Gribu Preludi.
|
|
alexik21 | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 00:04:32 | Ziņojums # 1 |
Private
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 2
Statuss: Offline
| Sveiki! Kadu laiku atpakaļ man aizdegās vēlēšana iegadāties preludi! Bet protams ka gribas ar 2,2 skatos ss.lv vairākus mēnešus. Man par preludem vispār nav zināšanu nekādu, takā esmu diezgan jauns autovadītājs. Pats braukaju ar mitsu colt pevecu (pirmā mašina) un tagad veletos parlekt uz kko ātrāku un smukāku pec ilgas domāšanas izvēlējos preludi Tatad čekoju katrud ienu es ss un tur parādās tāda smuka prelude kuda kādas 3 reizes ir redzēta iepriekš tur pat, varbūt kads bija braucis apskatīt un varētu padalīties ar info?
http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/honda/prelude/gogdg.html
|
|
| |
snobs | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 01:46:32 | Ziņojums # 2 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 171
| pats viņu neesmu redzējis, bet cik pēc bildēm var pateikt auto ir tiešām ok ja bildes nav ļoti vecas, tad auto ir nesen pārkrāsots, spriežu pēc tā kad visas iedobes bamperos ir auto krāsā, parasti tās iedobes, kā arī, sliekšņi un lūpas ir melnā krāsā Ja ir naudiņa, brauc skaties, moš pameiģini nokaulēt kādus 50ls Uz ko skatīties? aizmugurejās arkas un sliekšņos rūsu. Par dzinēju runājot, atverot haubi viss ir redzams, nav nekādu plastmasu priekšā vai vel sazin kas, ja kkur tek eļļa tad to tu redzēsi. Kkadus defektus dzinējam var meiģināt saklausīt kad tas ir auksts, visslabāk tas būs dzirdams, ja kkads vārsts klab vai vel kkas, tāka labāk ir braukt pie pārdevēja uz mājām un klausīties auksto dzinēju Ja gribi zināt kur vel defektus dažādus var atrast, ir forumā par to daudz rakstīts, pameklē
|
|
| |
Bigal | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 09:39:50 | Ziņojums # 3 |
Colonel general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 935
| Domāju, ka ir vērts braukt skatīt. Labs variants ir sarunāt kādu no mums aizbraukt līdz, apskatīt.. Jo šis variants ir extra skaists Un priecāsimies to redzēt mūsu vidū Pievienots (05.04.2013, 08:39:50) --------------------------------------------- 601 1 Nesošās konstrukcijas stiprību neietekmējoši korozijas bojājumi. 618 1 Nenozīmīga eļļas noplūde no motora (transmisijas) 627 1 Nelieli priekšējā stikla (vējstikla) bojājumi.
Jautājums, vai vējstikls ir mainīts vai arī bildes ir vecas....
Ride or Die
|
|
| |
jancs1988 | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 12:32:12 | Ziņojums # 4 |
Major
Ziņojumu skaits: 95
| Quote (Bigal) http://www.ss.lv/msg/ru/transport/cars/honda/prelude/gogdg.html
vel labs jautājums, kāpēc 1 par koroziju, ja auto pārkrāsots, vai arī to vienmēr veciem auto liek?
Braucu es savā jaunajā ferrari pa Rīgas ielām... un pēkšņi zvana modinātājs
|
|
| |
Bigal | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 12:33:01 | Ziņojums # 5 |
Colonel general
Ziņojumu skaits: 935
| jancs1988, Apakšā jau nekrāso..
Ride or Die
|
|
| |
kažoks | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 16:26:10 | Ziņojums # 6 |
Private
Ziņojumu skaits: 18
| Bildes fočetas pagajušo nedeļu,par nenozimigu koroziju punkts TA ir tikai normali 20gadigai mašinai.
|
|
| |
alexik21 | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 17:42:26 | Ziņojums # 7 |
Private
Ziņojumu skaits: 2
| Liels paldies par atsauksmi Kamer merkeju uz sho preludi ja vel nav par velu Varbut ir kads labi saprotosh cilvēks kurš varetu palidzet apskates vieta novertet preludi? Ja ir rakstat pm, paradaa nepalikshu
|
|
| |
devil_666 | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 18:33:31 | Ziņojums # 8 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| alexik21, uzzvani ONKYO ,jo viņš to čomu kurs tirgo sarkano pazīst
|
|
| |
FreakK20A2 | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 18:56:34 | Ziņojums # 9 |
Lieutenant
Ziņojumu skaits: 78
| Lude to4 liekas laba, bet motorā biki ieklausies kā stradā! Savādāk ar tiem 2.2 iznāk dažreiz vilties jo kauti lopā, bet ja labs ta ņem!
|
|
| |
Tumsa | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 19:02:26 | Ziņojums # 10 |
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| FreakK20A2, ko tu dari Alandu salaas?
|
|
| |
FreakK20A2 | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 19:16:30 | Ziņojums # 11 |
Lieutenant
| Tumsa , strādāju, tālu nav jābrauc lai labi pelnītu! Un lai Ludē varētu guldīt!
|
|
| |
Delux | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 19:57:03 | Ziņojums # 12 |
Major general
Ziņojumu skaits: 388
| Un neviens pat neieminās, ka tas ir konstruktors. Tev vajag kādu līdzi, kas šīs mašīas ļoti labi pārzin, bet tā vai tā ja tur ir kādas slēptās kļūmes tad vienā dienā izbraucot riņķi uz 5min. nekad un nevienai mašīnai nepateiks, ka tādas tur ir.
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
FreakK20A2 | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 20:29:48 | Ziņojums # 13 |
Lieutenant
| DeluXX +++
|
|
| |
_TakeR_ | Datums: Piektdiena, 05.04.2013, 21:55:21 | Ziņojums # 14 |
Lieutenant colonel
Ziņojumu skaits: 140
| kažoks, man arī 93 gada, bet karozijas vispar nav.
Bet ja ir neliela karozija- tas nekas. Bet ja nesošas konstrukcijas.. tad slikti...
Un pec foto- jā, es arī nopērku mašinu, foto bija izdarīts tris gadi atpakaļ, kad piebraucu, iepriekš saimnieks izdarīja sava servisā (ka man liekas, jo viņi tur nekas neatradii...), bet areji mašina briniškīgāja stavokli...
alexik21, grību pateikt, ko, paņem jebkādu no mums (onkyo labs varints, ja tikai viņš aprstiprīnas šo ) un parbaudi vis vis vis vis vis, jo mašina ir veca, un tu nezini ko viņš ar viņu darii, tunings un t.t., parbaudi ari vai ir un auksts un silts gaiss, tadas mazas problemas, bet var daudz ko teikt.
Pec elļa, man arī elļa no transmisijas, tas nav tik liela problema, ne māz ne trauc, tikai jauzzina kāpēc un pec kada situacija šo notiek.
|
|
| |