Jaunie lietotāji
|
|
xedgars | Datums: Otrdiena, 16.09.2008, 00:39:19 | Ziņojums # 16 |
Grupa: Dzēstās
| Quote (uk-lude) Hello, we are new here. biggrin Im from England and my wife is Latvian. We both have 4th gen Ludes. We are in mine this time. Its a dark blue, 2.3i auto. We are often around Zolitude, Spice and Jurmala. wink biggrin Hi, welcome to our little gang of ludes Now, the next step is to visit some of our meetings on mondays You can see the caledar here , also folllow the information on the web page So looking forward to seeing you some time
|
|
| |
lietotajs | Datums: Otrdiena, 16.09.2008, 10:16:34 | Ziņojums # 17 |
| Quote (meriks) esmu jauninjais.. man ar laikam tikkai 2,0, un vakar piebeidzu sajūgu.. cik interesējos izmaksas ar visu kurvi 150ls varbuut kaads zin kur var dabuut letaak... P.S. sorry par offtopic Raksti man uz PM ko vajag sarunasim cenu!
|
|
| |
daanis | Datums: Trešdiena, 21.01.2009, 13:52:51 | Ziņojums # 18 |
| es ar esu jauniņais...ceru ka varēšu piebiedroties jūsu pulcinam
|
|
| |
arturs001 | Datums: Trešdiena, 21.01.2009, 14:17:19 | Ziņojums # 19 |
| Droši!
|
|
| |
Ifis | Datums: Ceturtdiena, 22.01.2009, 08:33:04 | Ziņojums # 20 |
| Nu ko, es arī esmu jauniņā Pāris mēnešus braucu ar sārtu prelūdiju
|
|
| |
themarchello | Datums: Ceturtdiena, 22.01.2009, 11:14:13 | Ziņojums # 21 |
| Quote (Ifis) Nu ko, es arī esmu jauniņā biggrin Pāris mēnešus braucu ar sārtu prelūdiju smile ..nju tad jau ljoti ātri esi atradusi sev līdzīgos.. Ceru ka nebuus gruti saprast kā maajas lapa darbojas un drīz redzēsim tavu auto, aplīmētu ar Kluba Biedra uzlīmēm...
|
|
| |
edy333 | Datums: Ceturtdiena, 25.06.2009, 22:47:23 | Ziņojums # 22 |
| he heee....es esmu kas es emu
|
|
| |
rolis112 | Datums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 21:50:48 | Ziņojums # 23 |
Private
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 4
Statuss: Offline
| Hey, preludiešu saimei Šodien piereģistrējos šai'j saitā ar gudru mērķi - nākotnē noderēs Lieta tāda, ka pagaidām ne man ir prelude, pat ne honda..., BET ir ļoti tāda vēlme radusies tādu iegādāties (agrāk vai vēlāk, bet tomēr), tapēc jau laicīgi pirms tam cītīgi lasu info kas un kā ar tām lūdēm ir. Pagaidām vizinos ar Toyota Celicu - kā sakot attālu hondas brālēnu/māsīcu/vnk radinieku, bet tā kā par japāņu auto ir uzkrājusies ok pieredze, tad arī tālāk metu aci uz šīs nācijas darinājumiem. Ideja ir par gen5 preludi, veiksmīgākajā gadījumā 2.2 V-tec's, vnk labā gadījumā arī ok būs 2nieks. Bet nu ne par to stāsts, vnk gribējās kaut ko iepostot - kā sakot pirmais posts Prelūdiešu saimē (kaut gan tāds pagaidām it ne maz neesmu ) Cerams, ka tuvākajā laikā (gan jau tas laiks tā pat būs mēnešos mērāms), bet nu tikšu pie sava jaunā braucamā un tad jau noteikti, ka būs ko rakstīt, rādīt, pēc palīdzības noteikti griesties un tādā garā Pagaidām vnk esmu kāda izdevīga un laba varianta meklējumos/gaidījumā, cerēsim, ka realizēsies. C ya
2+2=5
|
|
| |
Machijs | Datums: Piektdiena, 25.03.2011, 00:14:22 | Ziņojums # 24 |
Major
Ziņojumu skaits: 97
| laipni gaidīts, sveicināts, gaidīsim tevi piebiedrojamies
|
|
| |
devil_666 | Datums: Piektdiena, 25.03.2011, 10:32:49 | Ziņojums # 25 |
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| rolis112, Sveiks :))) kura gadā ir Cēlika???? :))) man pašam bija 92' nu ļoti labs autiņš,brauc pienacīgi,bet problemas ar to Twincam man izbesija ,takā nopirku lūdi un nekādu problēmu! Pievienots (25.03.2011, 10:32:49) --------------------------------------------- bet nopirku 4gen nevis 5 gen.salons smukaks :P
|
|
| |
toni | Datums: Piektdiena, 25.03.2011, 15:08:10 | Ziņojums # 26 |
Colonel
Ziņojumu skaits: 196
| Quote (devil_666) bet nopirku 4gen nevis 5 gen.salons smukaks :P piekriitu par salonu....
|
|
| |
rolis112 | Datums: Piektdiena, 25.03.2011, 15:51:35 | Ziņojums # 27 |
Private
| Quote (devil_666) Sveiks :))) kura gadā ir Cēlika???? :))) man pašam bija 92' nu ļoti labs autiņš,brauc pienacīgi Man arii gen5 Celica, arii apmierinaats pilniibaa, nekaadu probleemu ar motoru nav bijis, iet kaa smeereets, vnk gribas kaut ko bishk jaunaaka gada + jaudu arii lielaaku, kaa nekaa man 1.6 pljaujmashiina (kgan prieksh 1.6 iet loti labi) Runaajot par salonu - ir seedeets 5ajaa luudee - nu ir shaadi taadi siikumi, kuri varbuut vareetu buut citaadi, bet kopumaa man nekaadu pretenziju nav par taadu salonu, ir ok, a 4aa luude kaut kaa nav taa iekritusi kaa 5aa, tapee 5aa interesee. Skatos ss.lv tur taada melna ir no kaut kaada placha - man choms bija skatiit, nu diezgan beediigs variants kopumaa njemot, tad kkaads talsos variants, nez, neesmu intereseejies siikaak un tad bija kaut kaads automaata variants, arii noup, jo tomeer manuaalo gribu pagaidaam veel shkjepseleet, kameer jauns esmu, automaata komfortu baudiishu, kad buus apnikusi robu shkjepseleeshana Kaa vispaar ir ar 5ajaam preluudeem, tgd paaris nedeeljas taa aktiivaak peetu sludinaajumus, hondas forumu, bet tie piedaavaajumi nemaz tik biezhi jauni neparaadaas - laikam jau labi autinji, ka neviens nepaardod + jau veel pirms gaadaashu preluudi, veel arii saveejaa toyota jaanopaardod pirms tam.. taa ka garsh process veel ejams, bet galvenais, ka ir meerkjis
2+2=5
|
|
| |
ferocious | Datums: Piektdiena, 25.03.2011, 17:38:47 | Ziņojums # 28 |
Lieutenant
Ziņojumu skaits: 71
| rolis112, veiksmi tev probleemu risinaasanaa!
augstaako liimeni es izveeleejos par normu
|
|
| |
rolis112 | Datums: Piektdiena, 25.03.2011, 17:54:35 | Ziņojums # 29 |
Private
| ferocious, tnx
2+2=5
|
|
| |
rrobis | Datums: Otrdiena, 03.05.2011, 13:23:49 | Ziņojums # 30 |
Lieutenant
Ziņojumu skaits: 62
| sveiki visapkārt! šeit esmu jauniņais, bet prelude jau kādu brīdi ir. vakar satiku pirmo cilvēku no šejienes dzīvajā - themarchello visādi citādi pārsvarā ar hnodistiem vairāk turos kopā, bet esmu draudzīgs pret visiem jp marku un modeļu draiveriem
|
|
| |