|
5th gen Priekšejais labais lukturis
|
|
| FBR | Datums: Sestdiena, 07.12.2013, 11:13:28 | Ziņojums # 1 |
 Colonel
Grupa: Checked
Ziņojumu skaits: 205
Statuss: Offline
| HELP!!!! Vajag palīdzību! Izrādījās, ka mašīnāj labais priekšējais lukturis ir angļu un kā rezultāts nevaru iziet TA. Vai kāds varētu aizdot priešējo lukturi uz pāris dienām, lai izietu TA? Bet ja nē, var būt kāds pārdod?
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Sestdiena, 07.12.2013, 11:42:47 | Ziņojums # 2 |
 Generalissimo
Grupa: Administrators
Ziņojumu skaits: 608
| Varesim kko sarunaat.. pats tikko sagatavoju UF88 uz T/A. tikliidz izieshu.. vareeshu aizdot to lukturi.. kad beidzas slimiibas lapa?
Latvijas Honda Prelude Klubs Valdes priekšsēdētājs
|
| |
|
|
| FBR | Datums: Sestdiena, 07.12.2013, 12:37:45 | Ziņojums # 3 |
 Colonel
| themarchello, nav slimibas lapas. TA 13.12 bet var jau paniem vienas dienas atlauju. Mašina gatava priekš TA, luktiris tik jamaina. Lude --- ka zinu ir ja mainitas ar tavu palidzibu manai ludei luktiris
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Sestdiena, 07.12.2013, 12:45:09 | Ziņojums # 4 |
 Generalissimo
| Zini kaa daram.. Ej T/A ar to pashu shkjiibo lukturi. dabuu slimiibas lapu uz meenesi.. Es izieshu TA naak nedeeljas laikaa.. un tad ar tevi tiksim galaa..
Es vakar ieliku lukturus!! negribas atkal jaukt nost!!! bik aatraak vareeju par Tavu TA uzzinaat..
|
| |
|
|
| FBR | Datums: Sestdiena, 07.12.2013, 14:41:29 | Ziņojums # 5 |
 Colonel
| themarchello, man nedeg tik traki, ir ar ko braukt. Vel varbūt izlīdzēs Klick bet tam ari T/A nākam nedeļ. Lieta tāda kā man nav kur likties ir jāgaida. Vienīgas plus prasīt lukturi tev, jo tas nebūs jāliek atpakaļ mašīna.
|
| |
|
|
| juris | Datums: Ceturtdiena, 20.02.2014, 01:33:01 | Ziņojums # 6 |
|
Sergeant
Ziņojumu skaits: 20
| man vajag kreiso priekšējo
ir
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Ceturtdiena, 20.02.2014, 14:05:40 | Ziņojums # 7 |
 Generalissimo
| Quote juris (  ) man vajag kreiso priekšējo cool
kāda Tev situaacija? lukturis nav vispaar? sists? vajag uz T/A?
|
| |
|
|
| juris | Datums: Sestdiena, 22.02.2014, 03:19:40 | Ziņojums # 8 |
|
Sergeant
| sists
ir
|
| |
|
|
| themarchello | Datums: Svētdiena, 23.02.2014, 13:47:50 | Ziņojums # 9 |
 Generalissimo
| Atsuuti man bildi uz themarchello@gmail.com / varbut izdodas no 2viem sistiem salikt vienu ejoshu!!!
|
| |
|
|
| juris | Datums: Svētdiena, 09.03.2014, 13:57:12 | Ziņojums # 10 |
|
Sergeant
| ehh .. man tur gan stikls, gan korpuss cietis .. varbūt Tev ir kāds, ko varētu saremontēt? Pievienots (09.03.2014, 12:57:12) --------------------------------------------- kas ir ar angļu lukturiem? nepareizs stars .. ir kkas darāms lietas labā? ir kāds saskāries?
ir
|
| |
|
|
| FBR | Datums: Svētdiena, 09.03.2014, 19:15:40 | Ziņojums # 11 |
 Colonel
| juris, man ir anglju.stars nav pareiz.bet labam ir jaspid uz apmali.tev kreisai.tatad anglu spides uz sanu..var mainit reflektoru.tas ir chakars bet darams.domaju ka es ta darisu.jo pirkt jaunu negribu. Zinu kam ir salausts labais lukturis.dabusu to par sapratigu cenu.
|
| |
|
|
| juris | Datums: Pirmdiena, 10.03.2014, 17:46:39 | Ziņojums # 12 |
|
Sergeant
| nu ne-angli atrast pagaidām neizdodas .. ja kāds brauc uz lt vai ir citas idejas padodiet ziņu
ir
|
| |
|
|
| jankop | Datums: Pirmdiena, 10.03.2014, 19:18:22 | Ziņojums # 13 |
 Major
Ziņojumu skaits: 84
| juris, nesen runaaju ar vienu chomu no lt prelude kluba un vinsh paskaidroja, ka pedeejaa laikaa arii vinjiem ir lielas problemas ar lukturiem! Taa kaa lt nav risinajums ja nu vieniigi uk versija!
Honda Prelude 2.2vtec
|
| |
|
|
| juris | Datums: Pirmdiena, 17.03.2014, 20:11:27 | Ziņojums # 14 |
|
Sergeant
| kāds ir mēģinaajis leecu lukturus no eebreja? tipa esot street legal, ar visiem sertifikaatiem
ir
|
| |
|
|
| Tumsa | Datums: Pirmdiena, 17.03.2014, 21:54:36 | Ziņojums # 15 |
|
In the project..
Ziņojumu skaits: 1240
| FBR, reflektora nomaiņa nebūt nav čakars. izceļot lampu iemetam viņu cepeškrāsnī (180-200) grādos un 2-3 min lai līme kura satur stiklu un korpusu kļūtu mīksta un elastīga. un tad ar vieglām, uzmanīgām kustībām - maigi aiz viena stūra raujam stikliņu nost, ja līme ir vēl cieta - tad iemetam atkal cepeškrāsnī, līdz stikls viegli noknāk nost. Noņemot stiklu 4-5 skrūves un reflektors nost. Liekam pareizo reflektoru iekšā un liekam cepeškrāsnī gan stiklu gan korpusu un nedaudz pasildam, tad liekam kopā un nostiprinam. Aidā reflektoru nomaiņa veikta. Paredzamais laiks nomaiņai - 30 minūtes uz komplektu.
|
| |
|
|