[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    Prelūde vai nē?
    nemirstDatums: Otrdiena, 13.09.2011, 21:17:46 | Ziņojums # 1
    Private
    Grupa: Checked
    Ziņojumu skaits: 2
    Statuss: Offline
    Sveiki visiem.
    Drīz tuvojas laiks, kad iegūšu tiesības, tāpēc jāsāk domāt par pirmo auto. Tā nu ir sagadījies, ka visvairāk no autiņiem cenu robežās 1-3K LVL patīk V gen prelūde. No mašīnām praktiski neko nesaprotu, bet kaut ko papētījis esmu un, iespējams, drīz vien gribētos iegūt savā īpašumā V gen prelūdi ar manuālo kārbu un 2.2 motoru. Manuālo kārbu, jo esmu dzirdējis, ka automātiskās ludei plīstot. 2.2 motoru, jo tas ir krietni jaudīgāks, bet laikam neko daudz vairāk par 2.0 netērē.
    Vienīgais, kas mani attur:

• es neesmu drošs vai izdosies viegli atrast detaļas par zemāku cenu kā jaunās un oriģinālās, kad kaut kas sabojāsies
    • pagaidām Latvijā ir grūti atrast normālas prelūdes ar 2.2 motoru

Gribētu lai kāds padalās ar pieredzi, palabo mani un dod kādus padomus, teiksim, par uzturēšanas izmaksām. Es laikam negribētu ņemt prelūdi, ja to būtu krietni dārgāk uzturēt par, piemēram, 1998. gada 2.8L E36 BMW.

themarchelloDatums: Otrdiena, 13.09.2011, 23:26:51 | Ziņojums # 2
    Generalissimo
    Grupa: Administrators
    Ziņojumu skaits: 608
    nemirst, atbrauc kaadreiz ciemaa.. paraadiishu un izstaastishu kas ir V gen un ko no sevis prasa!!! cool

Latvijas Honda Prelude Klubs
    Valdes priekšsēdētājs

MachijsDatums: Otrdiena, 13.09.2011, 23:31:31 | Ziņojums # 3
    Major
    Ziņojumu skaits: 97
    nav dārgi uzturet preludi tici man, hmm patiesiba foruma noteikti ir topiks par izmaksaam. vaig pameklēt, man tagad miegs nāk tpc nemeklēšu, bet nu 2.2 noteikti apmierinās tevi , jā būtibaa vieniigais ir tas ko tu jau teici ka latvijaa skaistu un nenojatu V gruuti atrast ..
    smile

edy333Datums: Trešdiena, 14.09.2011, 02:29:39 | Ziņojums # 4
    Lieutenant general
    Grupa: KLUBA BIEDRS
    Ziņojumu skaits: 712
    Arii bembis nebuus dizhi labaaks.... Katram sava uts.

TumsaDatums: Trešdiena, 14.09.2011, 12:05:39 | Ziņojums # 5
    In the project..
    Ziņojumu skaits: 1240
    Kāpēc japāni salīdzināt ar vācieti?
    Ja japānis salīdzini cenu ziņā ar hondu, subaru, jeb k-ko tamlīdzīgu.
    Ja izvēlies vācieti salīdzi viņu ar vācieti...
    Tikkai tad tu sajutīsi cenu starpību... Nav nevienam noslēpums, ka plašāks rezerves daļu piedāvājums ir vāciešiem (arī lielāka cenu amplitūda)
    1998. gada 2.8L E36 BMW. ??? WTF???
    Kāpēc ne E46??? tāda paša gada?

Ekonomijas ziņā Prelūde motorus salīdzinot ekonomiskāka, ziemā - RWD - kas nav maz - ja jau tas tev pirmais auto - ehh.. ziema būs tev pilnīgākais murgs un vākt pakaļu katrā līkumā 2,8 L biggrin (piedod, liki pasmaidīt) Varbūt vērts sākt ar kādu 1.8?? wink Varētu tev vēl pilnu konspektu uzrakstīt, bet kā jau edy333 teica ->katram savs auto - savas kļūdas. (Nereti no kļūdām mācās) Nereti nē...

Ziņojumu laboja Tumsa - Trešdiena, 14.09.2011, 12:06:16

nemirstDatums: Trešdiena, 14.09.2011, 13:46:41 | Ziņojums # 6
    Private
    Ziņojumu skaits: 2
    Quote (themarchello)
    nemirst, atbrauc kaadreiz ciemaa.. paraadiishu un izstaastishu kas ir V gen un ko no sevis prasa!!!

Paldies, themarchello, tas ir ļoti labs piedāvājums un es to gribētu izmantot pēc laiciņa, ja būs vēl spēkā.

Tumsa, es salīdzināju ar BMW, jo tas ir otrs variants, kuru es apsveru, bet daudz vairāk sliecos tomēr uz Prelude. Nav tā, ka gribu japāņu auto, man vienkārši patīk V gen prelūde. 1998. gada E36 bija varbūt ne veiksmīgākais piemērs. Esmu dzirdējis, ka daži savas prelūdes atstāj pa ziemu garāžā un nebraukā, bet laikam vairākums tomēr braukā, ja? Vai šāda glabāšana ir saistīta ar vēlmi izvairīties no rūsas, kas ziemā var viegli rasties no ķīmijām uz ceļa?

Un vēl... Vai būtu prātīgāk ņemt auto pēc ziemas, ņemot vērā, ka tiesības man būs pēc kāda pusmēneša, kad ziema gandrīz jau sākas?

Vai no 4WS arī labāk izvairīties?

Ko jūs domājat par auto pirkšanu no ārzemēm? Esmu skatījies, piemēram, tepat Lietuvas auto sludinājumus un tur ir vairākas lieliskas prelūdes (pēc izskata spriežot).

TumsaDatums: Trešdiena, 14.09.2011, 15:55:40 | Ziņojums # 7
    In the project..
    Ziņojumu skaits: 1240
    Būtu man iespēja es savu prelūdi ar atstātu garāžā un pārvietotos ar GOLP II pa ziemu ... Katram cilvēkam savs auto mīļš.. Mūsu sāls, smiltis un vēl hz kāda ķīmija, ko kaisa ziemā -ļoti iespaido auto vizuālo stāvokli.. Arī turot garāžā - auto rūsē...
    Sencis taisīja eksperimentu uz OPEL VECTRA 2002g. atdzina no vācijas - rūsas nebija ne pleķīša... Ziemā brauca tikkai uz vaikalu un atpakaļ, ja ceļš bija kaisīts ar sāli - siltā garāžā pēc katra brauciena noskaloja auto... Aaāā, pofiG, rūsas punkti uz vasaras sākumu sāka līst laukā... wacko Lavijas ķīmijai garšo ārzemju metāls biggrin
    Kā 4WS īpašnieks saku : Pērc ar 4 WS, ja bruks nost, tad bruks... Bet, ja nebruks - tad manevrēšanas iespējas milzīgas....

P.s. caur lietuvu pārsūta no ASV, FRANCIJAS, VACIJAS, u.t.t
    Uz lietuvu dzen, jo tur mazāki nodokkli atmuitošanai, kā arī liek tādus konstruktorus kopā, ka maz neliksies... No lietuvas pēc iespējas izvairies...

Ziņojumu laboja Tumsa - Trešdiena, 14.09.2011, 16:00:01

• Lappuse 1 no 1
    • 1
    Meklēšana: