|
Lukturi
|
|
| _TakeR_ | Datums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 11:00:59 | Ziņojums # 16 |
 Lieutenant colonel
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 140
Statuss: Offline
| WTF - nesapartu.. vari uzrakstit krieviski, savadak nav nojausmas par ko iet runa....
Там где все провода, они все оборванны, и ты их даже вытянуть не можешь что бы посмотреть какой провод в какое отверстие в фишке вставлять. а с другой стороны, что бы уже фишку вставлять в могнитолу, там где дирки, там палки от спичек обломанные.
|
| |
|
|
| Bigal | Datums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 11:21:03 | Ziņojums # 17 |
|
Colonel general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 935
| Eu džeki, es pareizi saprotu? Tie ir ķip JDM lukturi?
Ride or Die
|
| |
|
|
| snobs | Datums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 11:35:06 | Ziņojums # 18 |
 Colonel
Ziņojumu skaits: 171
| Jap, jdm ar staru uz otru pusi
|
| |
|
|
| devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 11:48:58 | Ziņojums # 19 |
|
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| _TakeR_, ti osoba ne rastraivaisja,pomozhem tebje kak smozhem
|
| |
|
|
| Delux | Datums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 16:47:31 | Ziņojums # 20 |
 Major general
Ziņojumu skaits: 388
| _TakeR_, Tev jāsaprot, ka šajā gadījumā tādu cenu prasīja dēļ diskiem un riepām kas tam ir virsū, kā arī dzinējs ir labu naudu vērts (ja nav nojāts). Nu protams vai tas viss bija tādu naudu vērts, šaubos. Gribētos redzēt dzīvē tavu mašīnu, jo izklausās ka "kārtīgs" meistars uzdarbojies. Starpcitu varu aizdot uz skati švilpi tavam izpūtējam. Tikai pasaki kāds diametrs ir pašam bunduļa galam un kāds ir diametrs pie bunduļa pienākošajai caurulei.
Tumsa, Būšu godīgs Pirmo ludi ko braucu skatīties arī uzreiz nopirku. Bet tobrīd tā bija vienīgā 2.2 4gen kas tirgojās (neskaitot tavējo) un es jau vairs nevarējo nociesties, man vajadzēja ludi
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
Ziņojumu laboja Delux - Ceturtdiena, 20.09.2012, 16:51:10 |
| |
|
|
| Manderiins | Datums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 19:03:21 | Ziņojums # 21 |
|
Major general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 264
| Tumsa, man draugam ir Harley Davidson. arī nenormāls troksnis no izpūtēja. uz skati liek katlu beržamās metāla švammes. un lai nelido ārā, liek vēl papildus tādu metāla trubu, kuru piestiprina pie izpūtēja. tas varētu sanākt lētāk kā kaut ko mainīt.
Varētu būt smieklīgi TA, kad iedod lielos apgriezienos, tad sāk krist visādi brīnumi ārā! es laikam no smiekliem bikses pielaistu!
Dzer, Brauc, Pievienojies! :D
|
| |
|
|
| Emag | Datums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 19:16:47 | Ziņojums # 22 |
|
Major
Ziņojumu skaits: 85
| sorry benziinieku uz TA lielus apgriezienos neviens nelaizz,dizelim cita lieta ;)Quote (Manderiins) Varētu būt smieklīgi TA, kad iedod lielos apgriezienos, tad sāk krist visādi brīnumi ārā!
Peec efekta naak defekts :D
|
| |
|
|
| Delux | Datums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 19:56:47 | Ziņojums # 23 |
 Major general
Ziņojumu skaits: 388
| Auto izpūtējiem ir svilpes.. tās var nopirkt vai arī uztaisīt. Galvenā doma samazināt gaisa plūsmu no izpūtēja.
Tehniskajā uz skaņas pārbaudi ir trīs piegājieni. Katru reizi apgriezieni tiek uzspiesti augšā līdz 4,5k. Šogad trīs reizes gāju skati dēļ trokšņa, paveicās ja drīkst pats spiest gāzes pedāli (var mazliet nošmaukties :D)
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
| |
|
|
| Tumsa | Datums: Piektdiena, 21.09.2012, 09:42:48 | Ziņojums # 24 |
|
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| Quote (Emag) sorry benziinieku uz TA lielus apgriezienos neviens nelaizz,dizelim cita lieta ;) Laiž, pat saskāros ar to TA...Quote (Delux) . Šogad trīs reizes gāju skati dēļ trokšņa, paveicās ja drīkst pats spiest gāzes pedāli (var mazliet nošmaukties :D) Tad tev noveicās.. man pedāli spaidīja TA kungi. Quote (_TakeR_) Там где все провода, они все оборванны, и ты их даже вытянуть не можешь что бы посмотреть какой провод в какое отверстие в фишке вставлять. а с другой стороны, что бы уже фишку вставлять в могнитолу, там где дирки, там палки от спичек обломанные. Tagad viss skaidrs.. Jāceļ panelis nost un ar testeri jāskrien pa vadiem.. cākars...
