ko šodien salauzi vai salaboji savai preludei!
|
|
haribo_lacic | Datums: Pirmdiena, 07.02.2011, 18:19:16 | Ziņojums # 1 |
Colonel
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 156
Statuss: Offline
| topiks japapildina visiem!!! mērķis ir ne parak plasi un detalizeeti veikt ierakstu par ikdienišķu vai ne tik ikdienišķu,vēl labak interesantu notikumu ar Tavu preludi! Drīkst ar humoru,ka ari bilzu pievienošana padariis interesantaku lasisanu pārejiem. Sevišķi forsi tiem,kam nav sava autostasta,vai ir kas neleils ko piebilst šeit nevis auto stastā!:deal Pavisam mazs ieraksts tiek prasīts! takā ceru az atsaucību Komentari atļauti! piemēram:šodien salodēju lambdas iepriekš tikai satitos vadus! un vēl,pagaidu variantā,ar 'samorezu' pievilku prieksejo lūpu, karajās jau no 1 janvara feila skat bildi.čau ontop!
Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is
Ziņojumu laboja haribo_lacic - Pirmdiena, 07.02.2011, 18:24:32 |
|
| |
devil_666 | Datums: Pirmdiena, 07.02.2011, 18:48:26 | Ziņojums # 2 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| Vakar dien pie plazas gandrīz uzbraucu Citroenam pakaļiņā pagriezu stūri pretea virziena un uzlecu uz kupena galu galaa, uz 3 detaļiņam iekkritu :))) bet pēc manis uzreiz dzips iebraucis uz kupena un bik pieskarās žogam:))) rit braukšu taisīt.bampers tagad iskatās smajdošs :))) Pievienots (07.02.2011, 18:45:50) --------------------------------------------- haribo_lacic, tev gadijuma gabaritniekos nestav LED???:))) bajdi spidosi izkatās! Pievienots (07.02.2011, 18:48:26) --------------------------------------------- vai varbū ta ir talās gaismas??
Ziņojumu laboja devil_666 - Pirmdiena, 07.02.2011, 18:46:48 |
|
| |
haribo_lacic | Datums: Pirmdiena, 07.02.2011, 18:50:09 | Ziņojums # 3 |
Colonel
| Quote (devil_666) haribo_lacic, tev gadijuma gabaritniekos nestav LED???:))) bajdi spidosi izkatās! bilde taada sanaakusi,nav nekaadu led ! vnk preluude sokaa ka dabuuja sniegu purnaa
Wheel gap is like a vagina… The more fingers you can fit in there, the worse it is
Ziņojumu laboja haribo_lacic - Pirmdiena, 07.02.2011, 18:51:29 |
|
| |
ferocious | Datums: Pirmdiena, 07.02.2011, 19:40:02 | Ziņojums # 4 |
Lieutenant
Ziņojumu skaits: 71
| uf ka es gribeetu kko ierakstiit... bet mana Ludina staav garazaa bez tehniskaas bet peec kadam 3 nedeelam jau buusu uz celiem!
augstaako liimeni es izveeleejos par normu
|
|
| |
Machijs | Datums: Pirmdiena, 07.02.2011, 20:53:45 | Ziņojums # 5 |
Major
Ziņojumu skaits: 97
| ha, nu pa ziemu daudz kas interesants noticis, bet šodien šīs tas autiņa labā izdarīts, bieodzt deg abas tuvās gaismas ieliet eļļiņa, logu šķidrums, nosppriegota siksna, atrasti pagriezienu pagarinājumi (atstarotāji) starp citu varu kādam pa 5īti atdot orginalo prelude stūri bez airbaga .
|
|
| |
devil_666 | Datums: Otrdiena, 08.02.2011, 10:57:14 | Ziņojums # 6 |
Lieutenant general
| Machijs, kur tu agrāk biji :)))))) ļoti lielā šokā :))))) bet jau sataisīts nepaspēja māna ļūdiņa abižoties!
