[ FORUMA JAUNUMI · Dalībnieki · Meklēšana · RSS ]
FORUMA SĀKUMS

FORUMA JAUNUMI:

• Preludes detaļas 4gen (0)
  • Pārdodu 5gen preludi detaļām/labošanai (0)
  • 4gen sajūga koplekts. (0)
  • Mega problēmas ar pečku. (7)
  • Pērku 5gen donoru (0)
  • Magrs 4gen (116)
  • Heat wrap 15m (6)
  • R15 lietie diski + 185/65/15 ziemas riepas (1)
  • Ziemas riepas , vissezonas riepas, vasaras riepas. (1)
  • 4 vadu lambda zonde (0)
  • prelude/accord F20XX kārba un sajūgs (0)
  • rrobis IVgen (69)
  • Chipped JDM P13 (spoon mapping) (2)
  • 5.gen pakaļējie plaukti (1)
  • Pērku 4gen aizmugurējos beņkus! (0)
  • 4gen priekšējie bamperi (1)
  • honda prelude gen 4. daļas (2)
  • SPIEGOJAM 2016 (2)

• CHAT BOX:

ŠODIEN FORUMU LASĪJA:

JAUNĀKIE LIETOTĀJI:
    STATISTIKA:

• Lappuse 1 no 2
    • 1
    • 2
    • »
    Salona filtrs
    DimanCDatums: Trešdiena, 25.06.2008, 11:54:32 | Ziņojums # 1
    Grupa: Dzēstās

sadomāju, ka jānomaina salona [jeb a/c] gaisa filtrs. sāku jaukties zem bardačoka un pirmajā piegājienā nesapratu, kur tieši jālien... ierakos factory repair manuālī, un tur, man par pārsteigumu, rakstīts, ka a/c filtrs ir tikai '99 [?un vēlāk] modelim... tai vietā, kur jābūt iebāžamam salona filtram, '99 gada modelim kondiškas plastmasas kārbā ir tāda kā atvilknīte, taču manai '98 ir tikai svītriņas [ķipa - kur būtu filtrs, ja viņš tur būtu]...

vai kāds savai V ludei ir jaucies tur?
    iespaidi, pieredzes? lūdzu pierakstiet gadu, a/c klātesamību un motora tilpumu...

paldies! smile

Added (25.06.2008, 11:54:32)
    ---------------------------------------------
    BUMP.
    tiešām neviens nav mēģinājis savai Ludei salona filtru meklēt?

Ziņojumu laboja DimanC - Sestdiena, 21.06.2008, 15:11:39

xedgarsDatums: Trešdiena, 25.06.2008, 12:50:30 | Ziņojums # 2

Izskatās, ka nav. Man kkad bija doma par maiņu, bet nav sanācis sad

DimanCDatums: Piektdiena, 27.06.2008, 09:37:05 | Ziņojums # 3

vakar pajaucām xedgars mašīnu un secinājām, ka viņam arī nav salona gaisa filtrs cool

dev_hddDatums: Svētdiena, 29.06.2008, 13:26:29 | Ziņojums # 4

salona gaisa filtrs ja to ta var nosaukt pilniba iespejams ka varetu atrasties taja vieta kur tiek nemts gais no aras, t.b. zem ta plastmasa zem kura atrodas logu tiritaju motorits un mehanisms, jo kad saveji IV jaucu, tur bij kuzava vieta kas ka radita prieks filtra, tikai ta nav. Mans funktiers ir to filtru pasam uztaisit no parasta gaisa iepludes filtra. Filtra kas atrodas starp pechkas motoriti un kandishkas iztvaicetaju - nav.

edisDatums: Svētdiena, 29.06.2008, 14:11:50 | Ziņojums # 5

pavisam iespeejams ka nebuus ar tev tas filtrs,jo kadreiz zinaaju ka nezkapeec citiem modeliem vinu nemaz nav,kapeec nav to gan nezinu,nju jaa dev hdd doma laba,jauzchinii pasham kkas,jo vieta ir kur iemuukjeet vinju!man kadreiz bija audi 100,ar kondisku,bet nenaaca vinjam arii salona filtrs bet prasiijaas!

