[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

Lukturi
    _TakeR_Datums: Trešdiena, 19.09.2012, 15:30:44 | Ziņojums # 1
    Lieutenant colonel
    Grupa: Checked
    Ziņojumu skaits: 140
    Statuss: Offline
    (Es esmu krievs un ļoti atvajnojos par savu gramatiku.

Labdien visiem... atkal...
    Situacija ir tada... divus dienus atpakaļ esmu nopircejis Preludu 4 gen. Šo, kura maksāja 1900 Ls ss.lv
    Biju ļoti stulbs un ne kas neieradzīju. Tikai parbaudiju motoru un suspensiju. Bet visi problemi bija ar elektroniku. Šis "čalis" neiedeva man pabraukt ar šo auto, jo "nebija laiku". Un es neko nevāreju parbaudit. Kondiška un kuriz nestrada, klaksons- nestrada. Lai piekonnekto mofonu- ari lielas problemas... ES NEVARU PIESPRAUST DROŠIBAS JOTAS! Labi... tas esmu es... stulbais... lohs... ne kas neieraudziju, jo viņš darija vis lēni un ilgi, un man jau nebija laiku parbaudit. Es domāju ko atdošu tadus naudus un braukšu ar prieku... ja, aizmirstu pateikt ko viņš uzrakstīja ko tur bija TA lidz 08.2013, bet pedēja apskate bija 2010 gada...
    Labi, es vis izdariju, bet vakar man bija šoks ka tie ir angļu lukturi un nav sirfeceti. (kuram interesanti, e.csdd mans reg numurs UG 24) Un man vajag jaunie lukturi. Bet es nezinu kadie man vajag. Ludzu palīdzet man viņiem atrast. Un ar gabaritiem ari... Es protams nevārešu jums atmāksat naudu par šo palīdzību, jo man ļoti daudz izgaja lai saņemt vien menešu TA, bet bus liels cilveku "paldies" jo nevaru est un gūlet jau tris dienus, un dzēru valerjanku. Ļoti gribu atrast un nogalīnat šo čali. Lab.. tas ir manas problemas... bet lukturi man jaatrod.

Liels paldies ja kaut-kurš palidzes man.

BigalDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 16:44:45 | Ziņojums # 2
    Colonel general
    Grupa: Administrators
    Ziņojumu skaits: 935
    biggrin Bļa kā es rēcu biggrin Ļoti gribu atrast un nogalīnat šo čali. biggrin :D biggrin
    Njā neiedomājos, ka tā mašīna ir tomēr sliktā stāvoklī. Domāju, ka lampas sarunāt ar kādu samainīt uz apskati, var bez problēmām.. smile Ja uzņemies skrūvēt, tad var ar mani... smile

Ride or Die

devil_666Datums: Trešdiena, 19.09.2012, 17:57:38 | Ziņojums # 3
    Lieutenant general
    Ziņojumu skaits: 788
    _TakeR_, tev pateikt kur tas dzivo??? biggrin PIŅĶi

Pievienots (19.09.2012, 16:57:38)
    ---------------------------------------------
    _TakeR_, vajadzeja paņemt kādu no kluba.

JanchuxDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 21:24:26 | Ziņojums # 4
    Lieutenant
    Ziņojumu skaits: 42
    Žēl ka esi tā iepircies! sad Būs Tev tagad dārga mācība, ka mašīnas pirkt steigā nevajag. It īpaši ja mašīna jau gadu tiek tirgota. Mēs jau Tev iepriekš šo rakstījām...
    Man ir lukturi uz pārdošanu. Par abiem gribu 60 Ls. Ja neesi gatavs tagad nopirkt, tad varu aizdot, lai vari iziet TA. Tā kā neesi kluba biedrs, tad gribēšu gan drošības naudu.

H22A

edy333Datums: Trešdiena, 19.09.2012, 22:01:02 | Ziņojums # 5
    Lieutenant general
    Grupa: KLUBA BIEDRS
    Ziņojumu skaits: 712
    ak šausmas. Es vienkārši izsaku tev līdzjūtības.
    Ceru, ka ar kluba cilvēku palīdzību tiksi pie TA
    kura bija tā prelude pa 1900 ls? kautkā neatceros...
    Jostas nervar iespraust ganjau, jo ielikti sēdekļi no facelift ludes. tiem nedaudz atšķiras tā atslēga.