Bet es Tev ticu, ka tu pacelsi šo auto - atkāpties tak nav vairs kur...
|
| |
|
|
| Emag | Datums: Piektdiena, 21.09.2012, 10:27:26 | Ziņojums # 25 |
|
Major
| Quote (Tumsa) Laiž, pat saskāros ar to TA...
tad jautaajums,ar kaadu auto tad laidi uz TA>? gaziku stolli?:D ar visaam masiinaam kas man ir bijushas TA neviens kraans man nav pie gaazes pedaala pieskaaries!
|
| |
|
|
| sparky | Datums: Piektdiena, 21.09.2012, 12:12:43 | Ziņojums # 26 |
 Major general
Ziņojumu skaits: 296
| Emag,tad sanak bremzes uz stenda ari pats parbaudi?
Ziņojumu laboja sparky - Piektdiena, 21.09.2012, 12:13:03 |
| |
|
|
| Tumsa | Datums: Piektdiena, 21.09.2012, 16:39:47 | Ziņojums # 27 |
|
In the project..
| Quote (Emag) tad jautaajums,ar kaadu auto tad laidi uz TA>? gaziku stolli?:D Toyota Celica VIPievienots (21.09.2012, 15:32:15) ---------------------------------------------
Quote (sparky) Emag,tad sanak bremzes uz stenda ari pats parbaudi?  Pievienots (21.09.2012, 15:39:47) --------------------------------------------- Manderiins, Jā ir tās saucamās svilpes, bet viņas parasti nāk komplektā ar pēdējo bunduli... Ja bundulis vecs, jeb kads kŗāns jau viņu ir pazaudejis, svilpi nopirkt nav nemaz tik lēti...
baigi jāder ārējam diametram + jāzin kādu vajag iekšējo, jo var gadities, ka pat ar visu svilpi var būt pa skaļu... Bet nu tas ta no zinatniskās fantastikas...
Pats vienreiz meklēju celicai svilpi, bet svilpes cena bija ap 15ls... Dabūju For probes izpūtēju, parmetinaju izpūtējam turētājus... trubas kopa ar savilcēm... Kopā 2 stundas darba, un materiāli uz 2x2.50ls... Pec tam viss vienkārši... Uz TA liekam probes bunduli, pēc SPORTA... nomaiņa 15 minūtes... Iesaku ari pārējiem paņemt tādu un uztaisīt, protams, ja ir SPORTA, jeb zināt no kā paņemt!! 
|
| |
|
|
| Emag | Datums: Piektdiena, 21.09.2012, 17:46:57 | Ziņojums # 28 |
|
Major
| Quote (sparky) tad sanak bremzes uz stenda ari pats parbaudi?
bija domaats ka pie atgaazeem ,neviens gaazes pedaali nespaidiija!
|
| |
|
|
| snobs | Datums: Piektdiena, 21.09.2012, 18:28:14 | Ziņojums # 29 |
 Colonel
Ziņojumu skaits: 171
| Quote (Emag) bija domaats ka pie atgaazeem ,neviens gaazes pedaali nespaidiija! atgāzes mēra tukšgaitā, nav jaspaida gāzes pedālis un izpūtēja skaļumu jau nemēra ar atgāzu aparātu, vispār skaļuma mērīšana parasti notiek pēc kratekļa, tu izbrauc arā no boksa, nostājies maliņā un atnāk onka ar tādu kā mikrafonu, noliek blakus izpūtējam un lūdz tevi plaist viņu paspaidīt gāzes pedāli!!1 un kas tur teica ka skaļumu mērot gāzē līdz 5k rmp? tā nav, ap 3k ir maksimums, atceros biju arī atradis kkadus normatīvos aktus kur tas viss bija atrunāts
|
| |
|
|
| Tumsa | Datums: Piektdiena, 21.09.2012, 19:40:37 | Ziņojums # 30 |
|
In the project..
| es teicu ka lidz 5, par aktiem nezinu, neesmu meklejis. Vismaz man tie vīriņi spieda lidz 4,5 tapec pieļāvu,ka līdz 5. Un divi viri mēra skaļumu, viens kas spaida-otrs fiksē. Gribēju vel kaut ko teikt, bet ir piektdiena
|
| |
|
|