dev_hddDatums: Svētdiena, 29.06.2008, 18:06:05 | Ziņojums # 6

to filtru vairak vajag priekshtam lai visia draca kas pavasaros un rudenos bvirst no kokiem neskrien pataisno caur ventelatoru ieksa kandishkas radiatora, un vismaz IV preludei vieta ir ka radita prieks tadas lietas.

edisDatums: Svētdiena, 29.06.2008, 21:15:11 | Ziņojums # 7

taisniiba,man kad bija augiks beigaas jau saaka raut salona koku lapas ja neiztiira to priekstelpu,pagaidaam ar 4gen preludi nekaada vaina vel nav!

lietotajsDatums: Otrdiena, 01.07.2008, 15:50:38 | Ziņojums # 8

preludei vismaz V salona filtrs eksistee 100% pie manis veikala var vinju nopirkt es ar biju domajis mainiit bet nneeesmu veeel iemetis aci kur vinjsh atrodaaas!!! happy

DimanCDatums: Otrdiena, 01.07.2008, 16:36:36 | Ziņojums # 9

Quote (lietotajs)
    preludei vismaz V salona filtrs eksistee 100% pie manis veikala var vinju nopirkt es ar biju domajis mainiit bet nneeesmu veeel iemetis aci kur vinjsh atrodaaas!!!

tas nav arguments
    nopirkt var visu ko.
    no TV-SHOP var pasūtīt arī āderu atgaiņātājus un sliktās auras noņēmēju mobilajam telefonam crazy cranky , bet tas jau nenozīmē, ka no tās pesteļošanas ir kaut kāda jēga :D

ok, ja nopietni - ja vadās pēc manuāļa, V Preludei IR salona filtrs, bet tikai 1999. gada modelim ar A/C :!:
    tāpēc meklēju kādu, kuram būtu 99. gada prelude ar A/C, lai tiešām pārliecinātos par to...

ceebersDatums: Otrdiena, 09.09.2008, 23:26:22 | Ziņojums # 10

man ir pilnīgi jauns filtrs, kuru nav kur likt! es pa priekšu nopirku! ja kādam vajag varu pa draudīgu cenu iešķiebt!

lietotajsDatums: Piektdiena, 19.09.2008, 15:09:15 | Ziņojums # 11

Quote (DimanC)
    ok, ja nopietni - ja vadās pēc manuāļa, V Preludei IR salona filtrs, bet tikai 1999. gada modelim ar A/C :!:
    tāpēc meklēju kādu, kuram būtu 99. gada prelude ar A/C, lai tiešām pārliecinātos par to...

Varbut pat zini kur vinjsh atrodaaas??? Es apskatiishos wink

MAYDAYDatums: Piektdiena, 19.09.2008, 16:38:53 | Ziņojums # 12

Quote (lietotajs)
    Varbut pat zini kur vinjsh atrodaaas??? Es apskatiishos

RTFM

lietotajsDatums: Piektdiena, 19.09.2008, 16:45:31 | Ziņojums # 13

ko??? kas ir RTFM

MAYDAYDatums: Piektdiena, 19.09.2008, 17:20:08 | Ziņojums # 14

Tuuliit "Dimanc" tev izskaidros

DimanCDatums: Piektdiena, 19.09.2008, 17:47:23 | Ziņojums # 15

lošaras.
    rtfm = read the fucking manual.
    latviski sakot - neesi auns, izlasi pamācību.

ok, tā kā tas ir manās interesēs (un es nerakstīju to RTFM), tad klausies:
    attaisi cimdu nodalījumu (tauta sauktu par bardačoku), viņam sānos ir tādi plastmasas puļķi, kas neļauj tam nodalījumam "atvērties" pavisam. noņem tos puļķus nost (viņiem no iekšpuses ir ķepiņas, tās saspiež unntad tā viltīgi izmāna to štruntu ārā), attaisa bardačoku līdz galam.

skatam paverās horizontāla metāla (?) plāksne, aiz kuras ir plastmasas kaste. iztvaicētājs.
    viņam pa vidu, vertikāli, jābūt tādai kā atvilknītei. ja viņa tur tiešām ir - tur ir gaisa filtrs. ja ir tikai vieta, kur viņa varētu būt (rievas plastmasā), tad salona gaisa filtra nav. smile

• Lappuse 1 no 2
    • 1
    • 2
    • »
    Meklēšana: