|
Check engine
|
|
| FBR | Datums: Sestdiena, 21.06.2014, 12:03:51 | Ziņojums # 1 |
 Colonel
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 205
Statuss: Offline
| Man maza bēda, man iedegas chech engine lampina- kad viņai gribas.Pedējas nedeļas laika iedagas lampina 3 reizes. Vienmēr tā iedagas kad es braucu netrakojot. Pēc dzineja pardarbinašanas pa jaunam ta nedeg, pagriežot atslegu 2 pozicija chech engine vienmer pazut ari,nepaliek degt ja budu kļuda. Mans variants ka tā varētu but lamda, bet es nevaru nolasit kļudu ja ta lampina nedeg vienmer,un ja deg tad tikai kad mašina ir idarbināta. Nemanu ari jaudas zudumu un patēriņa augšanu. Jūsu varianti,ko darit? kas var būt par vainu.
|
| |
|
|
| Mc_Rolands | Datums: Sestdiena, 21.06.2014, 12:24:44 | Ziņojums # 2 |
|
Colonel
Ziņojumu skaits: 151
| Sāc ar vienkāršāko, iespējams kautkur vadiņš ir bojāts, vai apsūbējis un ik pa laikam nedod signālu uz kompi, līdz ar to parādās kļūda. Cik noprotu degvielas patēriņš arī nav palielinājies!?
Kas ir?
|
| |
|
|
| FBR | Datums: Sestdiena, 21.06.2014, 18:53:27 | Ziņojums # 3 |
 Colonel
| Šodien izbraucu 140km apmeram 15litri aizgāja pa pilsētu,nekas nemainijies. Un nu nebija iedegusies lampina ne vienu reizi.
|
| |
|
|
| Tumsa | Datums: Svētdiena, 22.06.2014, 20:36:54 | Ziņojums # 4 |
|
In the project..
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 1240
|
|
| |
|
|
| Oimiic | Datums: Trešdiena, 25.06.2014, 20:58:06 | Ziņojums # 5 |
|
Sergeant
Ziņojumu skaits: 33
| hmm, cik atceros, tās kļūdas arī saglabājas (bet neesmu 100% drošs) bet vari pamēģināt nolasīt. Man bračkam (VI gen) visu laiku dega "check's" - problēma bija pirmā cilindra stāvokļa devējā, kurš bija iekšā sadalītājā, kad nobeidzās spole uzlikām vnk visu citu sadalītāju, bet ne par to stāsts - > viņš it kā bija beidzies, taču nekādas praktiskas pazīmes nebija novērojamas (šķīlās labi, patēriņš ok, jauda arī ok), kad uzlikām veselo sadalītāju, nekas nemainijās. Es nesaku, ka Tev ir tieši šāds defekts, bet var būt. Ja zonde beigtos, tad būtu lielāks patēriņš (kādi ~2L vairāk) un arī izplūdes gāzēs būtu novērojama izmaiņa - savādāka smaka, melnāki dūmi, vairāk dūmu utt. Pievienots (25.06.2014, 19:58:06) ---------------------------------------------
Quote Mc_Rolands (  ) Sāc ar vienkāršāko, iespējams kautkur vadiņš ir bojāts, vai apsūbējis un ik pa laikam nedod signālu uz kompi, līdz ar to parādās kļūda.
Tas nav vienkāršais variants kā pieiet problēmai Tādu vadiņu var nedēļu meklēt (no pieredzes)
|
| |
|
|
| FBR | Datums: Ceturtdiena, 26.06.2014, 11:02:59 | Ziņojums # 6 |
 Colonel
| Oimiic, cik laiks ir jau pagais, vairāk tā lampiņa mani netraucēja. Bet paldies,pameiģinašu nolasit.
|
| |
|
|
| Manderiins | Datums: Ceturtdiena, 26.06.2014, 17:31:50 | Ziņojums # 7 |
|
Major general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 264
|
Dzer, Brauc, Pievienojies! :D
|
| |
|
|
| Oimiic | Datums: Piektdiena, 27.06.2014, 00:49:12 | Ziņojums # 8 |
|
Sergeant
Ziņojumu skaits: 33
| tā bilde iespārda
|
| |
|
|
| kristaqs | Datums: Piektdiena, 27.06.2014, 01:01:26 | Ziņojums # 9 |
 Major general
Ziņojumu skaits: 254
| Manderiins,
honda prelude 2.0l 4gen 92gads honda prelude 2.0l 5gen 98gads honda prelude 2.0l 5gen 98gads(automāts)
|
| |
|
|
| Bigal | Datums: Piektdiena, 27.06.2014, 12:14:32 | Ziņojums # 10 |
|
Colonel general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 935
| Manderiins, es goda vārds tikko gribējo to pašu bildi ielikt
Ride or Die