|
Degvielas lampiņa.
|
|
| Dagmenzz | Datums: Otrdiena, 22.03.2011, 13:40:54 | Ziņojums # 16 |
 Lieutenant
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 65
Statuss: Offline
| Man tas pats variants! Pārbaudiju - lampiņa vesela, bet faktiski panelī viņa nedegās!
98. 5gen. 2.0i
|
| |
|
|
| ferocious | Datums: Otrdiena, 22.03.2011, 14:43:07 | Ziņojums # 17 |
 Lieutenant
Ziņojumu skaits: 71
| paaris dienas atpakal paliku ar tuksu baku, bet paveicaas ka ripoju pa dienvidu tiltu... pieripju gandriiz liidz statikam vnk gribeeju paarbaudiit lampinu - NEDEG! un peec tam darbaa izneemu aizmugureejo benki, gribeeju tikt liidz tam "poplovkam", pakustinaat kko tur, bet nesanaaca, jo stiprinaajumu aizruseejusi un nevar tikt tuvaak...
augstaako liimeni es izveeleejos par normu
|
| |
|
|
| MihaMobila | Datums: Otrdiena, 22.03.2011, 17:49:15 | Ziņojums # 18 |
 Private
Ziņojumu skaits: 3
| priborka aiz benz. da4ika ir 3 dzeltenas skruves, vinjas vajag pieskruvet stiprak bet ne ljoti, man palidzeja kad bulta apstajas pa vidu.
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Trešdiena, 23.03.2011, 22:31:31 | Ziņojums # 19 |
 Lieutenant general
Grupa: KLUBA BIEDRS
Ziņojumu skaits: 712
| apmaini lampiņu ferocios
|
| |
|
|
| ferocious | Datums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 08:04:34 | Ziņojums # 20 |
 Lieutenant
Ziņojumu skaits: 71
| edy333, tak vina straadaa! visu izjaucu un visas lampinas paarbaudiiju! kas tur veel vareetu buut?
augstaako liimeni es izveeleejos par normu
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 09:31:48 | Ziņojums # 21 |
 Lieutenant general
| bāka nav iemīcīta kkur? jo ja bāka ir kaut nedaudz ielocīta, tad ar to jau pietiek lai pludiņš nenolaiztos līdz līmenim, kas liek iededzināt to lampiņu, bet es tiešām nesajēdzu nafigam tev to lampu vajag?
|
| |
|
|
| meriks | Datums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 09:41:20 | Ziņojums # 22 |
|
Private
Grupa: Users
| Quote (edy333) man viņa deg jau pie 2 svītriņām un tas ir tik kaitinoši ņemot vērā, ka braucu uz gāzes... reāli jāvadā lieks svars līdz lai tikai nedegtu lampiņa..:D tad kad Tev vinja nedeg vnk need brokastis..
|
| |
|
|
| edy333 | Datums: Ceturtdiena, 24.03.2011, 09:57:55 | Ziņojums # 23 |
 Lieutenant general
|
|
| |
|
|
| Dagmenzz | Datums: Piektdiena, 25.03.2011, 09:29:14 | Ziņojums # 24 |
 Lieutenant
Ziņojumu skaits: 65
| Quote (edy333) bāka nav iemīcīta kkur? jo ja bāka ir kaut nedaudz ielocīta, tad ar to jau pietiek lai pludiņš nenolaiztos līdz līmenim, kas liek iededzināt to lampiņu, bet es tiešām nesajēdzu nafigam tev to lampu vajag? Bet kāpēc tad dačika bultiņa nolaižas krietni zem E? Ja viņš nelaistos lejā, tad arī bulta nekristos...
98. 5gen. 2.0i
|
| |
|
|
| Modzho | Datums: Ceturtdiena, 31.05.2012, 22:17:44 | Ziņojums # 25 |
 Major general
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 327
| Kaadu laiku atpakalj lasiiju, ka k-kaads auto standarts nosaka, ka tad, kad degvielas laminja iedegas, ir jaavar nobraukt veel vismaz 70 km... Noleemu paarbaudiit- nobraucu vairaak par 70, un vareeju veel. Bet lai pasaudzeetu suukni, taalaak noleemu nemeegjinaat... Veel pastaav uzskats- jo vairaak baakaa degvielas- jo mazaak taa tiek pateereeta... Nezinu gan izskaidrojumu shim te, bet viiri taa runaa...
Drive it like you STOLE it!
|
| |
|
|
| Bigal | Datums: Ceturtdiena, 31.05.2012, 22:39:08 | Ziņojums # 26 |
|
Colonel general
Ziņojumu skaits: 935
| Quote (Modzho) Veel pastaav uzskats- jo vairaak baakaa degvielas- jo mazaak taa tiek pateereeta... Nezinu gan izskaidrojumu shim te, bet viiri taa runaa... Vot es tieši nesen domāju, ka man tieši vairāk rij, ja bākā vairāk degviela :D
Ride or Die
|
| |
|
|
| Tumsa | Datums: Piektdiena, 01.06.2012, 10:01:38 | Ziņojums # 27 |
|
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| Quote (Modzho) Veel pastaav uzskats- jo vairaak baakaa degvielas- jo mazaak taa tiek pateereeta... Nezinu gan izskaidrojumu shim te, bet viiri taa runaa...
Perfekti.. Vairāk degvielas - lielāks svars... Lielāks svars - lielāks degvielas patēriņš. Tā runā fizika!!
Interesanti kāpēc F bolīdi precīzi rēķina formulas patēriņu pirms testiem u.t.t., lai būtu vieglāka, mazāk ēstu un ātrāka... Ja pēc terorijas - vairāk degvielas - mazāk ēd...Varbūt nopirkt kurpes 3 izmērus mazākas.. Vairāk spiedīs atrāk tikšu līdz mājām...
Ja jau esam degvielas taupītāji.. Daži varianti kā taupīt.. 1)Braucam bez lampām, apsildes, kondiškas u.c. ekstrām - lai uz ģenerātoru nebūtu papildus slodze.. 2) Iemaucam riepās 3,5 atmosfēras - mazāka saķere, mazāka berze. 3) Braucam tikkai aiz fūres.. 4)Eco draivings .. iztieka bez bremzēm ... 5) Pārdodam \prelūdi, nopēkam e-talonu!
|
| |
|
|
| devil_666 | Datums: Piektdiena, 01.06.2012, 12:06:59 | Ziņojums # 28 |
|
Lieutenant general
Ziņojumu skaits: 788
| Tumsa,
|