[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 2
    • 1
    • 2
    • »
    Luīze neceļ!!!!
    ReinXDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 14:38:53 | Ziņojums # 1
    Grupa: Dzēstās

Sveiki biedri, tautieši, u.c. zvēri :)!

Pirms pāris nedēļām sākās kaut kāds mistisks niķis manai Luīzei... Apstājos pie krusta, vai ''Dodiet ceļu'', vai ''Bez Apstāšanās Tālāk Braukt Aizliegts'' zīmēm, vai arī da jeb kā citādi esot ļoti lēnā vai stāvošā stāvoklī ieminot grīdā (bez maz vai izsitot pedāli cauri grīdai) neceļ! Knapi kustās!!!! Sajūta, ka opītis (vai tantūzis) ar abām kājām piesiestām pie kruķa, ātrāk aizleks garām. Un kaut vai pēc kāda laika atkal ir jāiespiež grīdā, aiziet, bez problēmām... Ā, man ir automāts...

Any ideas, kas par vainu? Cilvēki jau biedē, ka kārba varētu būt pie vainas, bet man jau domāt, ka ja jau pirmajā robā neceļ, tad varētu būt kaut kas cits...

AdmiralsDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 14:42:52 | Ziņojums # 2

Sajūgs wacko

edisDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 14:46:08 | Ziņojums # 3

nav vajadziigais spiediens bendzam,tb suuknis vareetu buut ka nikojas,vai arii kkas ar aizdedzes momentu,bet ja jau iet ar citiem robiem tad nez.aizved kkur uz diagnostiku,taa buus 100%vienkaarsaak uzzinaat kas par vainu!

Added (11.08.2008, 14:46:08)
    ---------------------------------------------
    mosk zobene paarlekusi kkaa par paaris zobonjiem,bet ar nez, ja iet ar citiem robiem! dry

ReinXDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 15:25:30 | Ziņojums # 4

Nu ROLIS diagnostikā teica, ka MAP sensors un Lamba ir in da ass... Tipa jāmaina. Servī teica, ka buļļa kaka...

ā, ar citiem robiem arī necēla... Tikai pēc kāda laika atgāja atpakaļ uz normālu cēlienu... Vienu brīdi likās, ka ka aizdegze nesaregulēta (jo ar jaunu aķīti iekšā brīžiem neleca ar pirmo šķīlienu un šorīt pirms TA kādas 15 min mēģināju pierūcināt, bet nekā!! Tikai iegriežot aizdedzi, turot kādas 20s sāka rīstīties un tad ar 3šo tādu gājienu pieleca), bet kaut kā....nu nez... Un automātam tak sajūga nav... ir šitais... torque converter (aizmirsu, kā bija in latvian)...

evolutionDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 15:33:40 | Ziņojums # 5

laiks parietuz iisto motoru un pareizo kaarbu brows brows

ReinXDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 15:36:00 | Ziņojums # 6

Quote (evolution)
    laiks parietuz iisto motoru un pareizo kaarbu brows brows

Jā, es jau saprotu, ka 2.2 būtu so!!!,bet tas lops vēl ir jāpabaro... Un tā, kā pašreiz vislatvijas inflācija ir uzgūlusi mums visiem esmu precīgs, ka varu savu 2l piebarot... Ispējams, ka vēlāk arī klāt pievienosies VTs, bet not yet...

edisDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 15:41:58 | Ziņojums # 7

Quote (ReinX)
    Jā, es jau saprotu, ka 2.2 būtu so!!!,bet tas lops vēl ir jāpabaro... Un tā, kā pašreiz vislatvijas inflācija ir uzgūlusi mums visiem esmu precīgs, ka varu savu 2l piebarot... Ispējams, ka vēlāk arī klāt pievienosies VTs, bet not yet...

varbuut neko nesajeedzu bet 2.2 vtec jau dizhi neatskiras pateerinjaa no 2.0 smile

ReinXDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 15:44:42 | Ziņojums # 8

Nu, ja brauc tā, kā Marčello (brīdī, kad pakāsa tiesības), tad atšķirās gan.... Es piemēram nevarētu braukt ar 2.2 zem 120km/h... Vienkārši sirdsapziņa neatļautu...

AdmiralsDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 16:04:53 | Ziņojums # 9

Tad antiradaru vajag iegādāties!!! devil

ReinXDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 16:16:59 | Ziņojums # 10

Quote (Admirals)
    Tad antiradaru vajag iegādāties!!! devil

That's right...

themarchelloDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 17:36:44 | Ziņojums # 11

paldies, bet esam nedaudz no teemas novirziijushies.. probleema ir Luiizei, nevis man... tongue

ReinXDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 18:02:44 | Ziņojums # 12

True...true...

evolutionDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 19:20:58 | Ziņojums # 13

pēc tava teksta nefiga nevar no tehniskaas puses neko daudz izprast, var saprast tikai to ka tu brauc peec noteikumiem, jebkuraa gadijuma vajag dzivee apskatiities wacko

edisDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 19:45:46 | Ziņojums # 14

nu reinx kkas ar degvielas padevi stipri liekas,sen neesmu ar visaam siim lietaam darbojies bet savlaik straadaaju servisaa un simptomi ir kkas uz to pusi ja ar paareejiem robiem neceela,tad vai nu suuknis,vai pameegini filtru nomainiit vai arii aizdedzes moments,vai arii zbene paarlekusi,nju kurs mani papildinaas?paarbaudi visus sos apstaaklus reinx!

ReinXDatums: Pirmdiena, 11.08.2008, 21:31:43 | Ziņojums # 15

Ok, nobookošu sev kādu vietējo garāžu un iešu visam pa lēnām cauri... Jo šodien mēģinot ielīst Mūkusalas apļa mutulī gandrīz ar sirdi aizgāju, ka gribējās, kā parasti ieplūst masā, bet tavu brīnumu!, kad vajadzēja tik pat kā negāja uz priekšu!!!

Added (11.08.2008, 21:31:43)
    ---------------------------------------------

Quote (evolution)
    pēc tava teksta nefiga nevar no tehniskaas puses neko daudz izprast, var saprast tikai to ka tu brauc peec noteikumiem, jebkuraa gadijuma vajag dzivee apskatiities wacko

Ok, lakoniskāk un vienkāršāk sakot, iekikdaunoju un ņefiga neiet. Vienkārši neceļ. Zīdainis ātrāk rāpo, par manas Luīzes cēlienu. Pēc kāda laika atkal viss aiziet un šī man ceļ, ka prieks. Tad atkal kādu reizi (kad pati lude izdomā (un to vismazāk vajag)) paņem un atkal bezmaz atsakās taisīt dajebkādu uzrāvienu. Kā pusmirusi akselerējās.

• Lappuse 1 no 2
    • 1
    • 2
    • »
    Meklēšana: