
| edis | Datums: Svētdiena, 15.06.2008, 22:40:49 | Ziņojums # 98 |
|
| spams jau labs mees 3 pa kaadaam 5 lapaa
|
| |
|
|
| DimanC | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 08:05:09 | Ziņojums # 99 |
|
| viss vīkends pasākumos, jāsāk atgūties vispār pievienojos vairākumam [tas man netradicionāli ] un saku, ka atklāšanas pasākums arī cilvēkam no malas [3 aģentiem no LHK ] BIJ ĻOTI LABS. visas bildes vēl neesmu paguvis apskatīties, bet dažas no Cipāna aparāta man patikās ļoti 
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 08:17:59 | Ziņojums # 100 |
|
| Quote (DimanC) visas bildes vēl neesmu paguvis apskatīties, bet dažas no Cipāna aparāta man patikās ļoti vot nesaprotu, kas tev te patīkās. Ja vēl būtu bildējis, kad man īsās biksiņas bija kājās, nevis garie džinsi...
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 08:21:42 | Ziņojums # 101 |
|
| un vispār - šito uz desktopa. 
|
| |
|
|
| DimanC | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 09:15:14 | Ziņojums # 102 |
|
| Quote (Angel) vot nesaprotu, kas tev te patīkās. Ja vēl būtu bildējis, kad man īsās biksiņas bija kājās, nevis garie džinsi... neatceros.
|
| |
|
|
| rikarrdo | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 09:21:30 | Ziņojums # 103 |
|
| Pasākums bija ok, žēl, ka nesnāca ierasties no paša sākuma, bet izskatās, ka daudz arī neko nenokavēju, jo ierados pasākuma karstākajā brīdiī Nākamājā tusiņā obligāti jāpārdomā jautājums par paiku un šmigu, labi, ka biju līdzi paķēris bļodu šašliku..., no rīta gan sanāca iztikt ar sulas paku un cepumiem
|
| |
|
|
| Angel | Datums: Pirmdiena, 16.06.2008, 09:56:33 | Ziņojums # 104 |
|
| +1 Rikarrdo.
|
| |
|
|