|
paneļa maiņa 5gen preludei
|
|
| BJ | Datums: Svētdiena, 29.12.2013, 01:01:35 | Ziņojums # 1 |
|
Sergeant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 21
Statuss: Offline
| Sveiciens visiem preludes entuziastiem, īpašniekiem un līdzi jutējiem!
Jautājums ir: vai var nomainīt 5gen preludei priekšejo salona paneli pret 4gen? vai tehniskie parametri (gabarīti)to atļauj darīt, kas sakrīt vai nesakrīt, kā ir ar durvju apšuvumu un elektro instalāciju("provodku")?
Kādi būtu jūsu viedokļi ieteikumi vai varbūt atteikumi? Paldies par atbildēm!
p.s. iespējams ka 4 gen preludes vadītāji un pasažieri mani sapratīs! Kāpēc...
|
| |
|
|
| Mau5 | Datums: Svētdiena, 29.12.2013, 01:06:47 | Ziņojums # 2 |
 Colonel
Ziņojumu skaits: 235
| priekš kam ? tad jau ņem 4gen prelūdi
|
| |
|
|
| Bigal | Datums: Svētdiena, 29.12.2013, 02:47:24 | Ziņojums # 3 |
|
Colonel general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 935
| Tāpēc, ka sexīgāks:D BJ, Tumsa teica, ka gabarīti atšķiras Ja gribi, varu Tev atdot pliku priekšējo paneli (bez dačikiem un spidometra) varesi paeksperimentet(piemerit/ apgraiziit?:D) man vinju nevajag un luzhnos ar nevaru atdot  Pievienots (29.12.2013, 01:47:24) --------------------------------------------- P.s. Man tikko viens paņēma vidus konsoli un bija apņēmības pilns viņu iemontēt Civikā:D
Ride or Die
|
| |
|
|
| jonja | Datums: Svētdiena, 29.12.2013, 04:42:52 | Ziņojums # 4 |
|
Major
Ziņojumu skaits: 92
| jo 4gen panelji ir stiliigi
bet domaaju ka samainiit 5gen luudi pret 4gen buutu vieglaak
|
| |
|
|
| FBR | Datums: Svētdiena, 29.12.2013, 10:29:08 | Ziņojums # 5 |
 Colonel
Ziņojumu skaits: 205
| Man liekas ka viss ir iespejams.bet bus jagraiza panelis u pectam japaršui vai floks jo graizita no malam viss
|
| |
|
|
| Mau5 | Datums: Svētdiena, 29.12.2013, 14:12:11 | Ziņojums # 6 |
 Colonel
Ziņojumu skaits: 235
| Bigal, nu ja vienīgi sexīgāks :D aizmugure arī kkas teica ka sexiiga , tad jaliek ar :D
|
| |
|
|
| BJ | Datums: Svētdiena, 29.12.2013, 15:11:04 | Ziņojums # 7 |
|
Sergeant
| Quote Bigal (  ) Tāpēc, ka sexīgāks:D BJ, Tumsa teica, ka gabarīti atšķiras biggrin Ja gribi, varu Tev atdot pliku priekšējo paneli (bez dačikiem un spidometra) varesi paeksperimentet(piemerit/ apgraiziit?:D) man vinju nevajag un luzhnos ar nevaru atdot smile žēl ka, gabarīti atšķiras, negribas k-ko radikāli izmainīt kopējā formā vai uzbūvē, bet ja jau tev ir lieks panelis, var jau pamēģināt  Pievienots (29.12.2013, 14:11:04) ---------------------------------------------
Quote FBR (  ) Man liekas ka viss ir iespejams.bet bus jagraiza panelis u pectam japaršui vai floks jo graizita no malam viss biggrin sanāk, ka 4preludes panelis pēc izmēriem ir lielāks, ja es pareizi sapratu
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Svētdiena, 29.12.2013, 15:20:10 | Ziņojums # 8 |
 Generalissimo
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 608
| BJ, esmu diezgan saistiits ar shaadaam paabuuveem ikdienaa..
geliigi samociiti izskatiisies, ja liksi tikai prieksheejo paneli no 4 gen, bet visu atstaasi no 5gen, tad diezgan drausmiigi izskatiisies kopaa ar durvju apshuvumiem. 4gen viss salonaa ir "uzpuusts", liidz ar to salonaa ir mazaak vietas. 5gen viss taisnaakaas liinijaas, bez visaadiem pupiem un burbuljiem, taadeelj salona ir vairaak vietas. peec gabriitiem domaaju ka panelji vareetu buut ljoti liidziigi garumaa, bet ja tieshaam domaa kko tml. dariit - vajag pilnu salonu no 4 gen, lai vari visu paarlikt.
es gan reekjinaatos ar to ka buus nepiecieshams, daudz darba un domaashanas, kaa to visu sastiprinaat.. un peec tam veel vairaak pacietiibas to visu sakaartot elekroniski lai straadaa..
doma interesanta, bet manupraat paaraak nereaala ertai un letai izgatavoshanai...
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
| |
|
|
| BJ | Datums: Svētdiena, 29.12.2013, 17:29:47 | Ziņojums # 9 |
|
Sergeant
| Ideja radās, jo gribējās izmainīt salona interjeru, lai būtu kautkas savādāks, varbūt interesantāks. 6 gadi pagājuši kopš es iegādājos savu preludi
cerēju, ka kāds k-ko tamlīdzīgu ir paveicis, bet nedomāju ka tas būtu tik vienkārši, kā apmainīt autiņam riteni
pagaidām šo ideju būs jāatliek, bet nekad nesaku nekad
p.s. pašreiz izskatās šādi:
|
| |
|
|
| Manderiins | Datums: Pirmdiena, 30.12.2013, 16:01:38 | Ziņojums # 10 |
|
Major general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 264
| BJ, kas Tev tur pie ātrumkloķa šofera pusē pie kājām?
Dzer, Brauc, Pievienojies! :D
|
| |
|
|
| BJ | Datums: Pirmdiena, 30.12.2013, 23:35:41 | Ziņojums # 11 |
|
Sergeant
| pagājušā gadsimta tehloģijas pretaizdzīšanā pavisam biju aizmirsis saslēdz ātrumu pārslēgšanas sviru neizkustināmā režīmā, ja godīgi, sen nēesmu lietojis
|
| |
|
|
| Klick | Datums: Otrdiena, 31.12.2013, 00:41:24 | Ziņojums # 12 |
|
Lieutenant colonel
Ziņojumu skaits: 127
| Principā jā, jo 4gen panelis nav lielāks platumā par 5, viņš ir mazāk uz kādiem 5cm platumā, būs tikai jāsamaina tos durvju paneļus. Vēl šis te variants smuki izskatas:
Ziņojumu laboja Klick - Otrdiena, 31.12.2013, 11:54:43 |
| |
|
|
| BJ | Datums: Otrdiena, 31.12.2013, 01:07:34 | Ziņojums # 13 |
|
Sergeant
| stilīgs manā panelī, diennakts tumšajā laikā diemžel nevar saskatīt ar kādu ātrumu km/h pārvietojies, vienīgi jūdzēs, esmu jau pieradis orientēties pēc t-metra.
|
| |
|
|
| Klick | Datums: Otrdiena, 31.12.2013, 12:01:15 | Ziņojums # 14 |
|
Lieutenant colonel
Ziņojumu skaits: 127
| Quote manā panelī, diennakts tumšajā laikā diemžel nevar saskatīt ar kādu ātrumu km/h pārvietojies, vienīgi jūdzēs, esmu jau pieradis orientēties pēc t-metra.
Kāpēc tā? Var pameģināt samainīt spidometra apgaismojumu uz diodiem, vai nu vienkarši samainīt lampiņus, ka to izdarīja Modzho: http://preludeklubs.lv/forum/38-1384-1
|
| |
|
|
| Kinders | Datums: Otrdiena, 31.12.2013, 13:22:36 | Ziņojums # 15 |
|
Colonel
Ziņojumu skaits: 170
| ja nu ar pirmo paneli tev nesanaaks iedoshu otru!!!
Visu vajag ar mēru, izņemot Algu ! :)
|
| |
|
|