ONKYODatums: Trešdiena, 19.09.2012, 22:48:56 | Ziņojums # 6
    Lieutenant
    Ziņojumu skaits: 53
    Lampas vari nemainīt, atbrauc, sataisīšu, lai vari skati iziet!
    Siksnas ir vai nu no japāņu preludes vai arī beņķi no japāņu preludes!
    Kruīzs nestrādā, jo iespējams nav nemaz ielikts, iespējams ielikta tikai stūre , kurai ir kruīza poga. Tas pats attiecināms uz kondicionieri, kas iespējams nemaz nav tajā auto vai nav uzpildīts, kas ir diezgan ticami, jo auto netiek lietots jau vairākus gadus!

Bet kas ir klaksons un mofons joprojām netieku gudrs biggrin

P.S. nav jau tik traki, vismaz skaties no gaišās puses, Tev ir H22A, pērējie te labi, ja ar H22A5 vai A2 vizinās biggrin

NONSENSS

Ziņojumu laboja ONKYO - Trešdiena, 19.09.2012, 22:50:10

_TakeR_Datums: Trešdiena, 19.09.2012, 22:58:42 | Ziņojums # 7
    Lieutenant colonel
    Visiem liels paldies. Uzrakstīšu kad man būs jeb-kādi naudi, lai vis izdaritu. Jo es nepardošu viņu par tiem naudiem, par kuriem esmu nopirceis. Bet kad vis izderīšu, negrībēšu viņu pardot, jo bus vis labi)

ja, 200+ z.s. motors ir vienīga lieta, kura dod man smaidi. Vakār braucu pa krastu ar savu meiteni un kad grībeju saplūst satiksmi, monolgs manai meitenei bija tads: "bla bla bla, meiteņu problemas, bla bla bla, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, JOBANNIJ V ROT, 4TO TI DELAE6!!!!!!!" Kad tas ir, magnitola nevajag))))

JanchuxDatums: Trešdiena, 19.09.2012, 23:52:36 | Ziņojums # 8
    Lieutenant
    Ziņojumu skaits: 42
    Pēc apraksta spriežot, nojaušu ka nopirkta ir šī lude:
    http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/honda/prelude/dhimk.html

Bildēs jau viņa izskatījās ļoti labi. Apraksts arī radīja sajūtu ka ar to auto viss ir labi.

Devil, dod džeka kontaktu! smile Topicā kur apsprieda šo mašīnu, teici ka pazīsti tās īpašnieku.

Pēc bildēm ir redzams ka ir gan kruīzs un kondicionieris. Tā kā jāmeklē kur ir problēma. Kondicionierim visticamākais nav šķidruma iekšā. Pa kruīzu gan nav ne jausmas no kura gala rakt.

Ieliec bildes kā tā mašīna izskatās tagad. Jo sludinājuma bildes ir vismaz gadu vecas.

H22A

TumsaDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 08:45:52 | Ziņojums # 9
    In the project..
    Ziņojumu skaits: 1240
    Mē šokā... Nedaudz atgādina to kā es pirku savu GEN IV, un nedaudz no ta ka delux... 2.2 WoW, bālā - ropo.. zbis... sikumi nestrādā.. pooo sataisīšu... , Kad sāc taisīt atklājas murgi...

_TakeR_, TU
    BRAUC BEZ SKATES?
    Quote (_TakeR_)
    a, 200+ z.s. motors ir vienīga lieta, kura dod man smaidi. Vakār braucu pa krastu ar savu meiteni un kad grībeju saplūst satiksmi, monolgs manai meitenei bija tads: "bla bla bla, meiteņu problemas, bla bla bla, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, JOBANNIJ V ROT, 4TO TI DELAE6!!!!!!!

Quote (_TakeR_)
    bet pedēja apskate bija 2010 gada...

BigalDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 09:30:41 | Ziņojums # 10
    Colonel general
    Ziņojumu skaits: 935
    Tumsa, Viņam slimības lapa. smile

Kods Novērtējums Trūkumi vai bojājumi
    104 2 Nedarbojas skaņas signālierīce.
    806 2 Trokšņu līmenis pārsniedz pieļaujamo vērtību.
    202 2 Izplūdis tuvās gaismas stara attēls kreisajā pusē.
    305 1 Neliela eļļas noplūde no stūres mehānisma.
    207 2 Neatbilstoša virzienrādītāja luktura izstarotās gaismas krāsa.
    207 2 Nesertificēti (neatbilstoši sertificēti) virzienrādītāju lukturi.
    201 2 Nesertificēti galvenie lukturi.
    201 2 Kreisās puses kustībai paredzēti lukturi.
    205 2 Neatbilstoša sānu gabarītlukturu izstarotās gaismas krāsa.
    205 2 Nesertificēti (neatbilstoši sertificēti) sānu gabarītlukturi.
    611 2 Pakaļējais tilts. Palielināta brīvkustība balsta šarnīrā. L

