|
šķidrumi iekš Vgen.
|
|
| Sammuner | Datums: Trešdiena, 05.10.2011, 19:20:29 | Ziņojums # 1 |
 Major
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 88
Statuss: Offline
| Pienācis augstums un laiks pieliet bremžu eļļu. Lasu visādu informāciju un jo vairāk lasu, jo vairāk apmulstu. DOT5 nevar jaukt ar DOT5.1 DOT3 un DOT4 nav pretkorozijas piedeva un atkal ar kk jaukt nevar..
Tātad jālej viss ārā, jo nav ne jausmas kas tur iekšā, un jāpilda DOT5.1? Cik daudz bremžu šķidruma ir nepieciešams 2.0 Vgen?
Lai nu cik tas dīvaini un nožēlojami nebūtu, bet tikai tgd pamanīju, ka stūres pastiprinātāja bačoks ir piepildīts līdz lūpai. Kāds varētu būt iemesls šādai rīcībai? Vai jānolej līdz noteiktajai atzīmei?
Nesen tiku iejaukts vienā diskusijā par dzesēšanas šķidrumiem. Kā tur īsti ir, vai tiešām ir vērts liet zaļo antifrīzu, kas ir saudzīgāks alumīnija galvām zilā brīnuma vietā? Cik daudz dzesēšanas šķidruma nepieciešams 2.0 Vgen?
Un kā pēdējais - cik daudz transmisijas eļļas nepieciešams 2.0 Vgen? Jau iepriekš paldies. Domāju topiku varētu izcelt, jo 99% noderēs vēl kādam!
http://bststyle.tumblr.com/
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Trešdiena, 05.10.2011, 21:45:41 | Ziņojums # 2 |
 Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| tak nekas nav jālej ārā, nopērc DOT4 un lej iekšā. Tā būtība ir tāda, ka pie augstāka cipara nedrīkst liet zemāku un tas arī ir viss kas tev jāzin.
tas ko domā par rūsu... aizmirsti. drīzāk tev trubas no ārpuses ātrāk sarūsēs nekā no iekšpuses.(ņemsim vērā mūsu seksuālās ziemas un ceļu atsaldēšanas metodes)
Gadu gaitā temperatūras svārstību iespaidā sistēmā sarodas kondensāts... tāpēc itkā vajag to 5.1 Domāju, ka viņš dabīgā veidā tāpat iznāks tev kautkad ārā... jo šad un tad jau tiek tie bremžu suporti jaukti un pārlasīti. Neredzu jēgu speciāli jaukties tur iekšā un nezcik ilgi čakarēties dzenot pēctam gaisu ārā.
ja manuālā kārba, tad laikam bij 1.9 l pats vēl nesen pirku, kad mainīju sajūgu, tad mainīju kārbas eļļu.
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Trešdiena, 05.10.2011, 22:05:15 | Ziņojums # 3 |
 Lieutenant general
| dzesēšana šķidrums atkarīgs no motora tilpuma, bet man 2.0 ludei bij xxxx litri???. 5l kanniņa ir ar atliektiem galiem Labāk liet antifrīzu, jo viņš nesapuņķojas gadu gaitā. Tosols ir jāmaina ik pēc (x) laika, jo viņš pārvēršas vienkārši par brūnu biezeni (esmu savām acīm redzējis kāds izskatās tosols pēc 200 tūkst nobraukuma jaunam auto)
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Trešdiena, 05.10.2011, 22:06:54 | Ziņojums # 4 |
 Lieutenant general
| par stuures pastiprinātāja bačoku.. nebij tā, ka uz vienu pusi sagriežot riteni viņš piepildās, bet uz otru pusi sagriežot patukšojas? es nez, stulba teorija, bet kkādam autiņam es to biju jau novērojis.
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Trešdiena, 05.10.2011, 22:14:00 | Ziņojums # 5 |
 Generalissimo
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 608
| Ievadi savus datus šeit!! Redzesi ko un cik vajag tavai Preludei...
http://www.olyslager-lubricants.nl/FuchsEurope/language.asp
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
| |
|
|