Jaunie lietotāji
|
|
edy333 | Datums: Otrdiena, 03.05.2011, 15:50:33 | Ziņojums # 31 |
Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
Statuss: Offline
| Quote (rrobis) sveiki visapkārt! šeit esmu jauniņais, bet prelude jau kādu brīdi ir. vakar satiku pirmo cilvēku no šejienes dzīvajā - themarchello smile visādi citādi pārsvarā ar hnodistiem vairāk turos kopā, bet esmu draudzīgs pret visiem jp marku un modeļu draiveriem smile (rock) sveikts muusu pulkā
|
|
| |
meriks | Datums: Otrdiena, 03.05.2011, 17:14:07 | Ziņojums # 32 |
Private
Grupa: Users
| rrobis Sveiks, te nav tikai jap car īpašnieki.. ir arī Germāņi bik.. sveikts klubā!
|
|
| |
devil_666 | Datums: Ceturtdiena, 05.05.2011, 20:48:35 | Ziņojums # 33 |
Lieutenant general
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 788
| rolis112, tev 1.6 STi ar so dzineju nekad neko nedzirdeju sliktu, bet man 2.0 GTi twincam tipa dzineejs,ar kuru ir sadi tadi punkji
|
|
| |
Delux | Datums: Otrdiena, 18.10.2011, 19:54:50 | Ziņojums # 34 |
Major general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 388
| Hm sveiciens visiem,
Saite turpu šurpu izložņāta un skatos, ka ir arī vieta kur iespamot... kā nu neizmantot tādu izdevību
Labu laiku atpakaļ domājot par jauna m/t iegādi uzdūros skaistajām hondām un sapratu, ka tādu arī vajag... tā teikt mīlestība no pirmā acu skatiena. Bet šī teiciena patiesumu es sajutu tikai tajā dienā kad biju ieradies Rīgā apskatīt potenciālo upuri... uj... kā ieraudzīju tā nodomāju "lai vai kā, bet ar šo es braukšu mājās" Tagad, mazliet vairāk kā mēnesi... esmu 4.paaudzes ludes lepnais īpašnieks. Ripinos pa Dobeli un kā rādās esmu šajā vietā vienīgais ar tādu vāģi. Divas 5 paaudzes ir redzētas, bet tas ar viss..
Nu ko spams pienācīgs un domāju, ka no manis vēl dzirdēsiet
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
game | Datums: Otrdiena, 18.10.2011, 21:28:52 | Ziņojums # 35 |
Grupa: Dzēstās
| Sveiki,neteikshu ka esmu jauninnais,bet esmu ten nesen! iepatikaas.saaku lasiit topikus,uzzinaaju so to jaunu!
pasam man V lude,pirms tam bija ej2, lude labaak tiik Paldies par uzmaniibu
|
|
| |
Bigal | Datums: Svētdiena, 23.10.2011, 12:06:51 | Ziņojums # 36 |
Colonel general
Ziņojumu skaits: 935
| Labdien. Nu jau nedēļu esmu Preludes īpašnieks. 2.0 pavisam svaigs un nenojāts. 1996 g.
Auto ir vairāk, kā super
Ride or Die
|
|
| |
devil_666 | Datums: Svētdiena, 23.10.2011, 14:29:59 | Ziņojums # 37 |
Lieutenant general
| Bigal, Cau cau :)))uzliec bildes.sveiks pulkaaa
|
|
| |
Shaina | Datums: Sestdiena, 02.03.2013, 19:47:03 | Ziņojums # 38 |
Private
Ziņojumu skaits: 3
| Sveiki tātad esmu jauniņā! Iepatikās prelūdes tad kad manā īpašuma bija 3rd gen. Mašīna bija lieliska bet, ar papīriem nācas nedaudz iegrābties, kā sacīt jasaka kads mani tomēr ap4akarēja kā saka! Tad nu iegādājos 4gen arii sākotneji likās ok, bet tad iedzinu servisā un izādījas ka nācās ieguldīt vel 6xx ls, par cik šo auto biju iemīlējusi, naudu nežēloju un nenožēloju ka ieguldīju! Ieliku manas 3rd un 4gen ludes bildes.
:)
|
|
| |
Delux | Datums: Sestdiena, 02.03.2013, 22:15:47 | Ziņojums # 39 |
Major general
Ziņojumu skaits: 388
| Shaina, Sveicināta barā, šķiet tu biji no kurzemes puses?
Roka mazgā roku un abas kopā dupsi
|
|
| |
Shaina | Datums: Svētdiena, 03.03.2013, 10:15:47 | Ziņojums # 40 |
Private
| jap
|
|
| |
devil_666 | Datums: Svētdiena, 03.03.2013, 10:58:55 | Ziņojums # 41 |
Lieutenant general
| SVEIKA PULKAA,tavu autinu pazistu no iepriekseja saimnieka
|
|
| |
Shaina | Datums: Svētdiena, 03.03.2013, 11:07:23 | Ziņojums # 42 |
Private
| Quote (devil_666) SVEIKA PULKAA,tavu autinu pazistu no iepriekseja saimnieka cool
Sveiks, Iepriekšējais saimnieks slikti bija rūpējies par auto!
|
|
| |
Foxa | Datums: Piektdiena, 15.03.2013, 14:20:36 | Ziņojums # 43 |
Grupa: Dzēstās
| es seit esmu nu jau kadu laicinu... :-) bet preludi es gribeju jau no pasa sakuma kops noliku tiesibas.bet...sakumaa nopirku chrysler sebring,nenormali iegrabos,aizbraucu uzservisu,pateica noliec seta lai stav un viss,jo braukt vini neieteica ar tadu,tad samainiju uz bmw 1.6 compact,braucu nepilnus 2 gadus,tad nojuka motors,kamer gaja remonts man tak vajadzeja masinu ar ko parvietoties.taja laika uzzinaju ka viens pazina tiesi pardod preludi par salidzinosi letu naudu...un ta nu mans sapnis piepildijas,nu jau nepilnu gadu braucu ar savu preludi.pasa sakuma netiku pie ludes jo finanses pavisam nedaudz pietruka...tagad tik lude bik japaremonte un atkal ies labi...vasara vizualais vel drusku jauzlabo :-)
|
|
| |
Sasha009 | Datums: Pirmdiena, 29.04.2013, 09:13:31 | Ziņojums # 44 |
Sergeant
Ziņojumu skaits: 36
| Hi people, nesen pieregisejjos man 4 prelude , esmu no rezeknes, prelude ir kadu menesi pirm tam bija tris audi . Interesanti mana prelude bija uzlime preludeklubs.lv
|
|
| |
Bigal | Datums: Pirmdiena, 29.04.2013, 12:26:35 | Ziņojums # 45 |
Colonel general
Ziņojumu skaits: 935
| Rādiet bildes
Ride or Die
|
|