|
|
| |
Sammuner | Datums: Trešdiena, 09.02.2011, 19:44:24 | Ziņojums # 7 |
Major
Ziņojumu skaits: 88
| Nav nekas īpašs - nomainīju gaisa filtru
http://bststyle.tumblr.com/
|
|
| |
toni | Datums: Trešdiena, 09.02.2011, 21:29:18 | Ziņojums # 8 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 196
| Mana prelude galīgi salauzta jau mētājas pagalmā kādu mēnesi :P Nav TA, nav eļļas man sķiet ka nu jau vairs arī na degvielas - pielaist arī nevar, viens xenons izdedzis, priekšējo bamperu man stāvietā noskrāpēja aizmugurējais bampers jāšpaktalē aaa un + vēl 30Ls sodos ehhhh man roka neceļas viņai iet klāt
|
|
| |
haribo_lacic | Datums: Trešdiena, 09.02.2011, 23:49:24 | Ziņojums # 9 |
Colonel
| Quote (toni) Mana prelude galīgi salauzta jau mētājas pagalmā kādu mēnesi :P Nav TA, nav eļļas man sķiet ka nu jau vairs arī na degvielas - pielaist arī nevar, viens xenons izdedzis, priekšējo bamperu man stāvietā noskrāpēja aizmugurējais bampers jāšpaktalē aaa un + vēl 30Ls sodos ehhhh man roka neceļas viņai iet klāt japieiet ar ironisku humoru :d bet ja nopietni tas viss ir normaali nāk vasara un siltais laiks taka ir verts pacensties atceries vai tiešam prelude Tev nav davajusi kadas jaukas atminas,kas saistitos ar gada silto daļu taka necikst!
|
|
| |
devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 10.02.2011, 10:09:37 | Ziņojums # 10 |
Lieutenant general
| toni, teoritiski man taas pats tikai soda naudu nav jamaksaa! :))) daudz kas ir jasajtajsja un nezinu no kura gala sākt :))) tu pa leno visu taisi un vis tev polu4itsja:))) PAR KO SODS???? ATRUMS???
|
|
| |
themarchello | Datums: Ceturtdiena, 10.02.2011, 10:11:20 | Ziņojums # 11 |
Generalissimo
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 608
| toni, es suutiishu Ellju savai.. Pakjert 5L arii Tev? agraak vai veelaak vajadzees..
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
|
| |
toni | Datums: Ceturtdiena, 10.02.2011, 13:29:01 | Ziņojums # 12 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 196
| man sods ir vnk tiiik superiigs mani policista kugs sodiija par to ka dienakts tumshajaa laikaa braucu bez iedegtiem tuvaas gaismas lukturiem :P es zinu FAIL bet bija lietus un braucu pa pilseetu uz ielas bija gaish un nevareja saprast ir iedegti ugunji vai nee jo lidz gabaritu iesleegshanai es tiku bet kaapeec rulliiti liidz galam nepagriezu es nezinu. Marchello, paldies bet es pirms nedeljas jau pie eddy333 pasuutiju ellju
|
|
| |
Sammuner | Datums: Ceturtdiena, 10.02.2011, 18:29:46 | Ziņojums # 13 |
Major
Ziņojumu skaits: 88
| saslīdēja, sadragāju krāsojumu aizmugurējajam bamperim.
http://bststyle.tumblr.com/
|
|
| |
reins | Datums: Ceturtdiena, 10.02.2011, 19:10:38 | Ziņojums # 14 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 164
| Sammuner, skarbi, bet nu tgd pliks asfalts ledus uz grantenēm praktiski nav... kā? traki ? sapulēt varēs?
Bija HP4 nu jau Audi b5
Remonte Auto
|
|
| |
edy333 | Datums: Ceturtdiena, 10.02.2011, 19:45:28 | Ziņojums # 15 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| neko nedaru autiņam, tikai dzenu...
|