Ride or Die

snobsDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 10:14:14 | Ziņojums # 11
    Colonel
    Ziņojumu skaits: 171
    Ar lampaam tev var ONKYO paliidzeet, lai dabuutu pareizo staru, iegrozis spuldziti tev pareizi smile bet laikam uz skati tev vajadzes aiznemties, jo tur ir sarakstits par to sertificeshanu un atkartotaja skatee vini parbaudis to obligaati, pa lielam tev tie punkti tur tikai pa lukturiem, tas nav tas trakakais, to var salidzinoshi viegli atrisinaat, sataisi to sharniru, aiznemies lukturus, par to trokshnju liimeni, parbaudi vai nav izputeejs caurs, jo ka nekaa mashiina ilgi staaveja, ja tomeer viss kartiiba, tad jabaazh metala shvames izputeeja un brauc uz skati ar mieriigu sirdi smile

DeluxDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 10:15:52 | Ziņojums # 12
    Major general
    Ziņojumu skaits: 388
    Tumsa, Tu laikam kko jauc... Man nekas traks nav bijis, nopirku labā stāvoklī. Nu vismaz salīdzinot ar to kādas klejo pa Latvijas tirgu biggrin

Pasniegts diezgan traki tas auto apraksts, bet atklāti sakot nekas briesmīgs tur nav. Vienīgi tā arī nesapratu kas par elektronikas problēmām tur ir?

Roka mazgā roku un abas kopā dupsi

snobsDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 10:37:50 | Ziņojums # 13
    Colonel
    Ziņojumu skaits: 171
    Par to elektroniku runajot, domajju ka vinsh domaja kruizu kondicionieri un kkadas problemas ar magnetafona pieslegshanu, par taam arii nevajag satraukties, 70% latvijas preludes braukaa bez kondicioniera un kruiiza un lai nu ko, bet shitaas lietas laika gaitaa var sataisiit, nav nekas primaars, par to magi runajot, pa kadiem 5-10ls var atrast meistaru kas vinu tev pievienos, kaut vai tani pasha ss.lv ja nav kads pazistams elektrikis smile

_TakeR_Datums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 10:43:47 | Ziņojums # 14
    Lieutenant colonel
    Delux, Nedarbojas skaņas signālierīce, uz kruizu nereage, uz kondišku ari pofig. Vel vakar grībēju parbaudīt aizmugurēju stikla sildītāju. Guess what? Vispar negrībēja nospied. No galvēnu silts un auksts gaiss vispar negāja no centra. Tur kur jakonnekte mognitoli, visie vadi ir nodriskāti. Un es vispar nezīnu kāpēc, but tur fiškai iekša ir serkociņi... Es nezinu ko jadar ar mašinu lai viņa butu šaja stavokli.

-----------------------

Ne, es nebūtu tik nervozs, ja es nopirktu viņu par 1000 Ls, tad man būtu naudi vis izdarīt, un vis butu labi. Jo es grībēju dargo mašinu, lai "sedies un ne nervoze". Es domātu ja es nopīrktu par 900 Ls, tad es vēl atdošu 900 Las lai brauktu ar labu sirdi. Nu kas izdarits, tas izdarīts, bus experience)

Ziņojumu laboja _TakeR_ - Ceturtdiena, 20.09.2012, 10:53:28

TumsaDatums: Ceturtdiena, 20.09.2012, 10:55:49 | Ziņojums # 15
    In the project..
    Ziņojumu skaits: 1240
    Delux, Nē es par to, ka nopirki viena mirkli, tā pat kā es ))
    ne vārda neteicu par slikto stāvokli )))

Ja skaņas ierīce nedarbojās- norauj nost pīkstuli un piemet ie aķa... lai saprastu.. viņa beigta jeb vadi..

Lukturi figņa... Aizņemies...

Diodes ārā izrauj (p.s. kada krāsa - balta, zila? ) ))

Balsta šārnīrs ieberziens un čakars pamatigs o_O

Švammes izpūtējā nepalīdzēs, arī lupata nē.. var izdzīt ārā un tad vini dod čadu iekšā līdz 5000rpm.. izšāus lupatu- švammes arā kā ņefig redzēt...
    trubas gals jamaina...

Quote (_TakeR_)
    Guess what? Vispar negrībēja nospied. No galvēnu silts un auksts gaiss vispar negāja no centra. Tur kur jakonnekte mognitoli, visie vadi ir nodriskāti.

WTF - nesapartu.. vari uzrakstit krieviski, savadak nav nojausmas par ko iet runa....

Meklēšana: