|
jautājums biedri tavariši
|
|
| woo | Datums: Piektdiena, 05.12.2008, 14:02:30 | Ziņojums # 1 |
|
Grupa: Dzēstās
| salonā nāk dikti nepatīkama smaka caur ventilatoru, tāda kā izplūdes gāzes, vai kautkas dedzināts, itīpaši pēc augstākiem apgriezieniem, kad apstājos pie luksafora tā visa smaka sanāk salonā, ilgāk sēžot korķī jau sāk vilkt uz vemšanu pacēlu masīnu uz pacēlāja izložņāju un pamaniju ka gofrā ir neliels caurums, bet nav tik ļoti pamatīgs lai tā mauktu garām, nevarēju pārbaudīt jo biju viens un nebij neviena kas man pagāzētu apgriezienus varbūt kkur citur iet garām, kas to lai zin, varbūt kādam ir kas līdzīgs bijis? un kas ir ar to eļļas patēriņu, nekur nekas netek, bet tā vienkārši pazūd, un samērā strauji, bet pa izpūtēju zili dūmi nenāk esmu dzirdējis ka vtec motori ēd eļļu, bet vai var būt ka tik daudz ēd?
|
| |
|
|
| dev_hdd | Datums: Piektdiena, 05.12.2008, 14:15:41 | Ziņojums # 2 |
|
| Man VTEC need vispar neko. Bet tu tak nezini pie kādiem apgriezieniem un ātruma tev sāk pazust eļa, moška kad iespridzini VTECā tad arī sāk spiest ārā. Uz dzinēja nav neku nekādu notecējumu? Šitais joks ar atgāžu smaku kautkad biju dzirdējis iekš SM ir laikam saistīts ar vārstu vāka ventelāciju (moška arī muldu), paskaties vai vārstu vāka ventelācijas trubas nav kautkur saplēstas.
|
| |
|
|
| woo | Datums: Piektdiena, 05.12.2008, 14:24:24 | Ziņojums # 3 |
|
| pag vārstu vāka ventilācijas truba ir tā kas nāk pie gaisinieka klāt? motors nekur nav nopilējis viss čotka smuki izskatas, pat nav mazgāts. ir vēl kādam varianti? 6dien došos uz rodņu madonu, tad ķeršos klāt, lai zinu kur ko skatīties un ko skrūvēt skrūvēt skrūvēt skrūvēt skrūvēt dodiet man skrūvēt
|
| |
|
|
| arturs001 | Datums: Piektdiena, 05.12.2008, 17:06:08 | Ziņojums # 4 |
|
| Par varsta vaku ir taisniba!Pasam ta ari bija!Var but ari izplude kaut kur ir iespragusi,vai pusu.
|
| |
|
|
| Kens | Datums: Piektdiena, 05.12.2008, 17:11:22 | Ziņojums # 5 |
|
| Man vanķels nāca jo kolektors laida garām... gofra ar bija caura un starp kolektoru- izpūtēju bija šķirbiņa... koreče, brīnos kā vispār dzīvs vel esmu... laikam patīk būt toksikomānam!!! Norauj nost kolektora šitaku un paskaties kur kvēps, ja nav tad nezinu!!!
|
| |
|
|
| woo | Datums: Piektdiena, 05.12.2008, 17:14:18 | Ziņojums # 6 |
|
| jaa man ar tāda doma ka varbūt tur nāk, nekas pārskrūvēšu es viņu šajā wīkendā, tad manīsim kas un kā, varbūt vārstu vāka blīves jāmaina, hvz, jārok tik, gan atradīšu
|
| |
|
|
| ONKYO | Datums: Pirmdiena, 08.12.2008, 11:18:58 | Ziņojums # 7 |
|
| Quote (woo) salonā nāk dikti nepatīkama smaka caur ventilatoru, tāda kā izplūdes gāzes, vai kautkas dedzināts, itīpaši pēc augstākiem apgriezieniem, kad apstājos pie luksafora tā visa smaka sanāk salonā, ilgāk sēžot korķī jau sāk vilkt uz vemšanu wacko pacēlu masīnu uz pacēlāja izložņāju un pamaniju ka gofrā ir neliels caurums, bet nav tik ļoti pamatīgs lai tā mauktu garām, nevarēju pārbaudīt jo biju viens un nebij neviena kas man pagāzētu apgriezienus sad varbūt kkur citur iet garām, kas to lai zin, varbūt kādam ir kas līdzīgs bijis? un kas ir ar to eļļas patēriņu, nekur nekas netek, bet tā vienkārši pazūd, un samērā strauji, bet pa izpūtēju zili dūmi nenāk dry esmu dzirdējis ka vtec motori ēd eļļu, bet vai var būt ka tik daudz ēd? Ahā........TEV ir identiska problēma, kāda bija man, motors ēda eļļu V-tec režīmā un ne tikai, ~0.5l uz 700km (pie ēlļas maiņas nebūtu ko mainīt)!!!! Man ar eļļa zuda un nevarēja saprast kas par iemeslu, bet biju pie Ivara, viņš nomainīja eļļas savācējus un eļļas gredzenus........... Patreiz cik esmu braucis, liekas, ka tur tā vaina bija.............pēc ilgāka perioda redzēs, bet katrā ziņā smaka, kas bija iepriekš ir pazudusi, salonā vairs nenāk kā arī nevar salīdzināt to kā motors jūtas, pavisam cit jauda un mierīgāka skaņa!!! Uzzvani Ivaram un paprasi sīkāk.
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Pirmdiena, 08.12.2008, 14:28:13 | Ziņojums # 8 |
|
| man nezkaapeec'' ellu eed tikpat cik benziinu, bet smakas naw
|
| |
|
|
| woo | Datums: Pirmdiena, 08.12.2008, 16:35:47 | Ziņojums # 9 |
|
| ONKYO cik Tev tas prieks izmaksāja? (ja nav noslēpums....) vnk jādomā vai šogad kādam citam dāvanas arī tiks, vai ari tikai manai ludītei...
|
| |
|
|
| ONKYO | Datums: Pirmdiena, 08.12.2008, 17:08:27 | Ziņojums # 10 |
|
| Quote (woo) ONKYO cik Tev tas prieks izmaksāja? (ja nav noslēpums....) Nezinu , cik daudz un, kas TEV būs jāmaina, bet cipars no ~250-400 būs!!!
|
| |
|
|
| woo | Datums: Pirmdiena, 08.12.2008, 17:53:10 | Ziņojums # 11 |
|
| uff
|
| |
|
|
| edis | Datums: Pirmdiena, 05.01.2009, 17:55:41 | Ziņojums # 12 |
|
| Quote (edy333) man nezkaapeec'' ellu eed tikpat cik benziinu, bet smakas naw biggrin a tev vaita vtec? man 2.3 smirdeeja jo slaaca elju aaraa no vienas spraudzinjas uz izpuuteeju un tad taa kuupeeja,par luksaforiem nerunaajot,ik peec 100km vecajam motoram leeju kaadus 2litrus elju klaat ja ne vairaak
|
| |
|
|
| Knipshis | Datums: Piektdiena, 30.01.2009, 16:04:58 | Ziņojums # 13 |
|
| Man šī problēma atrisinājās, kad nomainīju godfru. Godfra - 17Ls, darbs - nav ne jausmas. Smirdoņas nav. Ja nu vienīgi sajūgs kādreiz pasmird.  Pievienots (30.01.2009, 16:04:58) --------------------------------------------- Par 250 - 400Ls esmu gatavs pats motoru pārlasīt! Kāds ir to mēģinājis darīt pēc tiem manuāļiem ko var novilkt: http://hondatech.info/downloads/Auto/Manuals/Prelude/Prelude%205/
|
| |
|
|
| Slondze | Datums: Pirmdiena, 25.05.2009, 22:49:54 | Ziņojums # 14 |
|
| Kas ir Ivars, izklausās zinošs džeks. Maksāšu, ja viņš var atrisināt problēmas Ir sakrājušās ķibeles ar lūdi un pašam nesanāk tās novērst
|
| |
|
|
| Administrators | Datums: Pirmdiena, 25.05.2009, 22:58:03 | Ziņojums # 15 |
|
Colonel
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 166
Statuss: Offline
| Ivars zin, bet čakarē cilvēkus.. gatavoju raxtu par servisu SourceMotorsport. Esmu ļoti vīlies, lai neteiktu vairāk... nevienam neieteikšu šo "meistaru"!
|
| |
|
|